evden ayrılmayı kafama koydum...

Ailen biraz garip kusura bakma. Erkek arkadaşının mesleğini beğenmiyor ama kendi evlatlarının çalışmayıp evde oturmasına göz yumuyor.
Şimdi evden ayrılma fikrini unut, hemen kendine iyi kötü bir iş bul, hayata bir yerden başla. Yaşın küçük değil,daga fazla geç kalma kendi ayaklarının üzerinde durmaya...

Bu devirde ticareue para var canım abim muhasebe finansal böl mezunu bölüm 1.siydi ama yapmıyor işini şuan babamla ticaret yapıyor ve çok iyi kazanıyor eşimde lise mezunu ticaretle uğraşıyor çok şükür çok rahatız devir ticaret devri babanız eski kafa bir memurun emekli olana kadar alamadığı bir evi ticaretle uğraşan rahatlıkla alıyor.Ayrıca iflası göze almadan zaten ticaret olmaz.Memura saygım sonsuz ama karşılığını alamıyorlar malesef

aynen öyle.inş iş bulabilirim

her işin riski vardır sonuçta.biz bilemeyizki..önceden yok iflas eder yok bilmemne denirmi ya.sizin negüzel bir örnek işte.

her işin riski vardır sonuçta.biz bilemeyizki..önceden yok iflas eder yok bilmemne denirmi ya.sizin negüzel bir örnek işte.
Canım bir akrabam babası vermem dedi kızı zorla ikna etti evlendi ama mutsuz meğersem baba bişeyler duymuş damat hakkında ama söyleyememiş acaba böyle bişey mi var?

Bakın daha istemeye bile gelmemişler vereceğimi kim söyledi hele bir gelsinler demiş kesip atmamış yani. Birikiminiz yok çalışma hayatınız yok nasıl bir hayat kurmayı düşünüyorsunuz bu haldeyken düşünceniz çok ütopik kalıyor nerede kalacaksınız nasıl ihtiyaçlarınızı gidereceksiniz ha dediğine evlenemezsiniz çeyiz lazım eşya lazım anne babanızı da düşünün ayrıca neden vermem diye diretiyor babanız neyini sevmiyor damat adayının mutlaka sevmediği bir yönü vardır bir soru işareti vardır yoksa hangi baba istemez kızının evlenmesini sebeb ne yani.

Canım bir akrabam babası vermem dedi kızı zorla ikna etti evlendi ama mutsuz meğersem baba bişeyler duymuş damat hakkında ama söyleyememiş acaba böyle bişey mi var?
yok canım ya.yani kim olduğunu bilmiyorki hakkında bişey duysun.sadece işi ve ismi.soyadı bile sormadı .takmadığı için

işine takmış durumda .ticaret istemio.zaren öğretmen olucak oda yakında.bakalım ozaman neyi bahane edicek.haklısınız hiç bir elle tutulur yanım yok.ne iş ne para.ama dayanamıorum artık

Ayy yas olmus 32 ben 23 yasindayim
Bu arada turk aileleri harbi cekilmez bu sevdigine verme konusunda..
Ben yurt disinda yasiyorum haliyle etrafim hristiyan dolu..
Laf arasinda geciyor mesela diyorum ki annem sevgilimi istemiyor fln..
Aaa niye diyor sen yasicaksin onunla onlara ne fln diyorlar..
Aklimca diyorum ki rahatliginizi seveyim
Yabancilar hic dusunmuyor sanki cocuklarini tabiki dusunuyorlar ama karara saygili olma diye bir sey var onlarda.
Bizde ise ben anayim babayim biz herseyin en iyisini biliriz modundalar..
Bilirsiniz ama bilmiyorsunuz iste..
Hepsi ben bilirim diyor ama yillar gecse cocugu deseki anne baba ben sizin yuzunuzden mutsuzum sizi dinledim dese ahh yavrum biz bilemedik derler.. Tabii ne fayda omur bitmiss.
Hic gelemem boyle seylere annemin analik hakki varsa benimde evlatlik hakkim yok mu yuzlerini bir kere egdirmedim mesela ama anneler yaptirmak istedikleri bir sey oldu mu hemen yok beni sil yok hakkimi helal etmem fln..
Bir rahat birakin gencleri de kendi dogrulariyla yanlislariyla yasiyalim yaaa...

ne et ne yap ananın babanın rızasını al, yarın bir gün o kapıya dönmek isteyebilirsin(tecrübeyle sabittir).Ne de olsa sevdiğin adam elin adamı, yarın kapı önüne koyabilir seni, ama anne baba düşünsene ya, bugüne kadar getirmişler seni, okutmuşlar, ve inan seni o adamdan daha çok seviyorlardır sen bilmesen de...

Bence annenizi ve babanızı üzmeyin. Sizinle bir yazımızı paylaşmak istiyorum. Gözlerinizin dolacağına eminim.İşte yazımız...

