• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kovuldum...

Herseyi arkadaşım yaptı diyor, hesap arkadaşının, kadın isimleri arkadaşının, pasta arkadaşının... Yalan söylüyor, bence ortada bir aldatma var maalesef . Şuan için size kötü davranmıyorsa eve dönün ve takipte olun onu, kesin bir delil yakaladığınız zaman isterseniz boşanırsınız

Evliliği çocuk oyuncağına çevirip,git annenin evine dön kocanın evine diyen bir zihniyete güven duymak zorunda değilsiniz zaten..
Diğer süphelerinize deginmiyorum bile..
Evlilik,hayat arkadaşı olmak bu değildir..
Emin olun sevgi de bu değil..
Evlilikte sorun olabilir,zor dönemler yaşanabilir ama hiçbir sorun hakaretle evden kovma ile cözülmeyecegi gibi böyle yapan bir şahsın sevdiğine de inanmayın..
Ülkemdeki kadınların en çok bu haline üzülüyorum..Af diledi affettim,Özür diledi yine kovdu..Suç sizde değil malesef bilinçsiz ailelerde..
Size ayrıl desem ne olur ki her evden kovuldugunuzda sizi doğru yönlendirmeyen bir aileniz var..
Aileler kız çocuklarını bilinçli yetistirmedikce adamcıklar evliliği oyuncak etmeye devam edecek..
Size kolaylıklar diliyorum umarım kurtulacak gücü arkanızda bulursunuz!

adam size göz göre göre yalan söylüyor, şuana kadar da değer vermemiş size zaten...ne demek ya 14 şubatı arkadaşımla ev pastası yiyerek kutladım... böyle yalan mı olur, sizi karşısında çocuk varmış gibi kandırmaya çalışıyor, inanmayın.. 14 şubatı eşiyle geçirmek varkenn adamın umrunda bile olmamış. siz iyisi mi bu adamın kahrını hiiiç çekmeyin..

Evliliği çocuk oyuncağına çevirip,git annenin evine dön kocanın evine diyen bir zihniyete güven duymak zorunda değilsiniz zaten..
Diğer süphelerinize deginmiyorum bile..
Evlilik,hayat arkadaşı olmak bu değildir..
Emin olun sevgi de bu değil..
Evlilikte sorun olabilir,zor dönemler yaşanabilir ama hiçbir sorun hakaretle evden kovma ile cözülmeyecegi gibi böyle yapan bir şahsın sevdiğine de inanmayın..
Ülkemdeki kadınların en çok bu haline üzülüyorum..Af diledi affettim,Özür diledi yine kovdu..Suç sizde değil malesef bilinçsiz ailelerde..
Size ayrıl desem ne olur ki her evden kovuldugunuzda sizi doğru yönlendirmeyen bir aileniz var..
Aileler kız çocuklarını bilinçli yetistirmedikce adamcıklar evliliği oyuncak etmeye devam edecek..
Size kolaylıklar diliyorum umarım kurtulacak gücü arkanızda bulursunuz!
Haklisiniz, babam cok sorunlu biriydi galiba hersey normal geldi, o yuzden baska kadinlara sormak istedim

Geldi ailemden aldi

Yalan soylese fotoraf cekmez diye dusunsem ,silerdi dedim
Bak güzelim bir adam tanıyorum. Metresiyle karısını tanıştırdı metres eve gelip gidiyordu. Düşüncesi de bir şeyi ne kadar göz önünde yaşarsan o kadar az şüphe çekersin. Senin adam varya iyice hani bu işin arsızı. Kaşarlanmış dediklerinden.

Herseyi arkadaşım yaptı diyor, hesap arkadaşının, kadın isimleri arkadaşının, pasta arkadaşının... Yalan söylüyor, bence ortada bir aldatma var maalesef . Şuan için size kötü davranmıyorsa eve dönün ve takipte olun onu, kesin bir delil yakaladığınız zaman isterseniz boşanırsınız
Yakalayabilecegimi sanliyorum, sadece suphelerle kafayi yiyecegim

kararsız olduğunuz dönemler de küt diye ev terkedilmez

ailenizin yerinde olsam sizin kulağınızı çekerim ve eğer gerçekten bitirmeyeceksen gelme gelirsen de gitme
sürekli ev terkedersen adam evden uzaklaşır bir kere uzaklaştı mı geçmiş olsun dönmez
diye
sadece adam değil kadınlar da evde huzur arar

siz sürekli tartışma çıkarmak yerine
ne yapacaksanız gizlice yapsanız mesela gizlice takip etseniz
daha doğru

bu şekilde saygı biter
bu şekilde sevgi biter
adamı evden uzaklaştırmaktan başka birşey geçmez elinize

ama bu adam sizi aldatıyor
karar sizin
ama şuda bir gerçekten evde huzur yoksa niye dışarı gittin diyemeyiz kimseye

ailenizin yerinde olsam sizin kulağınızı çekerim ve eğer gerçekten bitirmeyeceksen gelme gelirsen de gitme
sürekli ev terkedersen adam evden uzaklaşır bir kere uzaklaştı mı geçmiş olsun dönmez
diye

daha doğru

bu şekilde saygı biter
bu şekilde sevgi biter

karar sizin
Son cümlenin çirkinliği karşısında ne desem bilemedim. Evde huzur yoksa boşansın dışarı gitmek bir hak mı erkeğe?

bu zamanda koca nerden baksan 30dan önce bulunmuyor, erkek nüfusu azalıyor diye feci bi söylenti var boşansan daha iyisini mi bulacaksın yastık değişir kader değişmez, bildiğin şeytan bilmediğin şeytandan iyidir

diye

daha doğru

bu şekilde saygı biter
bu şekilde sevgi biter

karar sizin
Aslında hersey ilk evlendigimizde teline sifre koymasiyla basladi,teline bakabilir miyim dedigimde izin vermiyordu, ailesi yuzunden cok huzursuzluk yasadik, bunlari atlattik derken esim cezaevine girdi cikti, simdide boyle tuhafliklar yapiyor, yalan yere yemin ediyor sonra ogreniyorum yalan soylemis

diye

daha doğru

bu şekilde saygı biter
bu şekilde sevgi biter

karar sizin
Huzur veren huzur ister. Aşağılayan otobüse bindirip hadi yallah evine diyen adam evde huzur bekliyo öyle mi ?
Doğru yuvayı dişi kuş yapardı dimi..

Back
X