• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kaçıcam sanırım

20 yaşında neyin telaşıdır bu hiç bir zaman anlamayacağım.
Önce aile ile tartışılır sonra kocaya kaçılır sonra aileden özür dilenir, af beklenir.
E onların da kalbi yok mu ? Böyle bir evlat yetiştirmek için mi doğuruyorlar ?
Bi kalp sevgililerde var zaten. Anne, baba anlayışsız, tü, kaka...

İnan ki evleneceğin erkekte seni mutlu edecek hiçbir şey olmayacak.
Ailen arkanda olmadığı içinde her gün üzüleceksin.
Sakın bitanem bak, hele bir mesleğini al bakalım eline.
Cinsellikmiş beni seviyormuşş inan ki heeerşeeeyyyyyy booşşşş !

bencede canım hiç güleceğin olmasın bu konuda
allah hakkında hayırlısını nasip etsin
bunlarıda kaçmış biri olarak söylüyorum haberin olsun
babamın başını öne eğiceğime ölseydim daha iyiymiş :KK61:
severek kaçmadın mı abla sen çok mu pişmansn pişmansa da niye pişmansn?

ailenin rızasını almadan çıkma o evden telli duvaklı çık. Ana babanın rızası olmayan evliliklerden hayır çıkmıyor :(

Evden kaçacakmış sarayamı kaçacaksın doğru anasının evine götürecek kaynanada kokmuş eski yatağını verir sanırım onu alacak parası dahi yoktur ,sonra kaynana seni erkenden kaldırır evi temizlemek için hergünde azarlar anan sana iş öğretmemiş diye birde aşığın azarlar anemi üzme dlye nereye kçtın kızım bir evden diğer eve , artık parasız hizmetçisin kaynananın ne kadar toz pembe hayatın olacak bencede kaç

Erkek arkadaşım çıkıp bir de böyle konu hakkında "benden özür dileyecekler" dese çarparım ağzının üzerine iki tane çarparım ki kendine gelsin. Annen baban ayaklarına kapansın ister mi bir de sor bakalım.:KK67:

Merhabalar. Benim 5 yıldır bir ilişkim birbirimizi çok seviyoruz. İyi kötü doğru yanlış 5 senedir tabi ki hatalarımız oldu fakat şu anki yaşımızla bilinçlendiğimiz için olaylara daha farklı bakıyoruz yani olmaması gerekenlerin olduğunu düşünüyoruz fakat her şeye rağmen çok seviyoruz . Yaşı daha küçük iken erkek arkadaşımın yapmadığı denemediği şey kalmamış hayat tecrubesi çok fazla ve gördükleriyle artık kendine çeki düzen vermiş birisi ailem de bu yüzden eski halini bildikleri için bu konuda çok katılar kesinlikle kıyamet kopsa olmaz diyorlar . Sürekli bana laf sokucu şeyler söylüyorlar. İş çıkışlarımda hep babam beni almaya geliyor. O çocuğu bulayım ağzından gelene kadar dövücem senide yanında görmeyim diyip duruyor. Ailemizde kim bana baksa sanki kötü bir şey yapıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımın eski olaylarını bilerek sürekli karşı çıkmalarından bıktım usandım 5 yıldır hep aynı hele annem ve babam bundan 2 yıl önceye kadar kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüler ne zaman bu olay oldu birbirlerine kenetlendiler beni dışladılar. Şehir dışında okuyorum ben normalde ama oraya kadar yetişiyorlar. Boğuluyorum artık. Erkek arkadaşımda işinde gücünde birisi. Artık gözüm ne okul görüyor ne aile o dereceye geldim . Bir anne ve baba evladının her daim yanında olması gerekmez mi. Bana tek söyledikleri eğer o o.... ile evlenirsen bizi unut yalnız kal hayatta biz yokuz bu eve de yarın öbür gün birşey olursa gelemezsin diyorlar. Deliricem artık yardım edin ..? :KK43:
sakın evden kaçmak gibi bir yanlış yapma... ailen senin iyiliğin için söylüyor...yoksa senin turşunu kuracaklarından değil... elbet evleneceksin... dua et ve evlenmek istediğin kişiyle ailen arasında olabilecek bütün köprüleri kur...zaten kaderiniz bir yazıldıysa dünya yok olmaz dese yine olur... ama yazınız bir değilse dünya olur dese yine olmaz...
bir şekilde kesişir yolunuz... yani bir şey bahane ve aracı olur... başkasının aracılığıyla istemeye gelsinler... aileler bir tanışsın... kendini tanıtma imkanı bulsun... sen kötü olma diye söylüyorlar... sakın evden kaçıp kendini daha büyük çıkmazlara sokma... ve aileninde söylediklerini kulak ardı etme...

