evden ayrılmayı kafama koydum...

benim o şekilde evde kalan pek çok tanıdığım var..bir erkekğin çalışkan olamsı önemli..nerden mezun olduğundan daha çok..

kesinlikle öyle

özellik bu zamanda ki erkeklere bakıyorum pamuk prenses gibiler her işi kadın hallediyo

konu sahibinin erkek arkadasının yaptığı çok çok çok büyük bişe,bence gerçekten seviyo kızı belli ki

ben olsam böyle birini bulduysam babamın yersiz kaprisi için harcamazdım

koca her yerde var haklısın.ama mantıklı bir açıklaması olmayan bir babaya buladar sabır göstermiş olmam bile büyük başarı
İnsan kendi evladına herkesi yakıştıramıyor demişti babam belki sizin de öyledir
evlilik çağı gelipte evlendirmemekte dinen uygun değil
annenizin yardımıyla ikna etmeye çalışın

aynını düşünüyorum..ya çoğu baba armutun sapı üzümün çöpü diyor..annelerde mükemmeliyetçi..en iyisi aklına yatması konu sahibinin..slogan arkadaş..konu sahibinin yaşı 32 onedenle kesin fikrim bu ama 22 olsa bekle derdim..o yaşlarda daha toy olabilirsin ama allahın izni ile sorumluluk alabileceği bir yaş değilmi?

çok hakkısını.benim için gitti okuyor.beni sevdiğini biliyorum.layık olmaya çalılıyorum.zaten bu fedakarlığı beni çok ezio.babama bunyüzden sinir oluyorum.asla vazgeçmem ondan

İnsan kendi evladına herkesi yakıştıramıyor demişti babam belki sizin de öyledir
evlilik çağı gelipte evlendirmemekte dinen uygun değil
annenizin yardımıyla ikna etmeye çalışın
okadar yoruldumki tek kelime ikna edicek halim yok.uzun bir süre konuşmayacağım .susmak iyi olandır belki

sorumluluk inanıyorum.ah şu kalbim ve vicdanım olmasaydı keşke.arkama bakmadan gidersim bu evden

sorumluluk inanıyorum.ah şu kalbim ve vicdanım olmasaydı keşke.arkama bakmadan gidersim bu evden
kesinlikle evden ayrılma tartışma yeni sanırım..onları ikna edeceksin başka yolu yok..erkek arkadaşında gerlir ister inşallah ailesiyle..herşey yolunda gider inşallah..

yaş çok önemli tabi ki dediğin gibi 22 olsa ben de farklı yorumlar yapardım ne evlenmesi hele bi gez toz kızkıza tatile git koca kaçmıyo derdim =)

çok hakkısını.benim için gitti okuyor.beni sevdiğini biliyorum.layık olmaya çalılıyorum.zaten bu fedakarlığı beni çok ezio.babama bunyüzden sinir oluyorum.asla vazgeçmem ondan

duygulandım valla Allah ayırmasın inşallah

Arkadaşlar telden giriyorum.o yuzden atladığım yazılar olursa kusura bakmayın lütfen.ekranda gözümden kaçmış olabilir

evden ayrıldığında sevgilinin ailesi tarafından inanılmaz bir dedikodu içine düşürüleceksin herkes ayıplar kimse bilmez işin iç yüzünü anlamazlar seni. daha çok üzülürsün ve üzerain bence en güzeli sabır Allaj kolaylık versin

gaz vermek gbı olmasın ama aılen resmen hayatından çalmış.. 32 yaşına gelmişsn yazık günah değil mi hayallerıne. en güzel yıllarındayken yuvanı kurup anne olsaydın ne olacaktı yani. bir insanın evlenmek yuva kurmak ıstemesınden daha dogal ne var ki.. evet aıle önemlı ama hayat senın hayatın. bi hata yapacaksan bıle bu senın kararların dogrultusunda olmalı. kendin yaşamalı kendın görmelısın. ben aılelerın bu kadar bu işlere karısmalarını tasvip edemıyorum.sonuç itibarıyle herkesın kendı yaşantısı var bu kadar karışmak hoş degil. koskaca insansın cocuk degılsın neyın dgru neyın yanlıs oldgn bılemeyecek mısın.bence daha fazla senelerını öldurme. git evlen sevdgnle ve anne ol :)

evet birde o boyutu var.amin çok saolun

öylemi diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…