Evden boğuluyorum

Evde gram huzur kalmadı annemle kavga ediyoruz suan konuşmuyoruz bile burasinin benim evim olmadığını söylüyor, final haftam ustelik kardesimin 3 tane projesini yetiştirmek için gece yarisina kadar çalışıyorum ama tukendim bu evden gitme vaktim geldi sanırım

Yani size ne zararları var neyapsin lar yanii kimse bakmiyor o insanlara annen ve baban iyi insanlar ki bakıyor allah razı olsun.size bakmış zamanın da belki Baba annenin gideceği yer vardı gitmedi annen çalışıyo diye sizi bırakmamak adına rahat ettirdi bakici elinde büyümediniz. En güzeli bu yani.bu arada genelde öyle olur benim anne annemede kimse bakmadi dedemede neyapsin atsın mi Kadin verdiğiniz tepkiyi bende ilk gosterdim 8 kardes baksınlar dedim.oda bakmiyor lar atım mi yarın sende bize bakmicanmı kızım dedi.sonra empati kurdum haklısın annen o senin dedim.oyuzden lütfen hoşgörülü olun.gidin odaniza bunlarla meşgul olup etrafinizda ki insanlarında kafasını karıştırıp bunaltmayin.derslerinize odaklanmak en iyisii

Haklisiniz ama biraz da kişilik meselesi ben haksizliga hic gelemiyorum, sabahtan beri dayimlar bizde oturuyor destek değil köstek oluyorlar bi de utanmadan bu kadar olmaz ama ya olmaz

Haklisiniz ama biraz da kişilik meselesi ben haksizliga hic gelemiyorum, sabahtan beri dayimlar bizde oturuyor destek değil köstek oluyorlar bi de utanmadan bu kadar olmaz ama ya olmaz
Sabırlı olun bazı şeyleri görmezden gelin.hayat kısa sizin ailenizin inşallah allah katındaki yeri önemli. Kul neyaparsa yapsın dunyalik dusunmeyin bence. ıylik yaptığınız zaman denize atın .dayı şunu hala şunu demiş yapmış bosver in herkes imtihanda sizlerin sınavıda böyle. Kolaylıklar dilerim.

Babaannem ustumuze kaldi nasil cirkin bi kelime oyle. ....
Size onca emegi olan bi kadinin ancak ellerinden opulur. ..

Kusura bakmayinda acimasizsiniz. ..

Tatlım yaaa durumun benim durumuma o kadar çok benziyor ki yaşamayan anlamaz anlamak istemez anlayamaz.
Benim de annm var ve hasta. Dosta 2cift muhabbete sohbete ihtiyacı varken onu bile çok goruyorlar canim anneme ve evli olan abilerim esleriyle çoluk cocuklariyla neseli bol muhabbetli evlerinde mutlu mesut yasarken ben annemle agrilariyla mutsuzluguyla ve kendi mutsuzlgumla yasamaya calisiyorum ve senin dayilarin amcan gelip evde oturuo oturup gidiyorlarsa bizimkilerde aynen öyle. İnsanin sinirine gitmesin de nolsun??
Ama Allah büyük canim. Gün olur devran döner. Insanlar ne ne sinavlarla ugrasiyor ki bazı lari da hakikaten ugrassin. Mutsuzluk sadece bize mi hak??
Benim sana soyleyecgim şudur ki uni ogrencisisin bu muhtesem bir firsat. Arkadslarin vardir. Kafani onlarla dagit. Gez konus sohbet et. Bazen evde kalan arkadslarinda kal. Kafandaki ev bunaltici ev akraba dusuncelerinnden siyril. Yasli olan evde bereket vardir. Sukredecek o kadar cok sey var ki.. düşüncesz dayi hala vs icin annene sevgini saygini azaltma. Annen için uzulmek degil annen için birseyler yapmak ona yardim etmek onunla keyifli anlar yasamak annenin ve senin ve evinizin yararina olur mutluguna huzuruna olur. Sinir olmayı da bırak tatlim dediğim gibi senin annen baban kardeşin ve sen o kadar kiymetli insanlarsiniz ki yaslilar sizinle birlikte. Ve geleceği güzel olacak yine sizlersiniz çünkü üniversite ogrencisisin ve mesleginle birlikte cok daha kaliteli bir yasamin olacak.

çok biktiysan bul birini evlen!!! Allah Allah ev senin mi? annen kayinvalidesini kabul ediyor, sikayet etmiyorsa, aynisi baban içinde geçerli oda esinin annesini kabul ediyor ve sikayet etmiyorsa,
sana laf düsmez!!! ha dedigim gibi çok biktiysan ne yapacagini biliyorsun...
yarin birgün evlendiginde, anne'nin en son gidecegi evladi sen olacaksin haberin olsun!!!

Cok tesekkurler anlayisli yorumuzun için. Mesele onlari istememk değil baskalari keyif surerken herseyi bir kat daha bizimkilerin üstüne atmalari.. ve ben sabirli biri değilim psikolojim alt üst oldu aile huzurum kalmadı gerçekten çekip gidecem artık

Hanimefendi benim derdim o değil herkes sefa sürerken sizin ailenize eşek muamelesi yapilsa bu sekilde mi düşünürdünz acaba?

Hanimefendi benim derdim o değil herkes sefa sürerken sizin ailenize eşek muamelesi yapilsa bu sekilde mi düşünürdünz acaba?

canim benim o zaman otur'da ne kadar sevaba girenin kim oldugunu düsün birde... yasli insanlarin hayir duasini kimin aldigini düsün.... birak bakmasinlar, annen var baban var kapi gibi... o teyzelerin, dayilarin, amcalarin, halalarin artik evlatlik yapmayan her kimler varsa, onlarada minnet ettirme...

Yazık değil mi ama ömürleri böyle geçti annem de memnun değilki bu durumdan ama sabrediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…