Evden eksik olmayan yatılı misafir!

Gelsinler kalsınlar ama hiçbir işe dokunmayın bişi derlerse aaa siz misafirmisiniz canım artık bizim ev halkı sayılırsınız diyin hizmet göremeyip işler onlara kalırsa gelmezler diye düşünüyorum

Kardeşinizin sınavları varmış. Bu sebeple kabul edemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Gayet makul bir sebep bence.

Ay ailemle yasadigim günleri aklıma getirdiniz.kışın evden yazın yazlıktan eksik olmazdı misafir.hadi kışın yatili olmazdi ama günde üç öğün misafir gelirdi yemin ediyorum.sabah kahveye öglen caya aksam oturmaya.yazın da yazliga gelirlerdi.hizmeti geçtim bir de benle aynı yaştaki cocuklarini eglerdim, gezdirirdim.üvey annemin tarafıydı hep.ne amcam ne teyzem.varsa yoksa onun akrabası arkadasi.sizin yine dayınızmıs.ben hayatımda bir daha görmeyecegim ne insanlara hizmet hürmet ettim...sizi cok iyi anlıyorum.

Sen mi hizmet ediyorsun diyenler olmus da.yemegi yapmasan bile bir cay hazirlamak yok meyvesi yok bulasigi, getir götür işleri of ki offff...

Simdi cok yakın arkadaslarım haric kimseyi zirt pırt davet etmiyorum.o genclik yıllarım yüzünden misafirden sogudum.hele üvey annemin kardesi ev almisti.yemek masrafı olmasın diye hergün aksam yemegine bize gelirlerdi işten cikişta.

Cok haklisiniz.size verecegim tek tavsiye kendinizi düşünün!o kadar insandan hiçbiri beni aramıyor bile su anda.belki yolda görsek tanımayız birbirimizi.siz kendinizin kıymetini bilin.misafir var diye islerinizi ertelemeyin.rahatsiz hissetmeyin.orası sizin eviniz...

Sorun şu ki izin bile istemediler akşam aradı yoldayım geliyorum diyor çok sinir oldum sanki ne zorundaymisiz gibi
yabi mesela bunu yeni tanıstıgımız az tanofıgımız bir insan dese ona ne derdiniz. birdahaki sefere haber et müsait olmayabiliriz yada bu sene kızım cok calısması lazım evde calsısamıyor . bazen de kırmak lazım

Siz de baya cekmissiniz. Aslında ayda bir kere gelmeseler bu kadar sorun etmem ama bi yerden sonra gerçekten çok bayiyor.

Çok rahatsız edici bir durum gerçekten ben onların yanında olay çıkarırdım artık kendilerini aşmışlar

hizmetçileri değilsinz onlarda misafir sayılmaz artık nefret ederim böle yatılı misafirden zatn bide uzun kalıyorlar ailene konuyu ac mtlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…