- 14 Eylül 2017
- 106
- 79
- 28
- Konu Sahibi sonsuzgeceli
-
ablacım yanlış anlama ama başımızdan bişeyler geçti biliyorum... hemen psikiyatriye git. böyle olmaz
Psikiyatriye gitmen gerek gerekirse ilaçda kullanacaksın aile dostum çocuğunu kaybetti küçük yaşta psikiyatriye gittiler anne-baba ilaç tedavisi gördüler doktorsuz olmaz doktora gitmen şart,ayrıca evden kaçmayı falan aklından çıkart dışarısını evinden iyi değil.Yok yanlış anlamadım haklısınız ama psikiyatri ilaç verirse kullanmak istemiyorum
Bir de babama nasıl derim bilmiyorum
Rehber öğretmenimle görüşüyoruz aslında o gerekli olsa yönlendirmez miydi?
Madem bulunduğun ortamdam bu kadar nefret ediyorsun, hafta içi okulda olmayı eve tercih ediyorsun, söyle seni yatılı okula yazdırsınlar. Evden kaçmakdan daha mantıklı değil mi?
Hem gürültüden uzak okursun, hem kimseye minnet etmemiş olursun.
Cebinde 3 kuruş parayla kendi başına hayata atılma planların varsa başına çok çeşitli şeyler gelebilir. Hiç korkmuyor musun?
Kuzum öncelikle başın sağ olsun. Yaşadıkların gerçekten çok zor. Ne yazık ki dünyada çok fazla acı var ve bunlar malesef bizim hayatlarımıza da yansıyor. Birazcık sabret ve üniversiteyi besle. İstersen bu süreci bir psikologla beraber geçir. Yaşadığın şeyler evet hiç kolay değil ama insanlardan bir şeyler bekleme çünkü her zaman beklentilerine karşılık bulamayabilirsin. Ne yazık ki bu durumdan kendini kurtarabilecek olan yine sensin. İçinde bulunduğumuz durumun düzensizliğinden rahatsız olduğunu anlayabiliyorum. Kolay değil ama bu düzensizlik içinde kendi düzenini kurmaya çalış ve sabret
Şu an sana böyle geliyor ama durum kötü de olsa alışıyor insan. Dediğim gibi kendine biraz zaman verKendi düzenimi en az üç yıl sonra üniversiteye başlayınca kurabilirim ve üç yıl asla dayanamam ki bu evde
Ya güzel kardeşim, sen 16 yaşında değil misin? Kaç paran var? Ayda 5 bin bile eline geçse, sen reşit değilsin, ne kira ödeyebilir, ne fatura üzerine alabilirsin. Kimlere güveneceksin bu çocuk yaşında bu işler için?Yazdırmazlar ki asla.. Yazdırsalar giderim ama babam babannem dedem asla izin vermezler gitmeme.
Korkmuyorum ki eğer kalabilecek bir yer kalırsam her şeyi düzene sokarım en azından sadece ben olduğum için kendimi düşünürüm burdaki gibi en az elli kişinin de hareketleriyle ilgilenmem
Güzelim daha çok küçüksün. Bak kendimi örnek vereyim sana. Ben de senin gibi küçükken kaybettim annemi. Benimde başımda akıl veren bir sürü kişi oldu ama kimse bu kız iyi mi diye sormadı. Babam evlendi. Evim yuva değildi artık bambaşka bi yer oldu bir anda. Ne olduğunu anlamadım bile. Her toparlanmaya çalıştığımda başka bir şey çıktı karşıma ama yılmadım. Okudum. Kaçmayı hiç düşünmedim. Çünkü ne olursa olsun kimse beni babam gibi sevip sahip çıkmazdı ki. Çalıştım çok iyi bir üniversite kazandım. Meslek sahibi oldum. Sonra evlendim 28 yaşındayım bi de bebeğim var şimdi. Kaçmayı hiç düşünme tatlım olur mu? Kütüphanelere git ders çalışmak için. Kardeşini de sev güzelce ilgilen kızmadan bak o çok ufak daha çoğu şeyi anlamıyor. Sen bilinçli akıllı bir genç kızsın. Kardeşlerinle birbirinize sahip çıkın.
Ya güzel kardeşim, sen 16 yaşında değil misin? Kaç paran var? Ayda 5 bin bile eline geçse, sen reşit değilsin, ne kira ödeyebilir, ne fatura üzerine alabilirsin. Kimlere güveneceksin bu çocuk yaşında bu işler için?
Ya yurda yazdırın ya evden kaçıcam de ailene..belki tutar. Bugün dersin yoksa aç internetten "Taken'i" izle. Paris'de geçen, Liam Nelson olan.
Canım kardeşin çok ufak ve annesini arıyor anne eksikliğinden dolayı bu şekilde davranıyor.
Aynı şekilde sende öyle. Yaşadıkların zor şeyler ama tahammül edemeyecek şeyler değil bu söylediklerin. Ailecek birlik olmanız gerekiyor. Kaçmakla çözüm bulabileceğini zannetme senin kardeşine destek olman gerekiyor. Bir de paikolojik destek alman gerekir tahammülün kalmamış kimseye.
Anlıyorum herkesten ilgi bekliyorsun ama insanlar olayı unutup hayatına bakman için seninle farklı bir şekilde davranmıyorlar.
Kardeşine karşı biraz daha anlayışlı olmalısın.
Babaannenin de canı yanıyor babanın da herkesin. Aslında hepinizin acısı ortak ama hepiniz ayrı ayrı bir başınıza yaşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?