evden kovdum eşimi

var durumumuz şuan aşırı sıkıntıda değiliz sonrası için diyormuş güya ama her markette arıza çıkarır

Eşinize diyin ki, " O sonrasını yaşayıp yaşayamayacağımız belli değil. Yani biz belli olmayan bir zaman için bugünümüzden çalıyoruz".

Kötü günler için birikim yapmak mantıklı olabilir ama bunun yolu beslenmeden kısmak değildir.

Kendini üzme boşuna def olsun 650 lira çok değil
Üstelik çocuk var.
Çocukların istekleri bitmiyor , Allah başımızdan eksik etmesin sürekli evde oldukları için bir şeyler yiyip içmek istiyor lar.
Alışveriş yapılması na laf etmesi doğru değil.

Dediginiz gibi her sey pahali. Ustelik toplu alisveris yapmissiniz fazla tutmasi normal. Yeme icme bu yani bunun lafi yapilmamali

anlamıyor işte onu da yemeyi versin diyor
Ayıptır sorması çok mu kötü maddi durumunuz, olmuyor işte çocuklar meyve istiyor kahvaltıda tost istiyor hep biseyler tükeniyor yemesin ne demek ya herşeyden kısılıyor yemekten marketten kısılmiyor o zaman o da az gezsin ek iş de çalışsın güvenilmez bir tıp bence.

açık hava da arkadasıyla biraz oturmuş falan filan güya açık havada bişey olmazmış
Demek ki tamamen duygu sömürüsü yapmak için öyle söylemiş virüs falan umrunda değil. Evden kovma kısmına birşey diyemem ama eşiniz gerçekten dayanılmaz bir insan. Evlenirken bir eve bakma potansiyeli olmayan cibiliyetsiz diye tabir edilen tiplerden. Allah yardım etsin size işiniz zor

bir tane keyfi birşey almadım inanın
Bu zamanda keyfi almaya para yetmiyo zaten bende temel ihtiyaçları alıyorum para yetmiyo çok pahalilasti gida,ben sizi haklı görüyorum tek başına mı yiyorsun bu aldiklarinizi sanki boş boş konusuyo kira anlaşması faturalar onun üstüne değil mi mecbur ödeyecek, geri adım atarsan bu böyle devam eder arama sorma burnu surtsun, en nefret ettiğim gıdadan kısmaya çalışan erkek benimkide öyleydi ilk evlendigimizde şimdi ağzını acamaz iyi oldu böyle.

650 tl deterjan ve pazar ihityaçları da var ve aydır doğru düzgün gidilmemişti yani kuru baklagiller falan da var
Çok normal bu fiyat,normalde aylık benim temizlik pazar ve gıda 1800tl yi rahat buluyor 4kisiyiz evde,şimdi sürekli herkes evde 2aydir bazen haftalık temizlik almadan 500tl yi buluyo yani her an fiyat artiyo şaşırıyorum sürekli aldığım ürünler biliyorum fiyatını yani.

Bu zamanda keyfi almaya para yetmiyo zaten bende temel ihtiyaçları alıyorum para yetmiyo çok pahalilasti gida,ben sizi haklı görüyorum tek başına mı yiyorsun bu aldiklarinizi sanki boş boş konusuyo kira anlaşması faturalar onun üstüne değil mi mecbur ödeyecek, geri adım atarsan bu böyle devam eder arama sorma burnu surtsun, en nefret ettiğim gıdadan kısmaya çalışan erkek benimkide öyleydi ilk evlendigimizde şimdi ağzını acamaz iyi oldu böyle.
onun üstüne herşey aramıyorum engelledim heryerden bide kendisini sanki alıp sadece ben yiyorum

Sana bakıyorum ediyorum bunlar çok çirkin kelimeler. Defolsun gitsin. En nefret ettiğim erkek tipi parasını az söylüyormuş bir de. Kendini ne sanıyor bunlar anlamıyorum. Terbiyesiz. Evlerden ırak.
kovdum zaten bende tahammülüm kalmadı o lafına ama işte annesinden vuruyor ona bişey olursa gibisinden

Bana normal gelmedi arkadaslarina bu kadar duskun olmasi ve eve gec gelmesi, maasini az söylemesi felan . Bunlari cözmeye calisin bence veya nedenini arastirin
haftada kere çıkar kesin saat den önce eve gelmez maaşını da az söylemiş arabasına harcıyack heralde diye düşündüm gereksiz arabaya bakım yaptırmaya bayılır

