evden çıkmayam koca

tuzbuzz1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
131
275
18
meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.

Sizin evde durmak sonuna kadar hakkınız, ama eşiniz erkek olduğu için durmamalı öyle mi?

60 yaş üstü emekli çiftler gibisiniz. Adam evden gitsin diye bakar ya kadınlar aynen öyle..
Misafiriniz gelirse de gitmez mi?

Ben eşimle aynı işyerindeyim. Günde bir kaç defa yanyana geliriz ama hiç yüzgöz olduğumu düşünmüyorum.
O gitmiyorsa siz çıkın dışarı..

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar.benim sorunum eşimin sürekli evde olması.eşim 12 gibi işe gidiyor akşam 7 gibi geliyor.iki günde birde izinli.o kadar çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.son iki yıldır böyle.eşimi sevmiyor değilim ama sürekli beraber olmaktan yüzgöz olduk artık hergün kavgalarımız başladı.bıktım usandım artık.bütün hayat enerjim gitti.eşleri bu şekilde sürekli evde olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz böyle durumlarda çok merak ediyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Ne iş yapıyor merak ettim :KK48:

önceden eşim sabah çıkar akşam gelirdi.haftada bir günde izin kullanırdı.ama bu yeni sürece ben uyum sağlayamadım.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.

önceden eşim sabah çıkar akşam gelirdi.haftada bir günde izin kullanırdı.ama bu yeni sürece ben uyum sağlayamadım.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.
Neden bunaldınız biraz onu açın bence.
Mesela ev işi yemek falan her konuda çok mu müdahale edip karışıyor?
Yoksa iki işin ucundan tutmadan yatıyor ona mı kızgınsınız?

Bence eşiniz rahat şartlarda çalıştığı için onun adına sevinmelisiniz. Eşinizi seviyorsanız tabi..

Zira uzun süre haftanın 6 günü çalıştım. Ama o tek bir gün dinlenmeye yetmezdi. Tatil 2 güne çıkınca çok rahatladım..

Back
X