Merhabalar, arkadaslar benim 12 senelik cocukluk arkadasim dun evinden ayrildi.. ama detay vereyim biraz. Kendisi 22 yasinda. Babasi annesi ve abisi ile birlikte yasiyor. Abisi calismoyor ve ara sira eve ugruyor.babasi baska sehirde calisiyor arada sirada eve geliyor para yolluyor vs. Bu arkadasim da annesiyle basbasa genelde. Arkadasimda calisiyor ama iste annesini psikolojik sorunlari vs var.arkadasim kredi cekti borclari var. Arkadasim ozgurlugune cok duakhn ve kisitlanmaktan nefret ediyor. Surekli bunun pesindeler.nereye gitti ne yapti ne etti vs vs.coook fazla detay var sadece bu fragman, her neyse arkadasim evden kacti. Gecen hafta da girismde bulundu, 2 gun bende kaldiktan sonra baska vir arkadasimiz bunu ailesine ihbar etti.bu eve geri dondu.dunde annesiyle epey hararetli bir tartismaya tutustular arkadasimda malesef evi terk etti. Yerini bilmiyoruz. Babasina haber vermisler babasi da cooook sert bir adam. Yakalasa ileride öldürebilir bile. Ben biliyorum ki arkadasim dönmeyecek.ama ulasirsam ona nasil yardimci olabilirim? Nasil koruyabilirim? Ne onerirsiniz. Su an bende ulasamiyorum ama biliyorum o bana haber verecek, ama geri de donmeye korkacak babasi yuzunden. Ne yapabilirim onu korumak icin
yardim edin lutfen.basina birsey gelsin istemiyorum. Telefonumdan oturu duzgun yazamadim, kusura bakmayin lutfen