Çok uzun zaman sonra ilk kez gördüm onu gördüm diye değil yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Çok acı çekmiştim. Kişiyle ilgili değildi yani sonra zaten umrumda da olmadıGorunce ıcın neden cız etti ki?
GorUnce bir duraksadım o da duygularım var sandı sanırım. Ama anlatamıyorum. Bir hissim kalmadı onaAma tabi bu durumu nişanlına nasıl yansıttığın da çok önemli. Yani bariz duygular varsa sert çıkmasına hak verebilirim ama öyle komut vermeler falan bana saçma geliyor.
Bn de bundan korkuyorumBenden sana söylemesi bu adam bu durumu kaldıramıyor.simdi sineye çekmiş ama evlenince işin zor gözüküyor
Yani birden şaşırdım. Duygusal bir şey hissetmedim ki. Bir an ne kadar acı çektim ya diye hatırlayıp üzüldüm. Karmakarisik bir his. Ama onunla ilgili değil işte.Bilemedim eski sevgiliyi görünce susmak donmak kalmak falan hoş olmamış.
Gordum ve irite oldum demen lazımken ıcın cız etmıs.Çok uzun zaman sonra ilk kez gördüm onu gördüm diye değil yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Çok acı çekmiştim. Kişiyle ilgili değildi yani sonra zaten umrumda da olmadı
Aşk ve sevgi noktasında hicbir şey hissetmiyorum artık. Sadece çok uzun süre beraberdik ve çok da aşıktım çok da acı çekmiştim. Insan ister istemez hiç olmamış gibi yapamıyor. Bu demek değil ki içimde duygular kaldı. SSadce yaşadığım üzüntüler geldi aklimaIlerde evlenirseniz de memlekete ailenizin yanina gideceksiniz ve bu sizin için surekli bi problem olacak ilişkinizi zedeleyecek bence evlendikten sonra işin içinden çıkılmaz bi hal alabilir bu konu siz bile görünce acı diyosunuz içim cız etti diyosunuz belliki bitmemiş notr degilsinz ona karşı
Evlenince öğrenecekti. O benden önce kimseyle olmamış ki. Ben de bilmesi gerek diye düşündüm. Bilip ona göre devam etsin diye. Ona haksızlık ederdim yoksa diye düşünüyorum. Illaki öğrenecek çünküZor bir hayat seni bekliyor..her seyi anlatmak zorunda degildin ki nisanlin kimbilir neler yasadi sen biliyormusun? Neden gecmisinizin hesabini gelecekte olabilecek kisiye veriyorsunuz.nisanliniz icinde zor bir durum ki bu kolay atlatilir bir psikoloji degil.seninle olan zamana odaklanacak ve ileriye bakacaktin herseyini anlatmaktan vazgec tavsiyem bu.nisanlinlada olmuyorsa cok zorlama bunda yaptigin hatayi da artik baskasinda yapma.anlatmak zorunda degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?