Evden ayrilmak ZORUNDAYIM

eşyalı stüdyo bir daire tutup geçip oturun
bulana kadar da öğretmenevi, polisevi, kamu kuruluşlarının misafirhaneleri var.

ailenlede böyle konusuyorsan, bide yasli basli insanlar diyorsun...

Öğretmen olarak atandıniz mı eğer öyleyse maaşınızı tek başınıza ev açmaya ve geçinmeye yeter. Okulunuza yakın bölgelerde 1+1 eşyalı ev arayın ya da boş ev kiralayan sadece sizi idare edecek eşyaları ikinci el çok uygun fiyata alabilirsiniz. Tüm yeni atanan öğretmenler ailelerinin yanında yaşamıyor hepsi sıfırdan bir düzen kuruyorlar bu sizin icin de zor olmamalı.

evet okadar bakip büyütüyoruz. Allah insanlari evlatlariya sinamasin
Klasik ergenlik semptomları ailem beni anlamıyor devir kötü sokakta yürürken durduk yere millet birbirini boğazlıyor ailesine güvenmeyen biri bir yabancıya nasıl güvenir aklım almıyor

Her anne baba ayni degildir. Evladinin yaşina bakmadan kufur eden, agir konusan, surekli ezikleyen hatta cok kotu doven anne babalar var. Hatta intiharlarin cogu anne babalarin cocuklarina yaşattiklari yuzunden oluyo. Komsumdan bilirim, komsum 22 yaşindaydi, annesinin kufurleri, asagilamali, dovmesi yuzunden kac kere intihara kalkisti
Konunu paylasan kizimiz da belli ki, artik dayanamiyo. Evde gunu iyi gecen hic kimse kişin sogugunda, cebinde 5 kurus parayla bi pilan yapmadan evden kacmaya calismaz. Tanimadigi insanlardan yardim istemez. O kadar kotu durumda oldugu belli. Artik piskolojisi bile bozulmus, napicagini bilmiyor. ALLAH yardimcisi olsun ...

Öğretmen evini düşünmez misin??

Yorum yapmak icin silah dayamiyorlar, nasil yardimci olalim evimizi mi acalim diye cikisacaginiza hic yazmayin sadece yardimci olabilecek olan yazsin konu uzamasin.
Sadece bu konu icin degil her konuda nasil yardimci olalim, buraya yazacagina sunu yap, para mi gonderelim vs. Ne gerek var? Yazmayin trend topik olmasin. Hem konu sahipleri atarlanmasin.
Atarlaninca da sana yardim eden insanla ne bicim konusuyosoon oluyor. Alakali alakasiz yorum yapmanin neresi yardim?

Hepimizin ailesi mükemmel mi sanıyorsunuz? Sanırım atanınca size güven gelmiş. Atanmasaydınız böyle bir konu açmazdınız buna eminim. Babamla her gün kavga ederim , küfür bile eder ama evlat olarak hayatımın sonuna kadar ona bakarım. Ne olursa olsun aileye sırt çevrilmez. Sizin gibi bir arkadaşım var. Atandı ailesiyle aynı şehirde başka bir ev tuttu. Ailesi gelince kapıyı bile açmazdı. Şimdi 40 yaşında bir adama aşık olmuş( kendisi 26 yaşında) adamdan şiddet görüyor ve ne hikmetse ondan kopamıyor. Sizin ailenizden kurtulmayı istediğinizi düşünüyorum. Yoksa “bunama” gibi iğrenç bir kelimeyi kullanmazdınız. Bir gün siz de bunayacaksınız! unutmayın.

Bazi uyeler bu sitenin eksisozlukte neden böyle anildiginin cok guzel bi örneğini oluşturdular sag olsunlar.
Siz şimdi neyin atarını yapıyorsunuz burdaki insanlara? Kendi anne babasına bunadı diye çekilmez oldular diyen birine nasıl bir tavır sergilenmesini bekliyorsunuz?
Muhabbet kuşunuzu düşündüğünüz kadar anne babanızı da düşünseniz keşke!

Bu nesajinizdan anladığım sizin ailenizle sorununuzdan ziyade aileniz için siz ciddi bir sorun gibisiniz

Baya ciddi bir sorun

60 yaş üstü bir aile için gerçekten fazlasiniz

Üzüldüm ailenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…