- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Maşallah nasil da meraklisiniz yalanci muamelesi yapmaya faln mi calisicaksiniz yurtta kaliyordum ama bu yil evimdeym yurtta kalirken de haftanin yarisini evde gecirirdim mesafe 1 saat arabayla gidip geliyorum bilmem anlatabildim mi! Konuyu buraya getirmissiniz pes, ben insanlarn iyi niyetlerinin suistimal edilmesine tahammul edemeyen biriyim bu kişilik meselesidir. Igneleyici bos yorumlariniza ihtiyacm yok baska konulari kurcalayin benm gecmis konularim yerine. Iyi gunler
Evet meraklıyım ne oldu işinize mi gelmedi. Haftanın yarısı nasıl eve geliyordunuz başka ilden? sabah nasıl okula yetişiyordunuz ben üniversitede çalışıyorum memurum derslerin kaçta başladığını gayet iyi biliyorum eşimde mühendis kimya hocası zaten o yüzdem hiç çeneni yorma okuyan insan her haftasonu bile gelemez. Öyle anlattınız ki burada senelerdir bakmış gibi, başkasına da ders çalışamıyorum diyorsunuz madem öyle durumu biliyordunuz dönmeseydiniz maddi durumunuz var 2011 den beri zaten yurtta kalıyormuşsunuz okulda bitmek üzeredir herhalde bir sene daha kalsaydınız. Daha Temmuz2da başka ildeyim demişdiniz oraya alışan biri son senesinde nede eve döner. Hadi döndün daha birkaç ayda bezmişsin. Ne iyi niyeti sömürsesi ya başka kardeşleri bakmıyor bende bakmam mı deseydi babası bu mu yani terk mi etseydi. Babaannenizin canı yoktu dimi çocuklarını büyütmüş, yetiştirmiş yetmemiş bir de size bakmış büyütmüş bu yaşa getirmiş aileniz çalışırken haka iyi niyeti su istimal diyorsunuz iyi de anne babanızın bundan gocuntusu yoksa size ne. Daha birkaç aydır evdesiniz maddiyatınız var madem oradan ev tutsaydınız küçük. Nereden tutsak elimizde kalıyor ayrıca babaanneniz çok yaşlıymış nereye vermeyi düşünüyorsunuz başka evde tek başına da kalamaz. Valla geçmiş konularınıza bakmam işinize gelmemiş.