• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitmek?

Cilginkedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
6
1
1
25
Bugün annem bir şey yaptı aslında kötü değildi ama olaylar son raddeye geldigi için bağırdım çağırdım her şeyi yüzüne vurdum hirsizlik mi yapıyoruz sanki kızım dedi onu da yapıyorsun ya dedim arkadaşlar ergen falan yazmayın çünkü annem çok karaktersiz biri oldu sonra ben de bir daha yüzümü göremeyeceksin deyip evden çıktım deniz kenarına gittim aklıma ölmek falan geldi tabi ama yapmadım babam hiçbir şey sormadı 4 saat sonra eve geldim biz bu çıkmazdan nasıl kurtulucaz

Bugün annem bir şey yaptı aslında kötü değildi ama olaylar son raddeye geldigi için bağırdım çağırdım her şeyi yüzüne vurdum hirsizlik mi yapıyoruz sanki kızım dedi onu da yapıyorsun ya dedim arkadaşlar ergen falan yazmayın çünkü annem çok karaktersiz biri oldu sonra ben de bir daha yüzümü göremeyeceksin deyip evden çıktım deniz kenarına gittim aklıma ölmek falan geldi tabi ama yapmadım babam hiçbir şey sormadı 4 saat sonra eve geldim biz bu çıkmazdan nasıl kurtulucaz
Okuyup mesleğini eline alarak. Sakin bir adama guvenip pesinden gitme. Kendi hayatinin mimari sen ol. Kararlarini sen ver. Sen yonet hayatını .

Annesiyle kavga etmis evi terketmis ama geri donmus. Nasil bitecek bu diyor.
Ev içi kavgalar çok oluyor maalesef, bende babamla çok sorun yaşardım. Dediğin gibi okuması meslek sahibi olması gerekiyor.

Bi tane eski konunu bulup okudum. Sana ve kardeşlerine iyi bakamadıklarını düşünüyorsan şikayet edebilirsin. Devlet bakar size.

Annenizin hırsızlık gibi bir sorunu varsa bunu çözmesi gereken kişi siz değilsiniz. Siz onun ebeveyni değilsiniz ki neden kendinize bu kadar yükleniyorsunuz?

Hiçbrimiz ailemizi seçemiyoruz. Sizin kötü şansınıza da böyle bir aile düşmüş. Lütfen şu intihar lafını artık ağzınıza almayın. Her konuya yazmışsınız.

Babanız , aile büyükleriniz yok mu? Onlar nasıl bu kadar duyarsızlar bu olaya?

Back
X