inş canımoo çok yeni kapıkdığın umutszlga bak olaylar taze düzelck inş
Bu devirde ticareue para var canım abim muhasebe finansal böl mezunu bölüm 1.siydi ama yapmıyor işini şuan babamla ticaret yapıyor ve çok iyi kazanıyor eşimde lise mezunu ticaretle uğraşıyor çok şükür çok rahatız devir ticaret devri babanız eski kafa bir memurun emekli olana kadar alamadığı bir evi ticaretle uğraşan rahatlıkla alıyor.Ayrıca iflası göze almadan zaten ticaret olmaz.Memura saygım sonsuz ama karşılığını alamıyorlar maleseferkek arkadaşım tiaretle uğraşuodu.babam bu sana bakamaz iflas eder diyip durdu.memur deil vermem dedi.saçmalık deilmi bu ya.erkek arkadaşımda sen üzülme dedi.gitti paralı okulda öğretmenlik okuo.ve çok şükür sın sınıfta
aynen öyle.inş iş bulabilirimAilen biraz garip kusura bakma. Erkek arkadaşının mesleğini beğenmiyor ama kendi evlatlarının çalışmayıp evde oturmasına göz yumuyor.
Şimdi evden ayrılma fikrini unut, hemen kendine iyi kötü bir iş bul, hayata bir yerden başla. Yaşın küçük değil,daga fazla geç kalma kendi ayaklarının üzerinde durmaya...
her işin riski vardır sonuçta.biz bilemeyizki..önceden yok iflas eder yok bilmemne denirmi ya.sizin negüzel bir örnek işte.Bu devirde ticareue para var canım abim muhasebe finansal böl mezunu bölüm 1.siydi ama yapmıyor işini şuan babamla ticaret yapıyor ve çok iyi kazanıyor eşimde lise mezunu ticaretle uğraşıyor çok şükür çok rahatız devir ticaret devri babanız eski kafa bir memurun emekli olana kadar alamadığı bir evi ticaretle uğraşan rahatlıkla alıyor.Ayrıca iflası göze almadan zaten ticaret olmaz.Memura saygım sonsuz ama karşılığını alamıyorlar malesef
Canım bir akrabam babası vermem dedi kızı zorla ikna etti evlendi ama mutsuz meğersem baba bişeyler duymuş damat hakkında ama söyleyememiş acaba böyle bişey mi var?her işin riski vardır sonuçta.biz bilemeyizki..önceden yok iflas eder yok bilmemne denirmi ya.sizin negüzel bir örnek işte.
yok canım ya.yani kim olduğunu bilmiyorki hakkında bişey duysun.sadece işi ve ismi.soyadı bile sormadı .takmadığı içinCanım bir akrabam babası vermem dedi kızı zorla ikna etti evlendi ama mutsuz meğersem baba bişeyler duymuş damat hakkında ama söyleyememiş acaba böyle bişey mi var?
işine takmış durumda .ticaret istemio.zaren öğretmen olucak oda yakında.bakalım ozaman neyi bahane edicek.haklısınız hiç bir elle tutulur yanım yok.ne iş ne para.ama dayanamıorum artıkBakın daha istemeye bile gelmemişler vereceğimi kim söyledi hele bir gelsinler demiş kesip atmamış yani. Birikiminiz yok çalışma hayatınız yok nasıl bir hayat kurmayı düşünüyorsunuz bu haldeyken düşünceniz çok ütopik kalıyor nerede kalacaksınız nasıl ihtiyaçlarınızı gidereceksiniz ha dediğine evlenemezsiniz çeyiz lazım eşya lazım anne babanızı da düşünün ayrıca neden vermem diye diretiyor babanız neyini sevmiyor damat adayının mutlaka sevmediği bir yönü vardır bir soru işareti vardır yoksa hangi baba istemez kızının evlenmesini sebeb ne yani.
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsunyok canım ya.yani kim olduğunu bilmiyorki hakkında bişey duysun.sadece işi ve ismi.soyadı bile sormadı .takmadığı için
neler duymuş acaba ama bilerekte susulmaz kiCanım bir akrabam babası vermem dedi kızı zorla ikna etti evlendi ama mutsuz meğersem baba bişeyler duymuş damat hakkında ama söyleyememiş acaba böyle bişey mi var?
eşim çok iyi aramız da cok ıyı bızım ıkı defa çocuumuz oldu ama bırı 6 aylıkken dusttu bırı 4 aylıkken dustu sımdı bısenedır ugrasıyoruz olmuyo ama onlara göre benı huzursuz eden kocammmıs anlatamıom bı turlu kk da kı en aranılan kocadır benımkı ev işlerıne yardım eder bana bağırmaz hakaret etmez beni sahıplenir kimseye laf söyletmez arada kendı der ama :) her anlamda iyidir yanı nerde buluyum oyle adamı ben daha :) ama yokhem kendılerı benı gıcık edıo sonra bu yerınde huzzurlu degıl bıraz daha çocugu olmasın alıcaM ORDDAN GELSIN BENIM YANIMDA OTURSUN DIOMUS HEP BABAM :)benim 7 yıl sonra oldu..önemli olan eşinle senin iyi olman..gerisi faso ,fiso..
ben hayata tekrar gelsem yine eşimle evlenirdim..eşim beraber yaşanabilecek vasıflara sahip biri..insanların ne düşündüğü önemli değil..maalesef hayat okadar mükkemmel olmuyor..ama enne baba mükemmel olsun ister tabii doğal olan bu..ama dedikleri gibi biri yok bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?