Ay senin teselliye mi ihtiyacın vardı? Hay Allah nasıl anlayamadım? Ben de bir bebeğin anneye ihtiyacı olduğunu düşünerek boş boş yorum yazmıştım oysaki tühh..
Ben şu yorumdan sonra bu konuyu 'he tamam o zaman' diyerek kapatamayacağım sanırım ya. Çünkü teselli dileyecek kadar çok bencil bir kadın var.
30 küsür sayfada sana hak veren! birileri çıkınca nasıl da hemen yine savunmaya geçmişsin. Uzun zamandır bir konuya böyle sinirlenmemiştim. 5 gün dile kolay 5 gün bir bebek sırf inat uğruna annesiz durdu.
Bizim buralarda buna hem suçlu hem güçlü derler. 'nasıl bırakabildin?' diye kabullenemeyen insanlara boş boş yorum yazmaktan bahseden şahıs hala daha boş bahane üretiyor haberi yok. Bu forumda töreden korkup yine de 4 çocuğuyla eşinden boşanmaya çalışan bir kadın ve kadınlar var. Can korkusu böyle bir şeydir.
O bebek artık senin ayrılmaz bir parçan bunu kabullenirsen eşinle tartışsan bile bebeğinin iki don iki atletten daha önemli olduğunun ayırdına varır bundan sonra ona göre hareket edebilirsin.
Zaten sana 'nasıl bebeği taşıyamazsın?' denmedi 'iki kadın bir bebeği nasıl bıraktınız?' dendi. Lohusa depresyonunu anlayabilirim de sen düşünemezsen annen düşünmeliydi. Bu depresyon değil sorumsuzluk.
Benim nazarımda evlat sevgisi ne kadar süre annelik yaptığınla ölçülmez ki 'şu kadar zaman bakamadım' densin.
Madem bebeğine kavuştun bundan sonra saçma sapan bahanelerle bırakıp gitmezsin inşallah. Allah o bebeğin yüzüne gülsün inşallah. Çünkü ne anne ne baba ne de anneannede iş var.