- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Öylemi kafanıza takılmadımı?cünkü eşler arasında ciddi sorun yaratabilir normalde o sebeple kafama takıldı Allah'tan eşim bana güvenirbi kere de bizden atlet ççıkmıştı. benim eşimde iridir , evden çıkan atlet göbeğinin yarısına gelmez :) o da aynı soruyu bana sordu bende kendime ama bilmiyorum nerden çıktı gerçekten..
Evet benden başka kimse yıkayıp katılamaz koymaz bende hatırlamıyorum böyle bir boxer tövbe yarabbim kimseyi de suclamak istemiyormKayınvalide anne falan olsa bilmez de yukardan düşen çamaşırı da katlar koyar diyeceğim ama siz yıkıyor katlıyotmuşsunuz. Çok ilginç bi konu.. aklıma gelen en kötü senaryo birinin eşinize veya size ilgisi var veya huzur bozmak için yapılmış gibi geldi
Evet gerçekten güveniyormuş size. Aksini düşünsenize ne derse desin içinizde mutlaka bir şüphe olurdu değil mi?Öylemi kafanıza takılmadımı?cünkü eşler arasında ciddi sorun yaratabilir normalde o sebeple kafama takıldı Allah'tan eşim bana güvenir
Ay aklıma geldi geçen gün çamaşır asarken eşimin baksırını yanlışlıkla aşagı düşürdüm birinin balkon aksılıklarında takılı kaldı 2 gün sonra baktım yere düşmüş utancımdan eşimede diyemedim inipte alamadım da öyle yerde kaldı şuan çok gülüyorumbenim elimden kaçıyor baksırlar oda m beden birisi onu alıpta balkonuna atmış olabilir mi ya
Çorap evde unutulur normalde ama babam yada kardesm donunu cıkarıp bizde bırakıp gitmez benceBizden de çiçekli soket çorap çıkmıştı tekti amaEşim yıkamış, asmış çekmeceme koymuş. Çekmecede görünce bu benim değillll diye iki saniyede diğer odada bittim. Ne demek benim değil? diye kaldı eşim. Kardeşinindir o zaman dedi. Whatsapptan yollayıp teyit ettim kardeşimin çıktı Uçup dolaba konamaz ya? Mutlaka bir açıklaması vardır "Haaaaaaaaaağ" diye sizi aydınlatacak
Da piyasasi yok bu olayin, dusunsenedonun.resmini attiginiBizden de çiçekli soket çorap çıkmıştı tekti amaEşim yıkamış, asmış çekmeceme koymuş. Çekmecede görünce bu benim değillll diye iki saniyede diğer odada bittim. Ne demek benim değil? diye kaldı eşim. Kardeşinindir o zaman dedi. Whatsapptan yollayıp teyit ettim kardeşimin çıktı Uçup dolaba konamaz ya? Mutlaka bir açıklaması vardır "Haaaaaaaaaağ" diye sizi aydınlatacak
Şahsen ben evde bana ait olmayan iç çamaşırı bulsam cok kafama takardım eşime güvenirim ama ne bileyim mesele konu cok çetrefilliEvet gerçekten güveniyormuş size. Aksini düşünsenize ne derse desin içinizde mutlaka bir şüphe olurdu değil mi?
Da piyasasi yok bu olayin, dusunsenedonun.resmini attigini
Başvuran çok olur, gerçek kimlik tespit edilemez diye düşünüyorumCamiye anons yaptırın.
1 adet M beden don bulunmuştur sahibi muhtarlıktan alabilir diye
Annenize sorun, anneler herşeyi bilir.Evet benden başka kimse yıkayıp katılamaz koymaz bende hatırlamıyorum böyle bir boxer tövbe yarabbim kimseyi de suclamak istemiyorm
Burdada fırtına oldu hatta asırı yagıs falanda oldu ama hatırlamadımki çamasır toplarken farketmedm acıkcası böyle bir donYani firtinadanda olabilirmi acaba gecen firtina cikmisti bizim burda bir bez parcasi dusmus balkona komsularin hic birine ait degildi cam acik olsaydi iceride girebilirdi yani
Rengi cok abez degilse yada aceleyle katladiysaniz farketmeyebilirsinizBurdada fırtına oldu hatta asırı yagıs falanda oldu ama hatırlamadımki çamasır toplarken farketmedm acıkcası böyle bir don
Rengi siyahRengi cok abez degilse yada aceleyle katladiysaniz farketmeyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?