- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 39
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Benim eşim de ev kuşu maalesef. İşten eve gelip kanepeyle buluşması tam seyirlikHanımlar merhaba benim eşim evden dışarı cıkmaz biyerlere gidelim gezelim derim yok benim ne hayalleirm vardı oysa el ele tutuşup sahilde yürümek evet cok basit gelebilir ama kalas adam onu bile yapmıyor işten eve gelir eve bağımlı yaşar artık kabullendim bu durumu kendim ailemle heryere gidiyorum geziyorum hic sormuyorum bile aranızda böyle kocası olan varmı nasıl baş ediyorsunuz?
Evet maalesfBı ınsanın hayali sahilde sevdıgıyle el ele yurumekse sevdıgıyle evlı oldugu halde bu gerceklesmıyorsa, diger hayalleri hıc gerceklesmez gibime geliyor.
Sizin adınıza uzuldum.
OuEşiniz tüm gün ne yapıyor evde? Oyun bağımlılığı falan mı var? Yaşı kaç? Akşam hadi ben çıkıyorum diyince merak etmiyormu nereye diye?
Evde oldugu günler yatar uyur kalknca bana satasırEşiniz tüm gün ne yapıyor evde? Oyun bağımlılığı falan mı var? Yaşı kaç? Akşam hadi ben çıkıyorum diyince merak etmiyormu nereye diye?
Değildi gezerdikEvlenmeden önce de böyle miydi?
5yıllık evdede pek bişey ysptıgı yokKaç yıllık evlisiniz ?
Hiç mi sıkılmıyor evden, evde nasıl vakit geçiriyor ?
5yıllık evdede pek bişey ysptıgı yok
Bende anlamış değilim insan sevdiği insan la vakit gecirmek istemezmiNasıl bir hayat bu hiç mi canı sıkılmıyor bu adamın tuhaf vallahi.
Satasır derken, ne yapar?Ou
Evde oldugu günler yatar uyur kalknca bana satasır
Bende anlamış değilim insan sevdiği insan la vakit gecirmek istemezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?