Evden gelin alma anı :(

O an cok zordu ya babam kırmızı kusagımı baglarken anlamaya baslamistı. Bende agladım tabi. İnsan o zamanlarda nasıl ayrılcam annemden babamdan diyor evlenince unutuyor. Hatta artık orası evin gibi gelmiyor. Esin ailen oluyor.
Evden cıktım arabaya bilene kadar agladım. Arabaya bi bindim biz son ses müzikle gitmeye basladik :)

:) arkadaşlar evlendim yaklaşık 20 gün olmuş evleneli :) hepiniz yazdınız fikirleriniz, yardımlarınız için çok teşekkürler. Çok ilginç bir şekilde ne kınamda ne de evden çıkarken ağlamadım :)) sadece dayım dua edip güzel dileklerini iletirken gözlerim doldu. Ayrıca kendimi kasmadım ağlamamak için. Yani o an içimden gelmedi. Sağolsun kimse de ağlamadı gülerek çıktım evden :) Evleneceklere, evlilere, herkese mutluluklar dilerim

Konu hortlamıs:) evlenceklere bilgi olur artık. Mutlu huzurlu bir yuva dilegiyle.

Bu da benim evden çıkma anım. Belki fikirler edinebilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal evden çıkma işte... Fikirlik bir şey göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah ahh evden cikiyosun gidiyosun kuş yuvadan uçuyor kendi yuvası oluyor annemi 4 aydır görmedim uzak sehirlerdeyiz , çok zor yaaa evlenince kendi evin kendi düzenin olsada o anne kucağını hep özlüyor insan , hamileyim anne olucam ama hep annemi istiyorum özlüyorum gözlerim dolu dolu (((

ben ağlayamamıştım çünkü tam bi telaş ve curcuna olmuştu o an anlamadık bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…