evden kovdum eşimi

Adam normal değil.Rahatsiz pis pinti herif.Yemin ederim adam gözümün önüne geldi midem bulandı.Ne var yani ben çalışmıyorum evin ihtiyaçları için her hafta marketteyiz bugün yine gittim 750 tl verdim çıktım herşey dünya pahalı fırsatçılar hiçbirşeyde ındirim yok herşey herzamankinden daha pahalı.Surat asıyormuş bide çocuk olan evde ihtiyaç hiç bitmiyor zaten baba olamayacak bir herif daha ne zannediyorlar acaba kendilerini kraliyet soyundan mi gelmiş annesine bişey olacağını kendi düşünüp insan gibi davransaydı, nemrut.

Eşinizin tavrı çok yanlış. Ancak ortak ev, eşlerin diğerini kovabileceği yer de değildir. Burada da siz hatalısınız, üstelik bu salgın ortamında.

Merakımdan soruyorum, alışverişiniz ne kadar tutmuştu?
650 tl deterjan ve pazar ihityaçları da var ve aydır doğru düzgün gidilmemişti yani kuru baklagiller falan da var

bırakıcam da çocuk ne yiyecek işte evden kovdum çünkü kavga büyüyor hep ve ben tahammül edemedim bilmiyorum kira da ne olacaksa

Bakamiyorsa evlenmeseymiş ya, cocukta var. Sinir oldum. Millet karisinin sacma sapan giderlerine bile borç bulup harciyor (botoks konusunu okuyanlar bilir.🙂) buna evde ailesini doyurmak zor geliyor. 😑

Adam normal değil.Rahatsiz pis pinti herif.Yemin ederim adam gözümün önüne geldi midem bulandı.Ne var yani ben çalışmıyorum evin ihtiyaçları için her hafta marketteyiz bugün yine gittim 750 tl verdim çıktım herşey dünya pahalı fırsatçılar hiçbirşeyde ındirim yok herşey herzamankinden daha pahalı.Surat asıyormuş bide çocuk olan evde ihtiyaç hiç bitmiyor zaten baba olamayacak bir herif daha ne zannediyorlar acaba kendilerini kraliyet soyundan mi gelmiş annesine bişey olacağını kendi düşünüp insan gibi davransaydı, nemrut.
bizim 650 tuttugu halde çok dedi düşünün ve doğru düzgün gidilmemişti markete

Evden kovmak icin sebepleriniz gecerli olsa da su zamanda dogru gelmedi bana. Esiniz hakli, anne babasi yasli ise. Ama bir yandan sizde de coxuk var adam gezmelerde diyorsunuz, bilemedim.

650 tl deterjan ve pazar ihityaçları da var ve aydır doğru düzgün gidilmemişti yani kuru baklagiller falan da var
Anladım.

Tutar, hiçbir koşulda eşinizin tavrını aklamaz.

Ödeyebilecek durumunuz var mı? Bu ödeme sizin bütçenizi zorladı mı yoksa eşiniz tescilli pintilerden mi?

Bu sikayetlerden cok su kafama takildi: esiniz neden eve gec geliyor , neden bu kadar disarda takiliyo hele bide bu viruste, bence aşılması gereken asıl m sorunlar bunlar

bizim 650 tuttugu halde çok dedi düşünün ve doğru düzgün gidilmemişti markete
Imkansız ya 1 aydır gidilmemiş markete 650 tl.nedir ya hiç bişey bana asla yetmez, ben her hafta gidiyorum etiydi kıyması sütüydü kaşarı bilmem çocukların organik yumurtası sucuk meyveler bir iki temizlik malzemesi şampuan derken dediğim parayı verdim çıktım marketler inanılmaz pahalı artık sizinki bildiğin pintinin teki çekemem hiç bu tip adamı ne hali varsa görsün yüz verme iyi alışmış.

Imkansız ya 1 aydır gidilmemiş markete 650 tl.nedir ya hiç bişey bana asla yetmez, ben her hafta gidiyorum etiydi kıyması sütüydü kaşarı bilmem çocukların organik yumurtası sucuk meyveler bir iki temizlik malzemesi şampuan derken dediğim parayı verdim çıktım marketler inanılmaz pahalı artık sizinki bildiğin pintinin teki çekemem hiç bu tip adamı ne hali varsa görsün yüz verme iyi alışmış.
anlamıyor işte onu da yemeyi versin diyor

Bu sikayetlerden cok su kafama takildi: esiniz neden eve gec geliyor , neden bu kadar disarda takiliyo hele bide bu viruste, bence aşılması gereken asıl m sorunlar bunlar
açık hava da arkadasıyla biraz oturmuş falan filan güya açık havada bişey olmazmış

Back
X