Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) sanırım ben de bu düşünceyi kendime aşılayacağım. Ağlamamak benim elimde sonuçta. Yani umarımCanım ilk önce sana mutlu güzel sağlıklı anlayışlı saygı ve sevgi dolu ağız tadında bi evlilik diliyorum. Evden çıkma anı benim içinde zor olmuştu annem ablam babam herkes ağlamıştı ama ben durumun heyecanı ve aglamamam gerek düşüncesiyle o an ve düğün boynca aglamadım. Ama 1 gun sonra doğum günümdü sabah kalkip ailemi görememek beni çok aglatmisti tüm o an ki duygusallığımı bosalttim resmen vee sonra balayına gittik eglence deniz havuz güneş yemekler derken bütün duygusallik geçti gitti ama 1 ayda anca benimsedim durumu.
öyle demeyinnn :))))İstediğin kadar kendini sık ağlayacaksın NET!!!!
o anın heycanından ve evin kalabalıgından ağlamak aklıma bile gelmedi.. duygusal bir ortam olmadı bizde:) ama düğün bitti yeni yeni evimde kalıyorum ve aksamları yatakta tek oldugumda aglıyorum özlüyorum ailemi hemde cok özlüyorumMerhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Benim de 10 gün civarı kaldı :) bu aralar bir sakinlik çöktü bana ilginç bir şekilde. Bakalım düğün günü nasıl olacak :)2 aya yakın zaman var. şimdiden ağlıyorum. üstelik ben başka bi şehirde yaşıyorum yıllardır. buna rağmen baba evinden ayrılma fikri ağlatıyor beni
Aynı benim gibisiniz. Demişimdir belki düğün salonuna örnek düğün izlemeye gittik orada bile gözlerim doldu :)))Bi an ben yazmışım gibi hissettim. Katildigim gelin alma torenlerinden bile normal cikamayan ben kendi düğünümde nasil olacagim kim bilir, ama ne yaparsak yapalim o anin duygusalligi etkileyecek
Çok haklısınız hele ki ailenize bağlıysanız daha da çok özlersinizo anın heycanından ve evin kalabalıgından ağlamak aklıma bile gelmedi.. duygusal bir ortam olmadı bizde:) ama düğün bitti yeni yeni evimde kalıyorum ve aksamları yatakta tek oldugumda aglıyorum özlüyorum ailemi hemde cok özlüyorum
Bir de aklıma çıkarken arkana sakın bakma diye soktular. Hem bakasım gelir kesin hem de bakma dediler diye bakmamaya çalışırım. Aynı şekilde benim de bir ağlamaya başlarsam toparlayamam diye düşünüyorum.Bogazima dugum attin ben evden cikarken oldu bittiye getirdim acele acele ciktim filan sirf aglamamak icin yoksa cesme bir acilsa durmazdi bide annemin aglamasina dayanamazdim anneme hic bakmadim bile
Ama ne demisler gelinim hem aglarim hem giderim
"Diğer insanlar gibi gözümden pitir pitir yaş akarak aglasam neyse, aglarken adeta felc geçirmiş firdevs hanim gibi oluyorum" tespitindeki firdevs hanım ben
Çok teşekkür ederim. Umarım ağlamam oldukça zor bir an. Bu aralar daha sakin hissediyorum o gün de devam eder diye ümit etmekteyim.Ağlamamak için babamla göz göze gelmedim hiç. Boğazımda koca bir elma varmış gibi yutkunamadım. O anın bütün fotoğraflarında kasılmış bir çene ve dolu dolu gözler görüyorum.
Duygusal bir an olduğu muhakkak umarım ağlamazsın. Şimdiden mutluluklar.
Ağlarsam duramam diye korkuyorumGelin alıcıda tabir yerindeyse mal gibiydim.Ne ağlayabildim ne gülebildim, babamla göz göze gelmemek için kendimi yırttım.. Donuk bir suratım vardı, ağlamaya yakındım.. :)
Düğün mekanından ayrılırken öyle bi ağladım kii, abooo ben öyle ağlamak bilmem hönküre hönküre ağladım.Babam amcam erkek kuzenlerim falan ağladı hep. Anneciğimle yengem de kıyıda köşede ağladılar onları gördükçe daha bi ağladım. 4 sokak öteye gelin geldim gurbete gitsem ağlamaktan nefesim kesilirdi galiba. İstediğin kadar ağla ya nolcakk.
çok afedersinizMerhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
valla aynen kardes.Küçücük bir kıvılcım çalışırsa benim gözyaşı durmaz. Hay allah bir hafta var şimdiye dek çok aşırı über sakindim, bugün itibariyle ben ben değilim. Her yerimden stres fışkırıyor. Sivilce mide yanması ishal misal.allah çok şükür yaleppi. Neyse yüzümü kapatırım, sadece yere bakarım, işlem çabuk tamamlanırsa arabaya kadar kendimi tutarım artık inş. Ya ne gerek var böyle seramonilere hassas bünyelerin aklı uçuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?