Yahu değil geçmişi karisik adam için dünyanınen melaike adami gelse cesaret edip silemem aailemi çünkü senin gittiğin yolları onlar donuyor tecrübe konusturuyor onlari...
Erkek arkadasin geçmişte hatalar yapmis olabilir pek tasvip etmesemde 2. Bi sans vermek düşünülebilir ama bunun için kendini ailene kanitlamasi lazim okadarki baban kalkip bu adam düzelmiş gönlüm rahat diyebilsin sende bu arada okulu bitirip meslek sahibi olacaksinki seninde hayatta 2. Şansin kalsin

İnan ki evleneceğin erkekte seni mutlu edecek hiçbir şey olmayacak.
Ailen arkanda olmadığı içinde her gün üzüleceksin.
Sakın bitanem bak, hele bir mesleğini al bakalım eline.
Cinsellikmiş beni seviyormuşş inan ki heeerşeeeyyyyyy booşşşş !
Ha bi de beyefendi, ben aileni ikna ederim, seni kazanmak için her şeyi yaparım demek yerine ailenden özür mü bekliyor?

Sen iyi düşün bence. 5 sene değil, 10 sene bekleyin siz.
ailemin bana söylediklerine karşı pişman edicek çunku. Benim ailemde normal karşına alıp konuşmya diye bişi yok ana avrat söver seni ne orospulugum kaldı ne de hırsızlığm . ağıza alınmayacak seyler duyunca bu durumda oluyosun .

ailemin bana söylediklerine karşı pişman edicek çunku. Benim ailemde normal karşına alıp konuşmya diye bişi yok ana avrat söver seni ne orospulugum kaldı ne de hırsızlığm . ağıza alınmayacak seyler duyunca bu durumda oluyosun .
Elin anne, babası kendi aileden daha çok sever değil mi ?

ben evlendıgıme pişman degılım
e ıyı ya gecınıyoruz fılan ama bırsey oldugunda kocamın arkamda durmayacagını dusunuyorum
en basıtı bak bu benım hayatımdan ornek
ıkımızınde ıyı ıslerı var eyvallah
e guzel evımız arabamız fılanda var
ama ben olmasam o bır hıc
olduda ben calısmayacagım desem varya once araba sonrada arabayla ısıne gıtmek zoerunda oldugu ıcın ısınden olacak
ondan sonra sevgısı cınsellıgı seksı askı fılan sanırım ah arasamda bulamam
bır baskası baska bır ornek vrır oburu baska
yukarıda yazmıslar
kacıyorsunda nereye kaynananamı? ben sana soylıyeyım tenzıh ederım bazılarını fakat o cocuk eıron kullanmıs buda alel ade yayıldıysa eger , bırde aılesıne bak bakalım e aılesı garıbanda olabılır mazlum fılan
içkiçide olabilirler hergün içki sofrasına meze bile hazırlarsın neye ugradıgını sasırsın e 2 goz odalı evdede seks ask cınsellık sevgı baglılık hepsını gunde 2 saat ya yasarsın ya yasamazsın

aileni mi pişman edicek seni mi görürsün
hiçbir konuda bu kadar net konuşmamıştım
bağımlılığı olmuş olan adam gider yine içer o zıkkımını

sen sana söyleyeceği lafları bekle daha kaçıp evlenince
en azından mesleğin olsa boşarsın
öbür türlü ona mahkum

Nasıl pişman edecek??ailene zarar mı verecek?

Onlari da boyle dinlemeden etmeden burnunun dikine gidiceginin mesajini veriyosan o raddeye gelmis olabilirler.eger gercekten dogruysa hakaret tabiki uzucu bisey ama inanki ben bile sana burdan kendine gel diye tokat patlatmamak icin ellerimi skyorum.hesap et

Bi beraberlik insanin gozunu bu kadar kor etmemeli. Evlenince hersey super gidecek diye dusunme hic takip ediyor msun nekadar bosanmalar artti diye neye guvenipte bu yasta evlenmeye kalkiosub acelen nedir ya evlilik oyle canim cicim her dakika askim.bebegm seni seviyorum olayi degil o sorumluluklari kaldirabilecek.misin bu yasta hem daha simdiden boyle yapan erkek seni bas taci mi yapar saniosun evlendiginde hele birde aileni reddet git bak nasil psikolojikmen ezicek seni arkan yok diye.
Gerci ne desek bos bu kadar kisi sana yanlis yoldasin diye uyariyor sense halen ayni hatadasin madem dikine gidiceksin konu acma fikir alma bildigi yap ta gor nasil gelecegini yaktigini.

Uyusturucu madde olarak ne kullanmis biliyor musun? Bazilari bagimlilik yapmaz, yani icmeyince yoksunluk sendromu gormezsin o yuzden birakip birakmadigina emin olamazsin asla, hala iciyor olabilir, bak bu lafimi sakin unutma.
Ayrica 18 yasinda uyusturucu alacak para gokten inmedigine gore alisveris islerine de bulasmis olabilir o dunyaya girince ayrilmasi cok zordur.
Bence cok emin olma erkek arkadasinin soylediklerine.

Back
X