Evden kovuldum ve 5 gündür bebeğimden uzaktayım yandım...

Okadar sacmalamiski elle tutulur yanı yok yanı hadi bi an sinirlendi almadın gittin don al yanı bizi de vicdansizlikla suçluyorlar. Ben anne degiimozellikle annelere sonsuz bi saygım var . ama kadını haklı gormuyorum hiçbisekilde. AAsıl anne sizin gibi olur burda kadinda suç bulan anneler olur . allah her daim yanınızda olsun insalla :)
Anne olamdim insallh bi gun olurum ama anne olmak korkmaktr bence bn hamile oldugumu ilk duydugum zaman boyle bi dunyada seni nasil buyutucem oldu onun kokusunu almadan seviyosun bi de dusunsene senin gozlerine baktigini ...ellerinden kayyip gitmeden anlayamaz kimse kim konusursa konussun benim fikrim bu her doguran anne olamiyo malesef yazikkk

hanımefendinin yazdığı kadarıyla sadece kalp ameliyatı olmamış önce sezeryan olmuş ardından sıkıntı çıkınca rahmi almışlar ve en son kalp ameliyatı geçirmiş.eminim psikolojisi tamamen bozuk durumdadır.kaldı ki rahim ve gögüs denen organların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.herhangi bir durumda nasıl bunalıma girileceğini tahmin edebiliyorum.sağlıklı düşünen ve hisseden bir insan yok karşımızda.

Anne olamdim insallh bi gun olurum ama anne olmak korkmaktr bence bn hamile oldugumu ilk duydugum zaman boyle bi dunyada seni nasil buyutucem oldu onun kokusunu almadan seviyosun bi de dusunsene senin gozlerine baktigini ...ellerinden kayyip gitmeden anlayamaz kimse kim konusursa konussun benim fikrim bu her doguran anne olamiyo malesef yazikkk
Bence o konuda kesinlikle hiç bir bahane kabul edilemez
Bir anlıksa bile sonra hemen telafi edilmeli, söz konusu bebeğimse ben babasını kovarım yine bebeğimi bırakmam
Hadi oldu da bi anlık öfke vs. dön al bu kadar mı zor
5 gündür herşeye bi cevap vermeye gücü olan çoktan yavrusunu alabilme gücüne sahiptir

Doktor ağır kaldırma demiş, 3 aylık bebek kaç kilo + anneanne de var yanınızda ? Doktor araba kullanma da demiş ama araba daha rahat diye taksi çağırmka yerine araba kullanmış bi güzel
O yüzden bana samimi gelmiyor konu sahibi ve ardına saklanmaya çalıştığı bahaneleri

Ama hakaret ya da sövmeye de lüzum görmüyorum tabi. Herkesin görüşü kendine
Ben hatta dediğim gibi sadece bebeğimin yanındayım sözünü de çok inandırıcı bulmuyorum, tamam bi susun der gibi oldu sadece

hanımefendinin yazdığı kadarıyla sadece kalp ameliyatı olmamış önce sezeryan olmuş ardından sıkıntı çıkınca rahmi almışlar ve en son kalp ameliyatı geçirmiş.eminim psikolojisi tamamen bozuk durumdadır.kaldı ki rahim ve gögüs denen organların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.herhangi bir durumda nasıl bunalıma girileceğini tahmin edebiliyorum.sağlıklı düşünen ve hisseden bir insan yok karşımızda.
Peki sağlıklı düşünemeyen biri hatta psikolojisi tamamen bozuk biri bir bebeğe nasıl bakacak?ya ona istemeden zarar verirse?
Bak yeni bir sorun daha çikti karşımiza. .eğer bu açıdan düşünecek olursak belkide bebeğe babaannesinin bakması daha doğru olacak..
Kaldı ki bazı ülkelerde bu gibi durumlarda anne iyileşen kadar bebeği ona teslim etmezler.

Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
Umarım gerçekten bebeğinin yanındadır

Sen yazınca aklıma geldi bu ihtimal.
Konu sahibine destekleyen bir yorum döşersek gerçeği öğrenebiliriz gibi geliyor bana.
İnşallah bebek annesinin yanındadır.

Ben konu sahibinin bebeğinin yanında olduğuna da inanmıyorum açıkçası.
Burda bu kadar insan aynı tepkiyi verince öyle bi yalan savurdu diye düşünüyorum.
Umarım gerçekten bebeğinin yanındadır
ay ayni sey aklimdan geciyor hic bir pismanlik belirtisi yok hic birsey yazmamis sadece ona destek verene cevap yazmis ki hala hakli oldugunu savunuyor..umarim esi aklinda basinda biridir de bu cocugu iyi sahiplenir çünkü yavrucuk daha simdiden anne sicakligindan uzak..

