• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden boğuluyorum

Maşallah nasil da meraklisiniz yalanci muamelesi yapmaya faln mi calisicaksiniz yurtta kaliyordum ama bu yil evimdeym yurtta kalirken de haftanin yarisini evde gecirirdim mesafe 1 saat arabayla gidip geliyorum bilmem anlatabildim mi! Konuyu buraya getirmissiniz pes, ben insanlarn iyi niyetlerinin suistimal edilmesine tahammul edemeyen biriyim bu kişilik meselesidir. Igneleyici bos yorumlariniza ihtiyacm yok baska konulari kurcalayin benm gecmis konularim yerine. Iyi gunler

Evet meraklıyım ne oldu işinize mi gelmedi. Haftanın yarısı nasıl eve geliyordunuz başka ilden? sabah nasıl okula yetişiyordunuz ben üniversitede çalışıyorum memurum derslerin kaçta başladığını gayet iyi biliyorum eşimde mühendis kimya hocası zaten o yüzdem hiç çeneni yorma okuyan insan her haftasonu bile gelemez. Öyle anlattınız ki burada senelerdir bakmış gibi, başkasına da ders çalışamıyorum diyorsunuz madem öyle durumu biliyordunuz dönmeseydiniz maddi durumunuz var 2011 den beri zaten yurtta kalıyormuşsunuz okulda bitmek üzeredir herhalde bir sene daha kalsaydınız. Daha Temmuz2da başka ildeyim demişdiniz oraya alışan biri son senesinde nede eve döner. Hadi döndün daha birkaç ayda bezmişsin. Ne iyi niyeti sömürsesi ya başka kardeşleri bakmıyor bende bakmam mı deseydi babası bu mu yani terk mi etseydi. Babaannenizin canı yoktu dimi çocuklarını büyütmüş, yetiştirmiş yetmemiş bir de size bakmış büyütmüş bu yaşa getirmiş aileniz çalışırken haka iyi niyeti su istimal diyorsunuz iyi de anne babanızın bundan gocuntusu yoksa size ne. Daha birkaç aydır evdesiniz maddiyatınız var madem oradan ev tutsaydınız küçük. Nereden tutsak elimizde kalıyor ayrıca babaanneniz çok yaşlıymış nereye vermeyi düşünüyorsunuz başka evde tek başına da kalamaz. Valla geçmiş konularınıza bakmam işinize gelmemiş.

Siz iyi misin güldürsünz beni sağolun:))))
Iki il arasi 1 saat sürüyor yakin mesafe feribotla 45 dakika istanbulun bi ucundan diğer ucu kadar neden gidip gelmiyim ozel universitede dersler 9da baslar ve feribotlar 7de calismaya basliyor:) yurda maddi durumuma takmış durumdasinz biraz daha takın bi arastirin hangi iller arasi 1 saat :D kolay gelsinn

Evet meraklıyım ne oldu işinize mi gelmedi. Haftanın yarısı nasıl eve geliyordunuz başka ilden? sabah nasıl okula yetişiyordunuz ben üniversitede çalışıyorum memurum derslerin kaçta başladığını gayet iyi biliyorum eşimde mühendis kimya hocası zaten o yüzdem hiç çeneni yorma okuyan insan her haftasonu bile gelemez. Öyle anlattınız ki burada senelerdir bakmış gibi, başkasına da ders çalışamıyorum diyorsunuz madem öyle durumu biliyordunuz dönmeseydiniz maddi durumunuz var 2011 den beri zaten yurtta kalıyormuşsunuz okulda bitmek üzeredir herhalde bir sene daha kalsaydınız. Daha Temmuz2da başka ildeyim demişdiniz oraya alışan biri son senesinde nede eve döner. Hadi döndün daha birkaç ayda bezmişsin. Ne iyi niyeti sömürsesi ya başka kardeşleri bakmıyor bende bakmam mı deseydi babası bu mu yani terk mi etseydi. Babaannenizin canı yoktu dimi çocuklarını büyütmüş, yetiştirmiş yetmemiş bir de size bakmış büyütmüş bu yaşa getirmiş aileniz çalışırken haka iyi niyeti su istimal diyorsunuz iyi de anne babanızın bundan gocuntusu yoksa size ne. Daha birkaç aydır evdesiniz maddiyatınız var madem oradan ev tutsaydınız küçük. Nereden tutsak elimizde kalıyor ayrıca babaanneniz çok yaşlıymış nereye vermeyi düşünüyorsunuz başka evde tek başına da kalamaz. Valla geçmiş konularınıza bakmam işinize gelmemiş.

