daraliyorumm cok daraliyorum evin duvarlari ustume geliyo evin duvarlarinibiraktim icindeki kisiler ustume geliyo babam bana guvenmiyo bu o kadar canimi yakiyo ki guvenmemesi icinde hic bir sey yapmadim baska bir akrabaya gitsem eminim babam bulur .. ama bir muddet babam ve uveyden uzak kalmak istiyorum .. birikmisim 364 tl var ... bu bana ne kadar surede yete bilir ?... disarida kalmaya raziyim ben sadece artik u evde olmak istemiyorum biraz huzur biraz da kendi halimde kalmak ..
Yaş kaç?
16 yasindayim maalesef..
Küçük değilsin.
Bilmiyor musun,o yaşta kaçsan bile ya ailene ya da devlete teslim ederler.
Ailenden memnun değilsen polise başvuruyorsun,onlar da seni çocuk esirgeme kurumuna yerleştiriyorlar diye biliyorum.
Evde eğer o kadar sıkıntın varsa bunu araştırsan daha iyi olur.
oyle birssey asla ... annemi kaybedeli 6 ay oldu sadece simdi biraz babamdan uzak olmak istiyorum ...
Başın sağ olsun.
Reşit değilsin,öyle her istediğini yapamazsın.
Babandan izin al,tatile çık.
oyle birssey asla ... annemi kaybedeli 6 ay oldu sadece simdi biraz babamdan uzak olmak istiyorum ...
Anneni kaybedeli 6ay oldu ve evde üvey anne mi var!
Bu arada başın sağ olsun... Ne olursa olsun evden kaçmak doğru değil.. Senin için en doğrusu şehir dışında bir okul kazanmak için çok ders çalışmak.. Üniversite de ayrılır istediğini yaparsın.. Hele 300tl gibi bir rakamla hiç bir yere gidilmez.. Sakın
annem olmeden once zaten babamla ayrilardi ben 7 yasindayken ayrildilar ... eve dayanamiyorum .. bu sehirden gidemem annemin mezera burda
mesaj kutunu boşlatırsan sana yazdığım bir mesaj vardı..Onu göndereyim.Evden bunalmış olabilirsin,arada hepimiz bunalırız.Ama taktire dersinki gideceğimiz güvenli bir akraba yoksa kurda kuşa yem oluruz:)Yani düşünsen de yapamacağın şey bu.Bababndan habersiz bir şey sakın yapma.Babanı da anla.O da eşini kaybetmiş.Sana sahip çıkmak istiyor,yanlış işler yapma istiyor..Hem yanlış işler yaparsan annen mezarında nasıl rahat uyusun..Evden kaçar da başına kötü bir iş gelirse orda nasıl rahat olsun..Babanı da anla..Sen d yetişkin bir insan olup evlendiğinde çocuğun olduğunda sen de koruma iç güdüsüyle kısıtlayacaksın bazı şeyleri..Bak yetişkin olup başka başka sorunlarla da boğuşuyor insanlar..Daraldıysan teyze,hala,dayı,amca gibi sevdiğin yakın akrabalarına git biraz,yakın akraba olursa izin verir baban.Kafanı dinleyip dön..
kafanın en taze olduğu yaştasın,bunaltılarla harab etme kendini..Tek sıkıntın anneni yeni kaybetmiş olman.. Bir danışacağın şey olursa burdaki ablalarına yada yakın akrabalarından bayan olanlarına sorarsın..
kaç kardeşsiniz..sen kaçıncısın?Annenin vefat nedeni ne?
Canım sakin ol şuan sağlıklı düşünemiyorsun evden kaçmayı sakın ama sakın aklına getirme bir akraban ile konuş yakın gördüğün rahat konuşabildiğin durumunu belirt o senin adına baban ile konuşsun. Belli süre orada kal bir kafanı dinle.
evet ben 7 yasindayken ayrilmislar annemle kaliyodum ne zman oldu babamla yasamaya basladim o kadin babamla arami bozuyo ikili oynuyo klasik uvey hikayesi .. daha gecen gun yaptigi babama beni bir erkekle gordugunu soyluyor ki yalan babama bunu soyluyorum babam bana inanmiyo basiyo tokadi canimi acitanda tokat degil bana guvenmemesi bi erkek arkadasim var ama onunla 2 haftadir bulusmuyoruz yani beni bi erkekle felan gormediAnnenle baban ayrılar mıydı?O halde sen annende mi kalıyordun.Yeni mi babanın evine gittin.Alışma dönemleri bunlar..Babanın eşi var mı?Budurumdan mı rahatsızsın acaba.Sana iyi davranıyorsa eşi hiç sorun etme.Ne sorunların oluyor orda anlat bakalım,anlayalım,daha iyi cevap verelim.Şimdi farazi konuşuyoruz birşey anlatmadığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?