- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi Durummleyla
-
kafamıza takıldı ama eve gelen giden yoktu o sıralar bulamadık. belki makine de çekti belk ikomşunun ki düştü deyip geçtikÖylemi kafanıza takılmadımı?cünkü eşler arasında ciddi sorun yaratabilir normalde o sebeple kafama takıldı Allah'tan eşim bana güvenir
Neyse tekrarlamamıssa sorun yokturkafamıza takıldı ama eve gelen giden yoktu o sıralar bulamadık. belki makine de çekti belk ikomşunun ki düştü deyip geçtik
Vallahi aklıma geldiEn uçuk senaryoyu ben yazdım sanırım. Eşiniz eve adam atmış
Hangi nisafir donlari tepip, donsuz eve gidiyor? 1 miyonluk soruEve gelen bi misafir olduysa onundur
Görüyor ve artırıyorum. Düşünsenize bir misafir gelmiş ve cırcır, tuvalete yetişene kadar olanlar oluyor. Ne yapsın donsuz mu kalsın? Çekmeceyi açıyor ve eniştenin donlarından bir tane alıyor. Sonra eve gidince ya farkedilirse? diye panik olmasın mı. Çarşıya gidiyor. Bedeni tahmin edemeyip donu şöyle bir gerdirip bakıyor. Hah bu olur diyor. Yeniden misafirliğe geldiğinde gerisingeri bırakıyor.Hangi nisafir donlari tepip, donsuz eve gidiyor? 1 miyonluk soru
Ayyy, karnim aciyor gülmekten.Görüyor ve artırıyorum. Düşünsenize bir misafir gelmiş ve cırcır, tuvalete yetişene kadar olanlar oluyor. Ne yapsın donsuz mu kalsın? Çekmeceyi açıyor ve eniştenin donlarından bir tane alıyor. Sonra eve gidince ya farkedilirse? diye panik olmasın mı. Çarşıya gidiyor. Bedeni tahmin edemeyip donu şöyle bir gerdirip bakıyor. Hah bu olur diyor. Yeniden misafirliğe geldiğinde gerisingeri bırakıyor.
Bitti.
Yatılı kaldıysa unutmustur dedikHangi nisafir donlari tepip, donsuz eve gidiyor? 1 miyonluk soru
sorma ya benimde vallaAyyy, karnim aciyor gülmekten.
En mantiklisini ben verdim daha hangi mantığı arıyorsunuz,?Yorumlar enteresan valla konu cok çetrefilli olunca cvplarda böyle oluyo demekki şaşkınlıkla bekliyorum en mantıklı cvp hangisi olacak
Eğer balkona düşseydi katlarken kesin görürdüm diyorsanız o çamaşırı oraya yüksek ihtimalle birisi koydu. Satın alırken karışma ihtimali falan mantıklı ama yine görürdüm karışsaydı demişsiniz.Yorumlar enteresan valla konu cok çetrefilli olunca cvplarda böyle oluyo demekki şaşkınlıkla bekliyorum en mantıklı cvp hangisi olacak
Kimler girdi biliyorum ama kimsenin günahını almak istemiyorum açıkcası vebali büyük çünküEğer balkona düşseydi katlarken kesin görürdüm diyorsanız o çamaşırı oraya yüksek ihtimalle birisi koydu. Satın alırken karışma ihtimali falan mantıklı ama yine görürdüm karışsaydı demişsiniz.
Başka açıklaması yok. Amaç nedir bilemem ama evinize özellikle yatak odanıza kimler girdi son zamanlarda onu düşünün
Zaten çok saçma. Amaç ne olabilirki? Ben yine uçuk senaryolarıma devam edeceğim kusura bakmayın :)Kimler girdi biliyorum ama kimsenin günahını almak istemiyorum açıkcası vebali büyük çünkü
Evet başka açıklama bu olabilir yanlışlıkla karismadiysa, biri aralarını bozmak isteyebilirZaten çok saçma. Amaç ne olabilirki? Ben yine uçuk senaryolarıma devam edeceğim kusura bakmayın :)
Eşinizle aranızı bozmak isteyen birileri var mı?
Yani bencede. Karışma ihtimali daha mantıklı ama konu sahibi kesin fark ederdim diyor.Evet başka açıklama bu olabilir yanlışlıkla karismadiysa, biri bozmak isteyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?