Evden dışarı çıkamıyorum

carsipazar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum. Fakat üye değildim. Benim sıkıntım şu ki evden dışarı çıkmıyorum. 1 yıldır mecbur kaldıkça o mecburiyette çok çok önemli bir şey olması gerekiyor. Hastayım doktora gidemiyorum. İlaçlarım bitti gidip yazdıramıyorum. Evde de canım bazen sıkılıyor. Babamda benim gibiydi. Ona çok kızardım. Tütünü bitince gitmez bana resmen yalvarır bakışlarla rica ederdi gidip alırdım. Fakat yaşım ilerledikçe aynı babam gibi olmaya başladım. Ekmek yoksa gidip alamıyorum. Arkadaşlarımla görüşmüyorum. Telefonla bile neredeyse kimsenin açmıyorum. Depresyonda olduğumu sanmıyorum. Sadece bıkkınlık gibi geliyor.. Benim durumumda olan var mı nasıl bu durumdan çıkabilirim bana destek olabilir misiniz

üşeniyormusun canım yoksa başka sebebin mı var online terapi alsan evden en azından ciddi bı sorun bu aslında

üşeniyormusun canım yoksa başka sebebin mı var online terapi alsan evden en azından ciddi bı sorun bu aslında
hayır üşenmiyorum sadece evimde dört duvar arasında çok mutluyum. dışarı çıkınca mutsuz oluyorum.

Back
X