Siz iyi misinz güldürdünz beni valla :)))
Iki il arasi 1 saat sürüyor yakin mesafe hatta feribotla 45 dk, istanbulda bi yakadan diğer yaka kadar neden gidip gelmiyim herseyi bildiginzi iddia ettiginize göre özel üniversitede derslerin 9da basladigini da biliyo olmalisinz ve feribot saatleri 7de basliyor, yurda ve maddi durumuma takmis durumdasinz o zaman biraz daha takın ve arastirin hangi iller arası 1 saatmis oyle is olur muymus haha şaka gibi

yazık ya yarın öbür gün hepimiz ihtiyarlıyacağız.sizinde evlatlarınız,torunlarınız sizi voleybol topu gibi bir oyana bir buyana atarsalar nasıl olursunuz acaba.illaki sizin üstünüzde emekleri var karşılığı bu mu olmalı.diğer çocukları bakmak istemiyorsa annen babandamı bakmasın.seninde kardeşlerin anne ve babana bakmasa demek sende onlar baksın hep benmi bakacağım diyeceksin.

Yasli basli insanlar sokağa atacak haliniz yok ya ? Zaten günün birinde evlenip gideceksin, çekilemez bir kahir olarak görme bence. Hem bak size bakmis yıllarca, bakicilara muhtaç etmemis. Allah razi olsun de ve kabullen bence. Kendi odan varsa zaten hic sorun değil. Ayrica yurtta kaldin mi hic bilmiyorum ama evi mumla aratir insana. En azindan benim kaldiklarim oyleydi. :KK43:

Siz iyi misinz güldürdünz beni valla :)))
Iki il arasi 1 saat sürüyor yakin mesafe hatta feribotla 45 dk, istanbulda bi yakadan diğer yaka kadar neden gidip gelmiyim herseyi bildiginzi iddia ettiginize göre özel üniversitede derslerin 9da basladigini da biliyo olmalisinz ve feribot saatleri 7de basliyor, yurda ve maddi durumuma takmis durumdasinz o zaman biraz daha takın ve arastirin hangi iller arası 1 saatmis oyle is olur muymus haha şaka gibi

Madem o kadar yakın neden yurtta kalma bir duruma giriştiniz ki? ayrıca nerede okuduğunuz bile söylemeden 1 saat mesafeler var demişsiniz. Allah aşkına karşınıza çocuk yok. Ben yurtta kalsam mesela neden haftanın yarısı eve geleyim ki ya da geleceksem neden yurtta kalayım.Yurt evden daha kalabalık ahahaa. Madem rahatsızsınız ders çalışamıyorum da mühendisim dediniz ya gelmeyin eve çalışın dersinizi yurtta. Son seniniz zaten birkaç ayda madem bezecektiniz dönmeseydin yurtta kalmaya devam etseydiniz. Madd, durmuna taktığım yok madem babaannen sana yük geliyor ev tut dedim bu kadar. EVDEKİ KALABALIKTAN RAHATSIZ OLAN SİZ 3 SENEDİR ZATEN YURTTA KALIYORMUŞSUNUZ SONRA DA HAFTANIN YARISI EVDEYİM. ÇİLEYE DEĞER Mİ. MADEM ÖYLE SON SENE EVE GELMESEYDİN YURTTA DEVAM ETSEYDİN BURDAKİLERE DE MÜHENDİSİM DERS ÇALIŞAMIYORUM DEMEZDİN BENİM MADDİYATIM OLSA O YAŞTA EV TUTARIM NE GİDİP GELİCEM KARDA KIŞTA YAŞLI BAŞLI KADIN YÜK MÜ OLUYOR YANİ YEMEK YAPMAMAMIŞ MIŞ PESS.

Farkında mısınız burada yazdığım tezatlılarınıza cevap bile veremiyorsunuz. Önce saçımı başımı yoluyorum diyorsunuz kadın da çok yaşlıymış aile olamadık anneannemde yerleşecek diye korkuyorum diyorsuuz sonra tepki verince ben babaanneme anneanneme birşey demiyorum diyorsunuz. Konu içinde zaten tezatsınız ya.

Benim gençliğimde teyzemin sıkıntılarını,ağlamalarını izlemek ile geçti.
Hergün bizim evimizdeydi kendi evi olduğu halde yani onun sayesinde evde hep bir matem havası...

Benim aklıma hiç müdahale etmek gelmedi çünkü ev benim değildi ve ben çocuktum.
Bence anne babalar eve giren çıkana, evde konuşulana çok dikkat etmeli bunlardan en çok evin çocukları etkileniyor.

Ancak konu yaşlıların bakımı ise işte o zaman ailenizi takdir etmelisiniz, bu görevlerini yerine getiren insanlar oldukları için.

Bence siz bunları boşverin nasılsa o evden bir gün ayrılacaksınız ama büyüklerinize saygıda kusur etmeyin ki hem beddua almayın hemde ileride size de saygı gösterilsin.
cok mantıklı bır yorum bence soylenenlerı dınleyın

Yasli basli insanlar sokağa atacak haliniz yok ya ? Zaten günün birinde evlenip gideceksin, çekilemez bir kahir olarak görme bence. Hem bak size bakmis yıllarca, bakicilara muhtaç etmemis. Allah razi olsun de ve kabullen bence. Kendi odan varsa zaten hic sorun değil. Ayrica yurtta kaldin mi hic bilmiyorum ama evi mumla aratir insana. En aimsezindan benim kaldiklarim oyleydi. :KK43:

