Evden cıkan boxer

Bizden de çiçekli soket çorap çıkmıştı tekti ama Eşim yıkamış, asmış çekmeceme koymuş. Çekmecede görünce bu benim değillll diye iki saniyede diğer odada bittim. Ne demek benim değil? diye kaldı eşim. Kardeşinindir o zaman dedi. Whatsapptan yollayıp teyit ettim kardeşimin çıktı Uçup dolaba konamaz ya? Mutlaka bir açıklaması vardır "Haaaaaaaaaağ" diye sizi aydınlatacak

bi kere de bizden atlet ççıkmıştı. benim eşimde iridir , evden çıkan atlet göbeğinin yarısına gelmez :) o da aynı soruyu bana sordu bende kendime ama bilmiyorum nerden çıktı gerçekten..
Öylemi kafanıza takılmadımı?cünkü eşler arasında ciddi sorun yaratabilir normalde o sebeple kafama takıldı Allah'tan eşim bana güvenir

Evet benden başka kimse yıkayıp katılamaz koymaz bende hatırlamıyorum böyle bir boxer tövbe yarabbim kimseyi de suclamak istemiyorm

Öylemi kafanıza takılmadımı?cünkü eşler arasında ciddi sorun yaratabilir normalde o sebeple kafama takıldı Allah'tan eşim bana güvenir
Evet gerçekten güveniyormuş size. Aksini düşünsenize ne derse desin içinizde mutlaka bir şüphe olurdu değil mi?

Sırf bu sebeple balkon iplerine iç çamaşırı asmam,balkonun içinde çamaşırlıkta kuruturum

Çorap evde unutulur normalde ama babam yada kardesm donunu cıkarıp bizde bırakıp gitmez bence

Da piyasasi yok bu olayin, dusunsenedonun.resmini attigini

Evet gerçekten güveniyormuş size. Aksini düşünsenize ne derse desin içinizde mutlaka bir şüphe olurdu değil mi?
Şahsen ben evde bana ait olmayan iç çamaşırı bulsam cok kafama takardım eşime güvenirim ama ne bileyim mesele konu cok çetrefilli

Amma korkmuşsun ha Allahtan eşim yanlis anlamadi, Allahtan eşim bisey demedi filan.
Misafirliğe gelen giden cokmuş işte bir şekilde araya kaynamiş olabilir sonuçta sihirle evinize don ucmadigina gore birinin donu karişmiş bunda problem edip buyutecek birsey yok, donu da atardim ben olsam.

Yani firtinadanda olabilirmi acaba gecen firtina cikmisti bizim burda bir bez parcasi dusmus balkona komsularin hic birine ait degildi cam acik olsaydi iceride girebilirdi yani

Yani firtinadanda olabilirmi acaba gecen firtina cikmisti bizim burda bir bez parcasi dusmus balkona komsularin hic birine ait degildi cam acik olsaydi iceride girebilirdi yani
Burdada fırtına oldu hatta asırı yagıs falanda oldu ama hatırlamadımki çamasır toplarken farketmedm acıkcası böyle bir don

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…