Evden kacan arkadasim..fikirleriniz gerek

Kalimeeero

Göktürk ♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
2.052
3.512
133
33
Merhabalar, arkadaslar benim 12 senelik cocukluk arkadasim dun evinden ayrildi.. ama detay vereyim biraz. Kendisi 22 yasinda. Babasi annesi ve abisi ile birlikte yasiyor. Abisi calismoyor ve ara sira eve ugruyor.babasi baska sehirde calisiyor arada sirada eve geliyor para yolluyor vs. Bu arkadasim da annesiyle basbasa genelde. Arkadasimda calisiyor ama iste annesini psikolojik sorunlari vs var.arkadasim kredi cekti borclari var. Arkadasim ozgurlugune cok duakhn ve kisitlanmaktan nefret ediyor. Surekli bunun pesindeler.nereye gitti ne yapti ne etti vs vs.coook fazla detay var sadece bu fragman, her neyse arkadasim evden kacti. Gecen hafta da girismde bulundu, 2 gun bende kaldiktan sonra baska vir arkadasimiz bunu ailesine ihbar etti.bu eve geri dondu.dunde annesiyle epey hararetli bir tartismaya tutustular arkadasimda malesef evi terk etti. Yerini bilmiyoruz. Babasina haber vermisler babasi da cooook sert bir adam. Yakalasa ileride öldürebilir bile. Ben biliyorum ki arkadasim dönmeyecek.ama ulasirsam ona nasil yardimci olabilirim? Nasil koruyabilirim? Ne onerirsiniz. Su an bende ulasamiyorum ama biliyorum o bana haber verecek, ama geri de donmeye korkacak babasi yuzunden. Ne yapabilirim onu korumak icin yardim edin lutfen.basina birsey gelsin istemiyorum. Telefonumdan oturu duzgun yazamadim, kusura bakmayin lutfen

Ailenize evlatlik alamiyacaginiza göre kız icin yapabilecegin cok fazla bisey yok. Belki isterse ve durumun varsa paraya ihtiyaci olabilir ama bu sekilde yardim yaptigin meydana cikarsa sende arada kaynayabilirsin ve yanlis anlasilmalar olabilir. Arkadasın arayana kadar bekle. Calisiyordu demissin belkide calisip kendine duzen kuracaktir yada kotu isler basina gelmis veya gelecektir. Yapilcak elle tutulur bisey yok. Kotude olsa ozgurlugum diye kacmamaliydi millet ne baskilar altinda okuyup calisiyor hayat boyle kurtarilir, boyle ozgur olunur.

Aklina birseyi koymussa birisi mutlaka bugun olmasa yarin yine yapar.senin yapacak birseyin yok gibi. Onun seninle iletisime gecmesini bekleyeceksin
Coknuzucu bir durum

Evi terketseydi reşit zaten.

Çalışıyormuş ev tutup yaşasaydı.

Evden kaçmak deyince insan nereye gitti ne yaptı diyor.

22 yaşında da olsa cebinde para bittiği an sıfırsın ve yandın demek.O kadar kredisi de var.E bulmasınlar diye işi de bırakmıştır.

Ben olsam para biriktirir başka şehre giderdim.Yanlış yapmış.

Sende sana ulaştığında nerde olduğunu,en azından ailesine artık yoruldum yalnız yaşamak istediğini kendisini aramamslarını söylesin.Söylesin ki anne baba da başına bir şey geldiyse telaşına da girmesin.

Onun harici en çok ihtiyaç duyacağı şey para
Para yardımı yapman gerekir

inşallah zarar veren birisi çıkmaz yazık çok üzüldüm kıza
ne yapabilirsin ki bilemiyorum bence en iyi yardım kadın sığınma evlerine yönlendirmen olur
evini açsan öyle baba sana da zarar verir çünkü...

benim arkadaşım evden kaçsa ona kalabileceği bir yer ayarlamaya çalışırım. çünkü şu an korkuyla, karışık duygularla sağlıklı düşünemez. cebine bir miktar para bırakırım. ve bol bol onu dinlerim. nasihat vermezdim sanıyorum. zaten bunalıp kaçmış onu anlamaya çalışırdım. biraz elim üzerine olurdu. 22 yaşında olsa da hata yapmaya meyilli olabilir. belli ki çok fazla problem yaşamış kızcağız.

Su an benle arkadaslar. Geldi..ama babasi bunu muayeneye goturecekmis sanirim..kiz da korkuyor, öldüreceğız falan demisler. Kizin erkek arkadasi da simdi sana nikahi basacagim diyor. Nasil isliyor bu isler bir fikri olan var mi? Isler karisik oleugu icin girip yazamiyorum ama acil nikah olayi lazim bana

Polise haber verin zorla kimse bir yere götüremez.

22 yaşındaki kızı mı götürcekmiş muayneye ..
doktora istemediğini söylesin..
polisi arayın vs ..

kızın ailesi karışık nikah yapmalarından başka çare kalmıyor ama arkadaşınızın aklı beş karış havada bunu hissettim umarım kıza bir şey olmaz

Nikah gerçekleştiğinde ailenin tüm öfkesi geçecekse , acil nikaha ne gerek var ?

Çıksınlar ailenin karşısına , evlilik taleplerini dile getirsinler .

Yok yani , fanusta yaşamıyorum ama yıldırım nikahı ile ne kazanacaklar onu anlamadım ?

Durun bize dokunmayın , biz zaten evliyiz mi diyecekler ?

Öyle evden kaçınca kızını ölümle tehdit eden baba , ondan gizli evlendi diye feraha mı erecek ?

Bir şey anlamadım .

Az sakin olun bence . Muayene kısmınıda kabul etmesin arkadaşın .

Ben arkadaşının akibetini merak ettim. Şuan ne durumda, ne oldu, babası bir şey yaptı mı?

Suan erkek arkadasiyla beraberdir muhtemelen ...nikah kiyinca doner ...insallah basina kotu bisi gelmez..

Ona çok büyük bir hata yaptığını , sorunlarını böyle çözemeyeceğini söyleyin
Kalıcı ve doğru çözümler zaman ve emek ister ama buna değer .
Okul veya kpss gibi .

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin yazamadim. Kiz arkadasimi ihbar ettim. Ne kadar iyi vir arkadasim bilinmez ama, arkadasim benle irtibata girdi bende babasiyla irtibata girdim ve ihbar ettim :/ lutfen bana kotu bir arkadas olmadigimi soyleyin

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin yazamadim. Kiz arkadasimi ihbar ettim. Ne kadar iyi vir arkadasim bilinmez ama, arkadasim benle irtibata girdi bende babasiyla irtibata girdim ve ihbar ettim :/ lutfen bana kotu bir arkadas olmadigimi soyleyin

Bunu yapmadaki amacınız neydi? Babası kollarını açmış bağrına basmayacak sonuçta.

Yanlış yapmıssınız keşke arkadaşını ikna edip eve dönmesine yardım etseymissiniz. Arkadaşınızı kaybettiniz artık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…