Evden kacan arkadasim..fikirleriniz gerek

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin yazamadim. Kiz arkadasimi ihbar ettim. Ne kadar iyi vir arkadasim bilinmez ama, arkadasim benle irtibata girdi bende babasiyla irtibata girdim ve ihbar ettim :/ lutfen bana kotu bir arkadas olmadigimi soyleyin
yapılabilecek en kötü şeyi yapmışsın. bırak kötü arkadaşı sen kötü bir insansın

22 yaşında bir kadın evden kaçmış değil ayrılmış sayılır. Reşit olmuş. Ailesi hiçbir şey yapamaz. Eğer babası dediğiniz gibi biriyse gerçekten ilk önce polisten koruma kararı alsın arkadaşınız ama emin olun bu ülkede işe yaramaz. Daha sonra da bir kadın sığınma evine başvursun. Onların koruma oranları çok daha yüksek. Kendine bir iş bulup hayatını kursun. Tabi gönül isterdi ki hiçbir sorunla karşılaşmadan hayatını kurabilsin.

Merhaba arkadaslar kusura bakmayin yazamadim. Kiz arkadasimi ihbar ettim. Ne kadar iyi vir arkadasim bilinmez ama, arkadasim benle irtibata girdi bende babasiyla irtibata girdim ve ihbar ettim :/ lutfen bana kotu bir arkadas olmadigimi soyleyin

Hangi mantikla ihbar ettiniz acaba cok merak ettim. Evden kovsaydiniz daha iyi olurmus. Babasi arkadasiniza siddet uygulasa allah korusun kiza bisey olsa ne hissedersiniz? Kotu bir arkadassiniz kesinlikle.

Olumle tehdit eden babaya kizini ihbar ettiniz biz de size kotu bi arkadas olmadiginizi soyleyecegiz oyle mi? Keske sadece kotu bi arkadas olsaydiniz. Siz kotu bi insansiniz. Kizin basina bir sey gelirse vicdan falan yapmayin olur mu. Sebebi sizsiniz ve goz gore gore yapmissiniz.

:) uzun sure giremedim. Su an cok sukur hersey yoluna girdi.. arkadasim ailesiyle, eski yasantisina geri döndü.

Mesajiniz acimasiz olmus. haddinden fazla hemde, bence bu sozleriniz uzerine kotu olan ben degil siz oluyorsunuz. Her neyse, arkadasimi ve ailesini yiardir taniyan biri olarak babasini da az cok cozmus olmamin verdigi dusunceler ile babasiyla konustum, ikna oldum ve oyle soyledim. Nitekim hakli da ciktim cok sukur, arkadasim sokaklarda tanimadigi insanlara siginarak surunmesine, korkarak, kacarak yasamasina goz yumamazdim kusura bakmayin.sevgiler

Evet, oldukca sert bir babasi var. Gercekten fazlasiyla sert. Ama bu sefer fazlasiyla anlayis gosterdi.. hicbirsey olmamis gibi hayatlarina kaldiklari yerden devam ediyorlar. Babasiyla konustugumdaki ses tonu beni ikna etti ve hakli ciktim. Herkese yorumlari icin tesekkur ederim, kesik kesik bilgi verdim bunun icin de lutfen kusura bakmayin

Bu kızı eve bağlasanız da yine durmaz yine kaçar. Daha önce de yapmış bunu, şimdi de. Bence bırakın ne yapıyorsa yapsın. Yetişkin, çalışan bir kadınmış zaten.

Arayınca yerini öğrenip ailesine söyleyin biriyle kaçmadıysa tabi.İnsanı en çok ailesi düşünür gerisi hikaye.

Gercektende cok kesik kesik olmus yazilanlar.
Hic bisey anlamadim.
Bi diyosun annesinden bikti evden kacti.
Bi diyosun nikah lazim, erkek arkadasi var bekaret testi istiyor babasi.
Sonra diyosunki tatliya baglandi.
Neyse sonuna sevindim.
Peki artik istemiyorlarmi test?

Arkadasinizin babasi anlattiginiz gibiyse o kiza siddet uygulasa bunun vicdanini kaldirabilecek miydiniz? Daha genç birisi olsa veya kandirilarak kacsa hadi ailesine haber verin yine en iyi ailesi korur diyecegim ama o arkadasiniz calisiyormusta.. Neyse tatliya baglandi diyorsaniz gecmis olsun herkese.

Neden bunu evden kaçmak olarak yazdınız anlamadım. 22yaşında kendi parasını kazanan bir kadın, ayrı eve çıksın. Ailesiyle huzursuz bir ortamda yaşamak zorunda değil. Arkadaşınız uygun bir dille soylesin bunu ailesine izin istemediğini kesin karari olduğunu açıklasın. O yastaki insana kim karisabilir ki

Oyle boyle konusmayin. Bir oldururler teste gotururler diyosunuz bi yumusak konustu ikna oldum diyosunuz. Kendinizle celisiyosunuz.Sonra da sert yorumlara gelemiyosunuz. Oldurebilme ihtimalini bile bile arkadasini ihbar etmek canavarlik bence.

Babasi ölümle tehdit ediyor diyip ardindan ben babasina ihbar ettim derseniz boyle bir yorum alirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…