İllaki annenle babanla kal demiyorum çünkü o sıcaklığı mutluluğu verememişler,anlattığına göre annen gaddar ve duygusuz dene olmaz ise geri dönersin
biraz ağır olmamıs mı GADDAR ve DUYGUSUZ sonçta bızım anlatılan bır kaç cümleyle tanıdığımız bır ANNE için.
ailelerde kardesler arası ayrım oluyor bazen buna bende katılıyorum. ama bu ayrım sevgi olarak değil bence. yanı anne babanın iki kardesten bırını daha az bırını daha fazla seveceğini sanmıyorum. (arada çok büyük sorunlar olmadıkça) ama bu durumda bence beklentıler isin içine giriyor. oyle tahmın ediyorumki kardesinize sımdıye kadar hıç sorumluluk yüklenmemis, onun için oda sorumsuz bır sekilde yasamaya devam ediyor. belki bu durum onceleri sızıde bu kadar rahatsız etmiyordu yası büyüdükçe ondan bır seyler beklemeye basladınız ama onda hiiiç ilerleme yok. bunun için de tepki veriyorsunuz haklı olarak. aileniz onu oyle kabul etmis, bence siz kendinizi değistirin bu kadar fedakarlık yapmayın o zaman. paranızı vermeyin bırıktırın. benim bır arkadasım bekarken bırıktırdığı paralarla (evlenince üzerine bıraz daha katıp) evini aldı. ne ailenizi ne kardesinizi değistiremezsiniz bence kendiniz bu kadar çok fedakarlık yapmaktan vazgeçin. o zaman olanlar bu kadar zorunuza gitmez.
bir aralar bende evden ayrılmıştım bekarken, kimin ne yaşadığını bilemezsiniz! Ancak empati kurarsınız, bu genç kızımıza değişiklik iyi gelecektir.
bir aralar bende evden ayrılmıştım bekarken, kimin ne yaşadığını bilemezsiniz! Ancak empati kurarsınız, bu genç kızımıza değişiklik iyi gelecektir.
yaşımda küçük değil 25 yaşındayım özellikle araba altıktan sonra yıkıldım aileme dedim yüz vermeyim abime yemek hazırlama kahvaltı hazırlama bırak ne yaparasa kendi yapsın dinlemiyorlar bana koyanda bu evden gitsem biliyorum çok üzülücekler korkuyorum ya birşey olurda onlara ben vicdan azabı çekersem diye maadi bakımdanda zor zamanlar geçiriyoruz evden gitme isteğim biraz benim kıymetimi anlasınlar defa kez uyardım onları ben abime benzemem gururumdan ödün vermem bu gidişle beni kaybedeceksiniz diye ama aynı tas aynı hamam ikimizide aynı sevdiklerini evlat arasında ayrım olmayacağının bende anne olunca onları anlayacağımı söylüyorlar ama ben mutsuzum 1 ay sonra sınavım ben ders çalışamadım sinirimden üzüntümden pazar gününden beri annem kapımım tıklamadı açmısın kızım diye ki ben aç yatıyorum odadan dışarı hiç çıkmıyorum
babam dün anneye babaya küsülmeyeceğini söyledi bende hayır küsülebileceğini söyledim ve odamdan çıkmadım asıl olan annemin gelmesi ama hala kapımı tıklamadı ve o gelmediği sürece onlarla beraber aynı odada oturmayacağım baktım bu iş uzun sürüyor evden ayrılıp kiralık bir ev tutacağım yaşımda küçük değil başımın çaresine bakarım.
peki evden gidersen nerde kalacaksın..Dışarıdaki kurtlar sofrasından haberin yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?