Merhaba arkadaslar, ailesiyle siddetli gecimsizlik yasayan bir ogretmenim.
Yasim 23, 60 yas üstü anne babamin tek kiziyim.
Hayati bana dar ediyorlar, bicak kemige dayandi, artik bu evde kalmak istemiyorum.
Gidecek yeri dusunmeden ceketimi alip cikardim ama benim bi muhabbet kuşum var ve malum kis ayi.
Acil kalacak yere ihtiyacım var, bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Siddet goren bi kadin olarak dusunun beni. Manevi şiddet görüyorum.
Calistigim kuruma yakin bi yerlerde yasamaliyim. Bu yerler istanbul avrupada. Ve tek basina zor olsa da esyali bi daireye tasinmak tek cozum gibi gorunuyor. Cunku bu mevsimde ev arkadasi arayana rastlamak zor... Güvenmek daha da zor...
Lütfen bana bi yardimci olun.
Bakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
Hayat çok basit dimi aileme katlanamıyorum! Annen baban seni kötü yola mı düşürdü, gece gündüz elektrik mi verdi ne bu düşmanlık
Klasik ergenlik semptomları ailem beni anlamıyor devir kötü sokakta yürürken durduk yere millet birbirini boğazlıyor ailesine güvenmeyen biri bir yabancıya nasıl güvenir aklım almıyorevet okadar bakip büyütüyoruz. Allah insanlari evlatlariya sinamasin
oradan yardım isteseydin o zaman.Bazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.
reklama ihtiyaçları var galiba :)Konu sahibi ekşici bence. Yazım tarzı ve kullandığı kelimelerden ben öyle düşündüm şahsen
Polemik yaratmaya gelmiş
Öğretmen evini düşünmez misin??Insan cok acil zamanlarda oturup 23 yılını yazmakla vakit kaybetmiyor kolay kolay. Ise yeni girdim, yani yasimdan yeni mezun oldugumu anlamanizi bekledim acikcasi. Elbette evinizi acin demiyorum, ama kendi arkadaslarim bile ev acmazken durumumu anlamanızı bekledim... Dusuk maas, kisitli zaman, muhabbet kusu ve belki tanidiginizin tanidiginin kiralik evi vardir bu kis ortasinda, belli mi olur? Yazmadığım tek site bu kalmıştı. Burda da yeni bi uyenin durup dururken sizi kandirmaya calismasini hayal edebiliyorsaniz ne diyebilirim ki size?
Ay banlayin beni o zaman siz de kurtulun ben de.
Siz şimdi neyin atarını yapıyorsunuz burdaki insanlara? Kendi anne babasına bunadı diye çekilmez oldular diyen birine nasıl bir tavır sergilenmesini bekliyorsunuz?Bazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.
Al benden de o kadar valla.Konu sahibi ekşici bence. Yazım tarzı ve kullandığı kelimelerden ben öyle düşündüm şahsen
Polemik yaratmaya gelmiş
Bu nesajinizdan anladığım sizin ailenizle sorununuzdan ziyade aileniz için siz ciddi bir sorun gibisinizBakin anlatamiyorum galiba. Ben 23 yildir bir kere onlarin yuzunu kizartacak bisey yapmadım. Ikisi de bunadi. Ve bunun hesabini size verecek degilim. Sizin ailevi sıkıntınız yok galiba. Ama benim var. Anlamiyorsaniz cevap vermek zorunda diilsiniz. Buraya kadar artik. Onlara katlanamiycam. Ve bunun hesabini size de vermicem. Saglikli bi aile iliskiniz varsa şükredin ve benim durumum hakkinda yorum yapmayın. Eğer verecek bi tavsiyeniz varsa konusun ya da sonsuza kadar susun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?