- Emoji Skoru
- 3.422
- Puanlar
- 133
Sizin sınırınızı sizden başkası çizemez. Bir an önce hayatınızın kontrolünü elinize alın.Uizn istesinler diye değil. Yaptığın yanlış rahat bırak kızı tarzında bir konuşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sınırınızı sizden başkası çizemez. Bir an önce hayatınızın kontrolünü elinize alın.Uizn istesinler diye değil. Yaptığın yanlış rahat bırak kızı tarzında bir konuşma
Gerçekten yüksekti. Zaten yüksek tansiyon hastası. Bide bayıl Feriha var ya aha o annemKaç çıktı tansiyonu?
Hayır anneniz iyiliğinizi istemiyor. Pes etmeyin, kendi içinize kapanmayın. Bu düşüncelerle kendinizi avutmayın. Gerçekten yetişkin bir birey gibi yaşamak istiyorsanız sınırlarınızı koymak zorundasınız. Kız kardeşiniz şehir dışına gidip yatılı kalabiliyorsa anneniz ayılıp bayılmıyorsa tek sorun anneniz değildir. Buna izin veren sizsiniz aslında. İstediği kadar bağırsın, çağırsın, arasın, tansiyonum düştü desin. Yemeyin bu numaraları.Haklısınız. Bu cesareti yada bu karşı koyma gücünü kendimde bulamıyordum. Ve hatta öyle bir duruma geldim ki, "annem iyiliğimi istiyor" moduna geçip kendi içimde onu savunmaya bile kalktım.
Dediğiniz gibi yapacam mutlaka. Ömür geçmiyor bu şekilde dediğiniz gibi. Ömrümü yedi
Hayır öyle bir şey yazmadım iyi okuyun. Bir yakını tanıdığı gerekirse annesiyke konuşsun sonuçta konu sahibi 40 yaşında çocuk değil. Belki annesi ikna olur anlamında. İzin neden istesin zaten saçma olan da o !40 yaşındaki kadın arkadaşlarını aratıp izin mi istetecek ?
Rica ederim evet hastalıklı bir durum. Anneniz sizi kontrol altına almak istiyor ama buna müsaade etmeyin. Bakın ne güzel başka şehirde üniversite okumuşsunuz.Gerçekten rahatsızlık bu durum değil mi? Erkek kardeşimle yada babamla konuşacam bakalım. Teşekkür ederim
Normal değil de 40 yaşına kadar nasıl durdunuz nie çıkmadınız ayrı eveMerhaba
40 yaşındayım. Annemlerle kalıyorum. Evden çalışıyorum. Yani dışarda olmuyorum gün içinde.
Sorun şu ki akşamları çıkamıyorum istediğim gibi dışarıya. Bu yaşımda hala annemden izin almam lazım. Ki sormak bile annemi sinirlendiriyor. Nereye bu saatte(20.00 çok geç ona göre), kiminle gidiyorsun, nereye gidiyorsun gibi sorular. Ki bu sorular da en başta hayır demezse ...
Benim yaşımda şehir dışında tatile giden arkadaşlarım vardı. Hatta boşanmış, kızını annesine bırakıp gidiyordu. Ben bir yere giderken iki saat açıklama yapmak zorundayim. Tabi izin verdiyse...
Ayrı eve çıkacam ileride. Bunu diyen olacaktır. Şu an için bu durum normal mi, (değil gibi) nasıl aşarım bunu?
Teşekkürler
Ayy bide evlisiniz![]()
Hem de 25 yıllık evliyimAyy bide evlisiniz![]()
Alsın dil altı hapını otursun aşşa. Silah olarak kullanmasına izin vermeGerçekten yüksekti. Zaten yüksek tansiyon hastası. Bide bayıl Feriha var ya aha o annem
Şartlar diyelim. Çıkacam ileride mutlakaNormal değil de 40 yaşına kadar nasıl durdunuz nie çıkmadınız ayrı eve
Patladığım zamanlar da oldu yok yok katlanamadim tepkilerine ruh emici resmenEn kötü 30 yaşında falan patlamanız lazımdı. Siz çok sabırlı birisiniz bence. Hiç normal değil yaşadıklarınız.
Ay kocaya mı kaçayım ne yapayım:))Benim bulunduğum çevrede böyleydi kimse kızının akşam ezanından sonra dışarda olmasına izin vermiyordu annem de haliyle komşulardan dolayı o kafa yapısına sahipti dışarı çıkıp geç gelmem olay oluyordu sürekli arar hadi gel artık geç oldu diye darlardı. Beb arkadaslarımla gezemeyecek miyim dediğim de evlen kocanla gez naparsan yap derdi nitekim de öyle oldu evlendim annemin artık umrunda değilim. Bir nevi evlenmen için yapıyor olbilir annen de çünkü mahalledeki kadınların kafa yapısı şuydu; rahat vermezsek evlenirler.
Ben de bi sakinleştirici atayım o gün iyi olur galibaAlsın dil altı hapını otursun aşşa. Silah olarak kullanmasına izin verme
Dinleme canım.bas git.omur geçiyor şimdiki aklım olsa bende dinlemezdim.uzerinde psikolojik baskı kuruyorlar.yaptiklari başka bisey degilAnnem çok evhamlı. Bu yüzden çok kontrolcü. Evet her adımı bilmek zorunda. Kendince beni koruyor güya. Ama gerçekten bıktım bu durumdan. Arkadaşım hadi gel diyor mesela iş çıkışı. "Annem izin vermedi" cevaba bak trajikomik
Kesinlikle öyle. Zaman geçiyor hayat kısaDinleme canım.bas git.omur geçiyor şimdiki aklım olsa bende dinlemezdim.uzerinde psikolojik baskı kuruyorlar.yaptiklari başka bisey degil
işte ben de diyorum ki 40 yaşındaki kadının durumunu eş dost anlatmamalı , kendisi bunu başarmalı millette tamam tamam diyecek sonra yine ona carlayacak bu sefer milleti başıma topladını da carlamasına ekleyecek.Hayır öyle bir şey yazmadım iyi okuyun. Bir yakını tanıdığı gerekirse annesiyke konuşsun sonuçta konu sahibi 40 yaşında çocuk değil. Belki annesi ikna olur anlamında. İzin neden istesin zaten saçma olan da o !