• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden istediğim gibi çıkamamak

Dışarda çalışmaya gidebileceğiniz mekanlar var mı ? Bugün ofistekilerle dışarda çalışacağız diyip geç gelin. Gün bitimine sinama tiyatro koyun. Haftada bir bunu yapın, cumartesi planınız olsun daima. Sizin dışarda aktif bir yaşamınız olduğunu kabul etmesi lazım.

Lütfen ayrı eve çıkın lütfen, birazda gidip kardeşinizde kalsın anneniz. Bu annenizin çözmesi gereken bir sorun sizlik bir şey yok. Her şey normal

Ayrı eve nasıl çıkacaksınız, çok büyük tepki verir gibi geldi.

Ben de zamanında ayrılmasam evden aynısını yaşardım. Annem öyle laftan sözden sınırdan anlamaz. O evden çıkmanız lazım, ekonomik özgürlük lazım.

Ben anlamadım ama, evliyseniz ayrı evde yaşamıyor musunuz? Ben bekarsınız sandım

Keskin bir değişim gösterirseniz değişim olur. Bu kadına hiç mi ergenlik psikolojisi çektirmediniz?

Çalışmıyor musunuz?

Haklısınız galiba. Ama annemin aşırı tepkileri gerçekten yenilir yutulur cinsten değil. Hastanelik olur evi ayağa kaldırır yine burnumdan getirir biliyorum
Olursa olsun yahu hastanelik. 40 yaşındaki kızı izinsiz sokağa çıkamıyor. Oğlu bi tık geç gelse kalp krizleri ayılıp bayılma rollerine giriyor. Anneniz mutlu olacak diye, sizin kayan hayatınız nolacak? Psikoloğa psikiyatra gitsin .

Evden calisiyorum demissin. Eve cikmak icin ileride demissin. neyi bekliyorsun? Ise yeni mi girdin? Nedir sorun? Neden su an cikmiyorsun? Ayrica nasil cikacaksin ki? Izin mi alican yine.
Ben de konuyu 20 yasinda bir kizin konusu sanip acmiyordum. Oylesine acayim dedim ve cok sasirdim ve uzuldum de.
ANladigim kadariyla evde bir kardes ve baba da var. Hani annen sana muhtac da degil.
Bence git kendine bir ev tut. Ve ben ev tuttum tasiniyorum, adresim de su de. Sen koca kadinsin artik. Bunu yapabilirsin.

Bir de neden kiz kardesin senin tam tersin bi hayat yasayabiliyor? Neden ona tansiyonu cikmiyor?

Herkes annenin psikolojisi bozuk demis ama bence sen de hic normal degilsin. Bir an once cik evine kendini kurtar.

Eve cikamiyorsan da git bi yerlere takilmaya. 12, 1 gibi don gece. Veya kendini iyi hissedecegin saat 9sa 9. Cik ama izin alma.

Evden calisiyorum demissin. Eve cikmak icin ileride demissin. neyi bekliyorsun? Ise yeni mi girdin? Nedir sorun? Neden su an cikmiyorsun? Ayrica nasil cikacaksin ki? Izin mi alican yine.
Ben de konuyu 20 yasinda bir kizin konusu sanip acmiyordum. Oylesine acayim dedim ve cok sasirdim ve uzuldum de.
ANladigim kadariyla evde bir kardes ve baba da var. Hani annen sana muhtac da degil.
Bence git kendine bir ev tut. Ve ben ev tuttum tasiniyorum, adresim de su de. Sen koca kadinsin artik. Bunu yapabilirsin.

Bir de neden kiz kardesin senin tam tersin bi hayat yasayabiliyor? Neden ona tansiyonu cikmiyor?

Herkes annenin psikolojisi bozuk demis ama bence sen de hic normal degilsin. Bir an once cik evine kendini kurtar.

Eve cikamiyorsan da git bi yerlere takilmaya. 12, 1 gibi don gece. Veya kendini iyi hissedecegin saat 9sa 9. Cik ama izin alma.
Normal değilsin demişsin de, çıksam çıkarım değil mi? Ben uygun olanı bulmaya çalışıyorum. Yoksa alır başımı giderim oraya buraya çok kolay.
Borcum var çok fazla onun için

Keskin bir değişim gösterirseniz değişim olur. Bu kadına hiç mi ergenlik psikolojisi çektirmediniz?
Şey ben ergenlik geçirmedim bile denebilir 😂 bir iki sivilcem çıktı o kadar 😂😂 ergenliğimi bile içime atmışım

Normal değilsin demişsin de, çıksam çıkarım değil mi? Ben uygun olanı bulmaya çalışıyorum. Yoksa alır başımı giderim oraya buraya çok kolay.
Borcum var çok fazla onun için
Hahaha kimseye iyilik yaramiyor. Sana uzuldum, vaktimi verip cevap yazdim. Ciksam cikarim diye burada sana tavsiyede bulunan birine cikisacagina evde hakkini ara madem ne diyeyim. Gayet de cikamiyorsun ayrica. Bunun orta yolu da olmaz. Annen yalniz ve muhtac degil cunku. 40 yasinda cocuk kalmaya devam et o zaman. Bol sans

Hahaha kimseye iyilik yaramiyor. Sana uzuldum, vaktimi verip cevap yazdim. Ciksam cikarim diye burada sana tavsiyede bulunan birine cikisacagina evde hakkini ara madem ne diyeyim. Gayet de cikamiyorsun ayrica. Bunun orta yolu da olmaz. Annen yalniz ve muhtac degil cunku. 40 yasinda cocuk kalmaya devam et o zaman. Bol sans
Normal değilsin yazma o zaman. Sağol canım benim

Ama gerçekten normal değilsiniz siz de bunu kabul edin. Siz yaşınızı farkında mısınız ya?
Normal değilsin demek yerine başka şeyler söylenebilir düzgünce. Başına gelmeyince bilemiyor insan gerçekten çok zor böyle bir durum. Ben yaşımın farkındayim da annem değil. Diklendiğim de oldu o tepkilerine aşağıya atasım geldi kendimi.
Tek çare ayrı ev dedikleri gibi.

Normal değilsin demek yerine başka şeyler söylenebilir düzgünce. Başına gelmeyince bilemiyor insan gerçekten çok zor böyle bir durum. Ben yaşımın farkındayim da annem değil. Diklendiğim de oldu o tepkilerine aşağıya atasım geldi kendimi.
Tek çare ayrı ev dedikleri gibi.

Surekli aynı evde yaşadığınız için anneniz bunu alışkanlık haline getirmiş hepsi bu. Yoksa bekarken ben de anneme söylerdim nereye, kiminle gidiyorum, kaçta döneceğim. Ha annem ayilip bayilmazdi sadece bilmek isterdi. Şimdiki aklımla bu bana gayet mantıklı geliyor. Neler neler okuyoruz.

Back
X