Sen, benim olacağımı öğrendiğin gün, bana sevgini, merhametini verdin annem. Dokuz ay boyunca taşıdın, kolladın, korudun. Bana zarar verecek yiyeceklerden hep uzak durdun.Babam zamansız istediğim çileği bulmak için bir hafta çarşı pazar dolandı.Kaşıntılarını durduramadın, aylarca tuzlu sularda yıkandın. İlac icemedin, hasta olup burnunu çektiğin, dişinin şiştiği gün dişçiye uğramadan eve döndün.Uyurdun sabah akşam, gözünü açamazdın ama bebişim acıktı diye yemek yemeğe kalkardın.Öyle böyle dokuz ay geçti.Ve o gün geldi. Benim zamanım doldu “dünyaya gelmek istiyorum” dedim vee…Hastaneye gittik cümbür cemaat. Babam sigara içerdi içmesine de o gün yuttu her halde o sigaraları.5 saat sancılar, suni sancılar derken bir problem var herhalde diye doktorumuz ameliyata aldı.Beş dakika sonra kucağındaydım.Bana bakıyordun, buruş buruştu ellerim. Mor rengim saatler sonra düzeldi.İlk yediğim yiyecek müptelası olacağım maden suyuydu.Bir yudum maden suyu gazlanmaktan kurtardı. Fakat babaannemle anneannemi doktorun azarından kurtaramadı maalesef.

Her neyse…

Eve geldik. Soğuk bir Şubat günü. Klima ve elektrikli sobayı yaktık.Yorganlara sardın sarmaladın güzel yavrunu.Günler günleri kovaladı, her gün benim heyecanımla geçti.Göbeğim düştü. İlk banyomu yaptık. Gülmelere başladım. Mis gibi kokuyordum.Aylar geçti. Bir yaşına bastığımda sünnet oldum ve bir gün sonra suçiçeği olmuştum.On bir aylıkken yürümeye, altı aylıkken diş çıkarmaya başladım.Bir buçuk yaşında hastanede kaldım. Üç gün üç gece başımda bekledin.Benim sevgim dünyaya bedeldi. Yeter ki benim kılıma zarar gelmesin.Annem ben üşürüm, ben aç susuz kalırdım, sana gelecek olan kötü şeyler bana gelsin derdin.Şimdi yanında oturmuş televizyon izliyorum, yorumlar yapıyorum.Yeri geliyor sana küsüp, kapıyı çekip gidiyorum.

İşte anne olmak buydu.Anneler her zaman tok, uykusunu almış, güçlü, kuvvetli cevahirdi.Bende oturdum bana kelimelerle anlatamayacağım fedakarlıklar yapmış olan anneme kitap yazdım.Onun büyümeyen minik kuzusu büyüdü o minik yumuk elleriyle oturdu annesine, bir tanesine kitap yazdı.

Sizde annenize minik ellerle kocaman bir sürpriz yapmak isterseniz anneye özel hediye kitap için ..... adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Annenizle birlikte nice mutlu günlere…

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyi vermiyormus ya ??

kos koca bayansin , senin fikirlerine saygi duymak zoeundalar...

ne demek vermicem!
Öncelikle calismalisin hemde hemen , daha sonra . ancak evden ayrilabilirsin.

Ozamana kadarda bu isin konusunu acma ..
belkide fikirleri degisir
.

Aslında Babanız tanımadığı için öyle demesi cok normal kızını kime verecek bilmiyor.bence evden gitmek Süreci çıkmaza sürükler.babanız hala sizi paylasamıyordur.anneniz burda önemli faktör babanızı ikna etmek ondan geçiyor.tanıssınlar her şey cok güzel ilerler tecrübeyle sabittir :)

Evden ayrilmak sacma. İse gir calis para biriktir. Sonra al babani karsina adamakilli konus. Gelip istesinler yine vermiyosa o zaman 32 yasinda bi kadin olarak istedigini yapmakta ozgursun. Ama ne olursa olsun ailenle arani bozma derim ben.

eşim çok iyi aramız da cok ıyı bızım ıkı defa çocuumuz oldu ama bırı 6 aylıkken dusttu bırı 4 aylıkken dustu sımdı bısenedır ugrasıyoruz olmuyo ama onlara göre benı huzursuz eden kocammmıs anlatamıom bı turlu kk da kı en aranılan kocadır benımkı ev işlerıne yardım eder bana bağırmaz hakaret etmez beni sahıplenir kimseye laf söyletmez arada kendı der ama :) her anlamda iyidir yanı nerde buluyum oyle adamı ben daha :) ama yokhem kendılerı benı gıcık edıo sonra bu yerınde huzzurlu degıl bıraz daha çocugu olmasın alıcaM ORDDAN GELSIN BENIM YANIMDA OTURSUN DIOMUS HEP BABAM :)

Siz derhal is bulun heryere basvurun. Once ekonomik özgürlük gerisi hallolur.. is yokken evi terketmsk nedir? Ayrica sevgiliye guvenip evi terketmeye kalkmayin ortada kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…