Evden dışarı cıkmayan koca

1155gecesesleri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
54
47
3
39
Hanımlar merhaba benim eşim evden dışarı cıkmaz biyerlere gidelim gezelim derim yok benim ne hayalleirm vardı oysa el ele tutuşup sahilde yürümek evet cok basit gelebilir ama kalas adam onu bile yapmıyor işten eve gelir eve bağımlı yaşar artık kabullendim bu durumu kendim ailemle heryere gidiyorum geziyorum hic sormuyorum bile aranızda böyle kocası olan varmı nasıl baş ediyorsunuz?

Vardi benim kocam da oyleydi lakin sigarayi biraktgndan beri gezmeye merak sardi cok sukur artik haftada 1 de olsa geziyoruz kendimi sosyal hisstemeye yeni basladim 2.5 sene sonra

Benim eşim de ev kuşu maalesef. İşten eve gelip kanepeyle buluşması tam seyirlik Ben de zihinsel olarak yoğun çalıştığım için dışarıda birşeyler yapmak istiyorum ama onu evden çıkarmak iyice sinirlerimi bozuyor. Telefona düşkün değil, TV ye düşkün değil, İlginç bir adam. Seni anlayabiliyorum. 5 yıllık evliyiz ne yapsak benim çabamla oluyor. Küstüm olmadı, konuştum olmadı, ben de akışına bıraktım artık. 2 arabamız iyi de maaşlarımız var ama biz evden çıkamıyoruz. Sinemaya gideli kaç ay oldu hatırlamıyorum bile.

Eşiniz tüm gün ne yapıyor evde? Oyun bağımlılığı falan mı var? Yaşı kaç? Akşam hadi ben çıkıyorum diyince merak etmiyormu nereye diye?

Kaç yıllık evlisiniz ?
Hiç mi sıkılmıyor evden, evde nasıl vakit geçiriyor ?

Canlı kanlı birimisiniz? Daha sakin yapıda mısınız?
Eş sakin, sizde öyleyseniz adam iyice uyuşmuş olabilir diye düşündüm.
Donuk bir biçimde Çay içmeye gidelim mi değilde , aşkiii haydi kalk falan diyip zıplayıp hoplasanız gaza gelir belki...
Nasıl yaklaşıyorsunuz?

Bende anlamış değilim insan sevdiği insan la vakit gecirmek istemezmi

Tabi ki ister, istemeli yani. Siz gezerken sizi hiç kıskanmıyor mu ?
Beraber bir şeyler yaşamak anılarına anı katmak lazım.
Ya şu gün şuraya gitmiştik ne güzeldi veya şunun tadına bakmıştık sen çok beğenmiştin gibi sohbetler lazım insana.
Yoksa herkes kendi takılacaksa anlamı yok bazı şeylerin.

Bnm eşim de ev kuşu çocuktan önce çok kavga ederdik hep hevesim kursagimda kalırdı şimdi de çocuk var diye çıkamıyoruz benim de eskisi gibi hevesim yok açıkçası bende ev kuşu oldum
Bide zorla cikarirdim o zaman söylenirdi burda çay icecegime evimde balkonumda çayımı içerim manzarası daha güzel
Kahvaltıya gideriz burda kahvaltı yapacağıma evimde kral kahvaltısı hazırlarım keyif yaparım kahvemi içerim hemde çok ucuza gelir
Sinemaya gideriz benim evimde son modern TV var istediğim filmi internettn buluyosun ztn kanepemde yayıla yayıla izlerdim
O kadar söylenir ki insanda heves kalmaz zevkine hicbisey yapasi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…