Ya canım konu sahibinin eski konularına bak zaten 3 senedir yurtta kalıyormuş ama eviyle arasaı 1 saatmiş haftanın yarısı eve geliyormuşş eee o zaman neden yurtta kalıyor dimi kalıyorsa neden eve geliyor maddi durumum iyi arabam var demiş bir de önceki konularında nedense oradan küçük bir ev de tutmamış ve yurt ortamını bildiği halde evde bir babaanneden rahatsız olup ders çalşamıyorum diyor hayır yaşlı kadın ne yapabilir odasındaki kıza ders çalıştırmayacak onu anlamadımkadıncağız bakmış büyütmüş ama sadece baktı yemek filan yapmadı diyor Allah vefa versin vicdan versin kimseyi kimseye yük yapmasın bu zamanda insan eti ağırdır diye boşa dememişler.

Sorumlulugu annenle baban almis yasli kadinin neyi batiyorki bu kadar .sen yaslandiginda etrafinda birini bulabilecek misin ? Hayirli evlat olmak icin annenle babana baksan yeter bu sefer daha iyi bak ilerde sen onlardan da rahatsiz olursun

Sizin bakıma muhtaç olduğunuz çocukluk çağınızda kadın size bakmış bakmaya bilirdide.Annen ahde vefalı bir gelinmiş helal olsun diyorum babaanneni düşkün zamanında burakmadığı için ve seninde sabırlı olmanı tavsiye ediyorum.Aslında benim evden gidesim geliyor şuan kaynanamla aynı odayı paylaşıyorum ağzının kokusu bu odayı sardı bu kokuki daha evvelki yıldan rahmetli kayın pederimden tanıdık bi koku burnum kapalı kaçasım var

Madem o kadar yakın neden yurtta kalma bir duruma giriştiniz ki? ayrıca nerede okuduğunuz bile söylemeden 1 saat mesafeler var demişsiniz. Allah aşkına karşınıza çocuk yok. Ben yurtta kalsam mesela neden haftanın yarısı eve geleyim ki ya da geleceksem neden yurtta kalayım.Yurt evden daha kalabalık ahahaa. Madem rahatsızsınız ders çalışamıyorum da mühendisim dediniz ya gelmeyin eve çalışın dersinizi yurtta. Son seniniz zaten birkaç ayda madem bezecektiniz dönmeseydin yurtta kalmaya devam etseydiniz. Madd, durmuna taktığım yok madem babaannen sana yük geliyor ev tut dedim bu kadar. EVDEKİ KALABALIKTAN RAHATSIZ OLAN SİZ 3 SENEDİR ZATEN YURTTA KALIYORMUŞSUNUZ SONRA DA HAFTANIN YARISI EVDEYİM. ÇİLEYE DEĞER Mİ. MADEM ÖYLE SON SENE EVE GELMESEYDİN YURTTA DEVAM ETSEYDİN BURDAKİLERE DE MÜHENDİSİM DERS ÇALIŞAMIYORUM DEMEZDİN BENİM MADDİYATIM OLSA O YAŞTA EV TUTARIM NE GİDİP GELİCEM KARDA KIŞTA YAŞLI BAŞLI KADIN YÜK MÜ OLUYOR YANİ YEMEK YAPMAMAMIŞ MIŞ PESS.

Farkında mısınız burada yazdığım tezatlılarınıza cevap bile veremiyorsunuz. Önce saçımı başımı yoluyorum diyorsunuz kadın da çok yaşlıymış aile olamadık anneannemde yerleşecek diye korkuyorum diyorsuuz sonra tepki verince ben babaanneme anneanneme birşey demiyorum diyorsunuz. Konu içinde zaten tezatsınız ya.

Basliycam simdi yurt konunuza sizene ya istediğmi yaparim, size hormon yumurta ilaclari falan mi dokunuyor bi agresif bi de saçma bos tavirlardasiniz

Ya canım konu sahibinin eski konularına bak zaten 3 senedir yurtta kalıyormuş ama eviyle arasaı 1 saatmiş haftanın yarısı eve geliyormuşş eee o zaman neden yurtta kalıyor dimi kalıyorsa neden eve geliyor maddi durumum iyi arabam var demiş bir de önceki konularında nedense oradan küçük bir ev de tutmamış ve yurt ortamını bildiği halde evde bir babaanneden rahatsız olup ders çalşamıyorum diyor hayır yaşlı kadın ne yapabilir odasındaki kıza ders çalıştırmayacak onu anlamadımkadıncağız bakmış büyütmüş ama sadece baktı yemek filan yapmadı diyor Allah vefa versin vicdan versin kimseyi kimseye yük yapmasın bu zamanda insan eti ağırdır diye boşa dememişler.

Yaşlı kadın odasinda napar demiş 2yaşlı insana misafir doluyor taşıyor daha ev yazdim okumadiniz galiba ne tezatligi ya size okul yaşadığım il adini mi vericem illa allah allah, ev tutmama takmissiniz arabama takmissiniz mühendis olmama takmissiniz size iyi takintilar ama önce kendi sorunlari halledin ;)

Back
X