Demek ki tamamen duygu sömürüsü yapmak için öyle söylemiş virüs falan umrunda değil. Evden kovma kısmına birşey diyemem ama eşiniz gerçekten dayanılmaz bir insan. Evlenirken bir eve bakma potansiyeli olmayan cibiliyetsiz diye tabir edilen tiplerden. Allah yardım etsin size işiniz zor
bende öyle dedim sen zaten kurallara uymuyorsun az gez ozaman annene bişey olmaz dedim ama şu bir gerçek ki artık onu istemediğimi çok iyi biliyorum

Ayıptır sorması çok mu kötü maddi durumunuz, olmuyor işte çocuklar meyve istiyor kahvaltıda tost istiyor hep biseyler tükeniyor yemesin ne demek ya herşeyden kısılıyor yemekten marketten kısılmiyor o zaman o da az gezsin ek iş de çalışsın güvenilmez bir tıp bence.
alamayacak kadar kötü değil inanın normal asgari düzeyde zaten ben sadece cocuga alıyorum meyveyi kendimize değil onu da mı almıyım

Kendini üzme boşuna def olsun 650 lira çok değil
Üstelik çocuk var.
Çocukların istekleri bitmiyor , Allah başımızdan eksik etmesin sürekli evde oldukları için bir şeyler yiyip içmek istiyor lar.
Alışveriş yapılması na laf etmesi doğru değil.
evet durmadan meyve o şu bu derken haftada gitmek gerekiyor aslında markete

onun üstüne herşey aramıyorum engelledim heryerden bide kendisini sanki alıp sadece ben yiyorum
Kocanız gizli para biriktirmiş olabilir bu tipleri çok duydum,kesin maaş miktarını gösteren belgeyi görmediniz mi yada maaş i beraber hiç çekmediniz mi niye saklar ki bı insan,çocukta var yaptığınız alışveriş miktarı düşük zaten boşver dediklerini ye iç evde ,,mecbur ödeyecek ödemeleri faturalarda erteleniyo zaten kesmesler merak etme barisirsanda şartlarını koş karışma de geç birazda sen çirkef ol acıma harca boşver ya ocağına incir ağacı diken kıymetli bu devirde

merhaba herkeze

eşimle 8 senelik evliyiz.bir tane çocugumuz var ben şuan virüsten dolayı çalışmıyorum.Normalde çalışıyordum .
Bugun eşim ile markete gittik market biraz fazla tuttu ama nerdeyse 1 aydır doğru düzgün gidilmemişti.Ve pazardan aldıgım şeyleri de marketten aldım pazara çıkmamak için.
Eşim bi afra bi tafra yaptı bu arada her markette burnumdan gelir zaten para çıktıgı için cebinden çok aldın ne olacak sonumuz belli değil dedi virsten dolayı bende sadece gerçekten ihtiyaç olan şeyleri aldıgımı söyledim ve eve geldik ama hala tavrı devam etti bende yeter senin her markette aynı tavırların dedim ve birbirimize girdik bana baya hakaretler etti ben de defol git evden dedim virüs bitsin zaten gidicem ded,.
Olmaz beklemicem o laflarından sonra şimdi git dedim .Ailesine gitti bana annemlere birşey olursa sorumlusu sensin dedi.
Aslında bu sorun sadece bahane idi.Genelde şu zaman da bile arkadaslarıyla buluşur eve geç gelir maaşını bana az söyler vb.vb gibi bir çok sebebin patlaması oldu çok ağır konuştu bana baktıgını söyledi halbuki bende çalışıyordum şu ara sadece çalışmıyorum.
kirayı falan ödemeyecegini bana para vermeyeceğini söyledi giderken umrumda değil bununla durmadan tehdit eder zaten .

ama aklıma annemlere bişey olursa beni evden kovdugun için sorumlusu sensin lafı taklıdı ben mi olurum sizce bende aileni düşünüyorsan az gez dedim annesi yaşlı bu arada
Annesine Bısey olursa ki bu sebepten olmaz sorumlusu sız degılsıniz onun cımrılıgı gecımsızlıgı

Back
X