Evden gelin alma anı :(

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) sanırım ben de bu düşünceyi kendime aşılayacağım. Ağlamamak benim elimde sonuçta. Yani umarım

Bi an ben yazmışım gibi hissettim. Katildigim gelin alma torenlerinden bile normal cikamayan ben kendi düğünümde nasil olacagim kim bilir, ama ne yaparsak yapalim o anin duygusalligi etkileyecek

o anın heycanından ve evin kalabalıgından ağlamak aklıma bile gelmedi.. duygusal bir ortam olmadı bizde:) ama düğün bitti yeni yeni evimde kalıyorum ve aksamları yatakta tek oldugumda aglıyorum özlüyorum ailemi hemde cok özlüyorum

2 aya yakın zaman var. şimdiden ağlıyorum. üstelik ben başka bi şehirde yaşıyorum yıllardır. buna rağmen baba evinden ayrılma fikri ağlatıyor beni
Benim de 10 gün civarı kaldı :) bu aralar bir sakinlik çöktü bana ilginç bir şekilde. Bakalım düğün günü nasıl olacak :)

Bi an ben yazmışım gibi hissettim. Katildigim gelin alma torenlerinden bile normal cikamayan ben kendi düğünümde nasil olacagim kim bilir, ama ne yaparsak yapalim o anin duygusalligi etkileyecek
Aynı benim gibisiniz. Demişimdir belki düğün salonuna örnek düğün izlemeye gittik orada bile gözlerim doldu :)))

Çok haklısınız hele ki ailenize bağlıysanız daha da çok özlersiniz

Bogazima dugum attin ben evden cikarken oldu bittiye getirdim acele acele ciktim filan sirf aglamamak icin yoksa cesme bir acilsa durmazdi bide annemin aglamasina dayanamazdim anneme hic bakmadim bile
Ama ne demisler gelinim hem aglarim hem giderim

Bogazima dugum attin ben evden cikarken oldu bittiye getirdim acele acele ciktim filan sirf aglamamak icin yoksa cesme bir acilsa durmazdi bide annemin aglamasina dayanamazdim anneme hic bakmadim bile
Ama ne demisler gelinim hem aglarim hem giderim
Bir de aklıma çıkarken arkana sakın bakma diye soktular. Hem bakasım gelir kesin hem de bakma dediler diye bakmamaya çalışırım. Aynı şekilde benim de bir ağlamaya başlarsam toparlayamam diye düşünüyorum.

"Diğer insanlar gibi gözümden pitir pitir yaş akarak aglasam neyse, aglarken adeta felc geçirmiş firdevs hanim gibi oluyorum" tespitindeki firdevs hanım ben

Ağlamamak için babamla göz göze gelmedim hiç. Boğazımda koca bir elma varmış gibi yutkunamadım. O anın bütün fotoğraflarında kasılmış bir çene ve dolu dolu gözler görüyorum.
Duygusal bir an olduğu muhakkak umarım ağlamazsın. Şimdiden mutluluklar.

Çok teşekkür ederim. Umarım ağlamam oldukça zor bir an. Bu aralar daha sakin hissediyorum o gün de devam eder diye ümit etmekteyim.

Gelin alıcıda tabir yerindeyse mal gibiydim. Ne ağlayabildim ne gülebildim, babamla göz göze gelmemek için kendimi yırttım.. Donuk bir suratım vardı, ağlamaya yakındım.. :)
Düğün mekanından ayrılırken öyle bi ağladım kii, abooo ben öyle ağlamak bilmem hönküre hönküre ağladım. Babam amcam erkek kuzenlerim falan ağladı hep. Anneciğimle yengem de kıyıda köşede ağladılar onları gördükçe daha bi ağladım. 4 sokak öteye gelin geldim gurbete gitsem ağlamaktan nefesim kesilirdi galiba. İstediğin kadar ağla ya nolcakk.

Ağlarsam duramam diye korkuyorum Ne kadar güzel yazmışşsınız hönküre hönküre diye Bakalım ben nasıl olacağımm

Ben evden çıkarken ellerini öptüm ağlamadım.
Sonra annem öbür odaya kaçtı ağladığını anladım, ablam ağlamaya başladı
Bütün akrabalarım arkadaşlarım hüngür hüngür ağlıyordu
Kendimi çok sıktım ama odamın kapısından çıktığım anda dayanamadım
Çok ağladım. Çok üzüldüm. Ama Allahtan gece düğün sonunda vedalaşırken kendimi o kadar sıktım ki hiç ağlamadım kimseninde ağlamasına izin vermedim. Tabi annem mutlaka ağlamıştır bakmadım yüzüne ağlarım diye.
Evden çıkış anı çok zor evet. Ama inan bana düğün bittikten sonra eve gittiğinde daha yoğun hissediyorsun bu duyguyu
Artık o evde olmayacağım. Annemi her sabah her aksam göremeyeceğim diye düşünmeye başladığımda ağlamaya başladım.
Hatta 2 hafta sonra annemlere gittik akşam dönüşte bana camdan el salladılar o kadar zoruma gitti ki köşeyi döner dönmez ağlamaya başladım evime gidene kadar susmadım. Eşimde evliliğe alışamadım sürekli ağlıyorum diye üzülmeye başlayınca kendime çeki düzen verdim ve zorda olsa kendimi buna alıştırmaya başladım.
Umarım alışma dönemi çabuk geçer

Küçücük bir kıvılcım çalışırsa benim gözyaşı durmaz. Hay allah bir hafta var şimdiye dek çok aşırı über sakindim, bugün itibariyle ben ben değilim. Her yerimden stres fışkırıyor. Sivilce mide yanması ishal misal.allah çok şükür yaleppi. Neyse yüzümü kapatırım, sadece yere bakarım, işlem çabuk tamamlanırsa arabaya kadar kendimi tutarım artık inş. Ya ne gerek var böyle seramonilere hassas bünyelerin aklı uçuyor işte

çok afedersiniz
7 yıl önce evden ayrılırken mal gibi agladim. Evet evet kendime o kadar kızıyorsun ki ne vardiysa . esimle ring evi bize 2 saat. yol boyu bildiğiniz sapır sapır agladim. eve girdik ağlamaya devam ta ki kayınvalıdeye kızım misafirlwr seni gorup gidecek ağlama istemiyorsun sanarlar diyene kadar . . . şimdi bakıyorum çoğu insan arabaya binene kadar aglio. boşu boşuna kendimi harap etmişim. annemin de pek umrunda değilmiş yani öyle ağlamış o da . kasmayin,duygusal bakmayın. yuvaNizı kuracaksiniz. Çoğu insanın isteyip yapamadığı sey. hayırlı olsun

valla aynen kardes.
bence çok saçma . ya büyük konuşmayalım da kızım evlenirken ağlamayacak sırf o üzülmesin diye. .
kardesim evden çıkarken bilerek ağlamadım sarılmadım da biliyorduman sarılsak o perişan olacak sarılmam ya nedir yani olmuyoz ki sadece evlenioz. . insanlar aşırı baskı yapıo bilmeden. oh be evlendim de kurtuldum bi daha o anı yaşamayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…