Ben de bilmiyorum mantikli gelmiyor aslinda dusununce ama oluyor :) belki duygusal yapidan kaynakli olabilir veya aileye baglilik derecesi etkileyebilir. Tabiki ben de severek evleniyorum zaten evlenmeyi ben istedim ama ayni zamanda ayrilmak da zor geliyor ilginc bir duygu aciklayamiyorum :)gelin alma olayını yaşamadım
ama ağlayanları anlamıyorum
sevdiğim insanla hayatımı kurmaya gidiyorum neden ağlıyım ki
Katiliyorum size. Evlenecegim icin mutluyum ama ailemden ayri kalacagim icin de icim buruluyor. Ama bu sebeple evlenmeyeyim mi yani. Zorlu bir surec bana gore.Bazı arkadaşlar yazmış da ağlayanları anlamıyorum diye.. ben de ağlamayanları anlayamıyorum.. yani herkes farklı neden yadırgıyosunuz ki? Ben kendi adıma söyleyim ailemden uzak bi yerde yaşıycam her istediğimde göremiycem diye içim burulmuştu. Herkesin vardır bi sebebi..
Işte hep bu yoğun duygulardan kaynaklanıyor.. benim yapım çok duygusal bazen gördüğüm reklama bile ağlıyorum.. herkesin yapısı farklı neticede..Katiliyorum size. Evlenecegim icin mutluyum ama ailemden ayri kalacagim icin de icim buruluyor. Ama bu sebeple evlenmeyeyim mi yani. Zorlu bir surec bana gore.
Bazı arkadaşlar yazmış da ağlayanları anlamıyorum diye.. ben de ağlamayanları anlayamıyorum.. yani herkes farklı neden yadırgıyosunuz ki? Ben kendi adıma söyleyim ailemden uzak bi yerde yaşıycam her istediğimde göremiycem diye içşm burulmuştu. Herkesin vardır bi sebebi..
Yok sizi kastetmedim yadırgar şekilde yazanlar olmuş bunu saçma bulanlar falan.. tek tek alıntılamadım uzun sürecek diye.. yani demek istediğim kimisi ağlar kimisi ağlamaz.. herkesin yapısı farklıdır.. eşim de bizi öyle görünce o bile duygulanıp ağlamıştı.. ki o da kolay kolay ağlayan adam değildir.. bazen böyle şeyler olabiliyo..bazı arkadaşlar bensem kimseyi yadırgamadım sadece sordum ağlama nedenlerini. :)
aylar öncesinden belli değil mi evden çıkılacağı? ne bileyim insan kendini hazırlar diye düşünüyorum.
o anın duygusu başkadır belki.....
ben 17 yaşından beri ailemden ayrı yaşadığım için sanırım, zaten o ayrılma durumları beni hiç etkilemedi.
Bende bunu hep düşünmüştüm o an çok farklı oluyo ya teyzemin oğlu kuşağımı bağlamıştı gözleri dolmuştu bendr koyvermistim.. kafamda kırmızı örtü vardı hiç açmadım bilerek ve kmseyi öpmeden hemen cktim ben çünkü dayanamazdm bide bizim daha buruktu engelli bi kardeşim var.Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Kıyamam ya.. inşallah çok mutlusunuzdur da anneniz de mutluluğunuzla mutlu oluyodur..Bende bunu hep düşünmüştüm o an çok farklı oluyo ya teyzemin oğlu kuşağımı bağlamıştı gözleri dolmuştu bendr koyvermistim.. kafamda kırmızı örtü vardı hiç açmadım bilerek ve kmseyi öpmeden hemen cktim ben çünkü dayanamazdm bide bizim daha buruktu engelli bi kardeşim var.
Annemin aglamasi sokaktan duyuluyodu..
Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
Merhaba arkadaşlar kısmetse 23 gün sonra düğünüm var. İnanın 1 ay kaldığından beri her gün aklımdan nasıl annemden ayrılacağım diye geçmeyen an yok. İşime gücüme bile konsantre olamıyorum bazen. Size sormak istediğim konu evden çıkarken ağladınız mı, neler yaşandı. Gerçekten çok duygusal bir insanımdır. Yakın arkadaşlarımın evden çıkışlarında, düğünlerinde bile ağladım. Tutamıyorum kendimi. Ama bu sefer hiç ağlamamak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim. Çünkü ağlarsam annemin, anneannemin, babamın da ağlayacağını düşünüyorum ve çok üzülüyorum. Bir de huyum kurusun bir damla gelsin durmaz gözyaşlarım. Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ağlamamak için. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?