sen kaynanan bakmıyorsun ki pardon annen kabul etmiş sen mi bakıyorsun? sen kaynanana bakarsın bakmazsın o senin bileceğin iş ama annen demek ki memnun hayatında ona hayatı zindan etmiyor, cefası yok, kaldı ki iyi hoş olduktan sonra neden aynı evde kalınmasın. Git odana dersini çalış ne yaparsan yap sana en zararı var onu anlamadım bu kadın seni büyütmüş ya annen baban çalılırken bakıcı eline bırakmamış o da sana bakmak zorunda hiç değildi bakıcı tutun banane diyebilirdi pekala ama gezmek tozmak yerine sana bakmış bunu vefa yani yazık.
Kaynanama bakmadığımı nereden biliyorsunuz da böyle konuşuyorsunuz sanki babaannenize siz bakıyorsunuz. Anneniz hala çalışıyor akşamdan akaşam görüyor onu mutlaka size bakarken eve de yardımı olmuştur, yemeğini yapmıştır anneniz de babanızda takdiri hakediyor onlar bunu sorun yapmazken siz neden sorun yapıyorsunuz önüne bir tabak yemek koymak mı zor, yatak vermek mi zor ben haftada iki gün kaynanama gidiyorum çalıştığım halde. Yıkıyorum bile, evlerine haftada iki gün kadın geliyor yine canlar birşey istediğinde yapıp götürüyorum. Napıyım kp ölünce şeker hastası vs. öyle bırakayım mı. Umarım bir de bittim diye konu açarsınız demişsiniz. Sanki yatalak kaynanan var ve sen bakıyorsun Allah ilerdeki kaynananı da senin eline düşürmesin ama her kadın kaynana adayıdır unutmayın sizinde çocuklarınız olacak çocuğunun evine sığamamayı o zaman öğrenirsiniz sizi huzurevlerine bıraktıklarında çünkü çocuklar ailesinden ne görürse onu uygular. Sizin ki baya ters anne bana bakıyor evlat sorun yapıyor. Ben bana bakan büyüten babaanneyi başımda taşısam az gelir.