Ay senin teselliye mi ihtiyacın vardı? Hay Allah nasıl anlayamadım? Ben de bir bebeğin anneye ihtiyacı olduğunu düşünerek boş boş yorum yazmıştım oysaki tühh..
Ben şu yorumdan sonra bu konuyu 'he tamam o zaman' diyerek kapatamayacağım sanırım ya. Çünkü teselli dileyecek kadar çok bencil bir kadın var.

30 küsür sayfada sana hak veren! birileri çıkınca nasıl da hemen yine savunmaya geçmişsin. Uzun zamandır bir konuya böyle sinirlenmemiştim. 5 gün dile kolay 5 gün bir bebek sırf inat uğruna annesiz durdu.

Bizim buralarda buna hem suçlu hem güçlü derler. 'nasıl bırakabildin?' diye kabullenemeyen insanlara boş boş yorum yazmaktan bahseden şahıs hala daha boş bahane üretiyor haberi yok. Bu forumda töreden korkup yine de 4 çocuğuyla eşinden boşanmaya çalışan bir kadın ve kadınlar var. Can korkusu böyle bir şeydir.

O bebek artık senin ayrılmaz bir parçan bunu kabullenirsen eşinle tartışsan bile bebeğinin iki don iki atletten daha önemli olduğunun ayırdına varır bundan sonra ona göre hareket edebilirsin.
Zaten sana 'nasıl bebeği taşıyamazsın?' denmedi 'iki kadın bir bebeği nasıl bıraktınız?' dendi. Lohusa depresyonunu anlayabilirim de sen düşünemezsen annen düşünmeliydi. Bu depresyon değil sorumsuzluk.

Benim nazarımda evlat sevgisi ne kadar süre annelik yaptığınla ölçülmez ki 'şu kadar zaman bakamadım' densin.
Madem bebeğine kavuştun bundan sonra saçma sapan bahanelerle bırakıp gitmezsin inşallah. Allah o bebeğin yüzüne gülsün inşallah. Çünkü ne anne ne baba ne de anneannede iş var.

Haklısınız

O yorumda benim yorumumun birini de alıntılamış mesela

Zira sadece konuyu okuyup tavsiye verdim hukuki

Sonra yaptığım yorumlara alıntı yok çünkü onlar olayın vehametine değiniyor okuyup sonra yazdım

Destekleyene alkış bu nasıl iş diyene kış kış yapmış konu sahibi

Bebek de umarım babaannesi ile güvenle büyüyordur

Ben akıl yoksunu değilim :) bebeği bırakması ni tabiki tasvip etmiyorum ama ben önceki konulari da iyi okudum ve KARŞIMDA çok acı çekmiş biri olduğunu düşündüğüm için psikolojisini normal görmüyorum. Normal olmayan bir Psikolojiyle yapılanlar bana göre hata değil. 50 kişi öyle söyledi diye ben ve benim gibi olanlar aynı şekilde düşünmek zorunda değiliz, kimse benim düşüncemden ötürü eleştiremez ben yapılan ve bana uymayan yorumları alintilamadim polemik değil derdim saygi gostermek zorundasiniz zorlamiyorum yanit vermek zorunda degilsiniz muhattabim konu sahibi !!kadını anladigimi destek verdigimi göstermek istedim kimseyi ilgilendirmez.
Bu arada kadın Sezeryan sonrası büyük bir operasyon daha geçirmiş ve uzun süre hem fiziksel hem ruhsal olarak güçsüz ben Sezeryan sonrası uzun süre kalkamadim o kadar acı çekıyordum ki bebeğimden bir ara uzaklaştım acım geçince yavaş yavaş bebeğim ile bağ kurmaya başladım bu beni kötü annemi yapar o anki tepkiler o an içinde değerlendirilmelidir ?Herkese bol empati bol merhamet diliyorum.Konu sahibi tez zamanda sağlığına kavuşmanın dileğiyle

Herkes zor durumda olduğunu kabul ediyor zaten de anneanne neci burda bostan korkuluğu mu? Ya da bi öfkeyle gittiler hadi, hemen peşinden birini gönderip aldirabilirlerdi bebeği. 5 gün nedir ya??

Anneanne ortamı sakinlestirmesi gerekirken yangına körükle gidiyor. O da mi sağlıklı dusunemiyor?

İnşallah yanlışlıkla hamile kaldığı istenmeyen bi bebek değildir!?? Ya da tüm bu rahatsızlıklarından dolayı bebeği suclamiyordur inşallah...

Back
X