- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Polise haber verin zorla kimse bir yere götüremez.Su an benle arkadaslar. Geldi..ama babasi bunu muayeneye goturecekmis sanirim..kiz da korkuyor, öldüreceğız falan demisler. Kizin erkek arkadasi da simdi sana nikahi basacagim diyor. Nasil isliyor bu isler bir fikri olan var mi? Isler karisik oleugu icin girip yazamiyorum ama acil nikah olayi lazim bana
Su an benle arkadaslar. Geldi..ama babasi bunu muayeneye goturecekmis sanirim..kiz da korkuyor, öldüreceğız falan demisler. Kizin erkek arkadasi da simdi sana nikahi basacagim diyor. Nasil isliyor bu isler bir fikri olan var mi? Isler karisik oleugu icin girip yazamiyorum ama acil nikah olayi lazim bana
Su an benle arkadaslar. Geldi..ama babasi bunu muayeneye goturecekmis sanirim..kiz da korkuyor, öldüreceğız falan demisler. Kizin erkek arkadasi da simdi sana nikahi basacagim diyor. Nasil isliyor bu isler bir fikri olan var mi? Isler karisik oleugu icin girip yazamiyorum ama acil nikah olayi lazim bana
Merhaba arkadaslar kusura bakmayin yazamadim. Kiz arkadasimi ihbar ettim. Ne kadar iyi vir arkadasim bilinmez ama, arkadasim benle irtibata girdi bende babasiyla irtibata girdim ve ihbar ettim :/ lutfen bana kotu bir arkadas olmadigimi soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?