Gerçekten artık gına geldi. Sözde 4 kişilik bı aileyiz ama şu evde 4 kişi kalabildigimiz ay sayısı sınırlı. Annemim ailesi babamın ailesi sürekli olarak gelip günlerce hatta bazen haftalarca kalıyorlar. Çocukluğumdan beri böyleydi bu büyük dayım daha ben ilkokuldayken gelirdi çalışmak için bizde kalirdi, diğer dayım da öyle. Şimdi kendilerine ait bı düzenleri evleri var ama hala öyle. Yok hastanesi yok işi çıkmadı sürekli bizdeler. Hele büyük dayim gelir evimizi begenmez, sürekli kardeşimle ciddi ciddi laf çarpar yok öylesin yok böylesin diye. Geçen hatta gelmiş ben evde değildim koltuktan tvyi rahat göremiyorum diye tv duvara monte edilmişti oradan çıkarmaya çalışmış. Allah daha çok versin evine bizden daha çok para girmesine rağmen sürekli borç ister. Diğeri de öyle. Gerçekten gına geldi. Sabah gelecekmiş şimdi arayıp söylüyor. Ya ben zaten işiydi okuluydu sürekli evde değilim 2-3 ayda bir eve geliyorum onda da sürekli misafirle ilgilen, yemek hazırla, evi topla. kardeşimin bütünleme haftası zaten sürekli ders çalışıyor. Gerçekten bıktım bunların düşüncesizliginden!