- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi Umutsuzvaka123
Yaş 17-18 falan mı ya?Cok sacma madem evlenmeseydi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 17-18 falan mı ya?Cok sacma madem evlenmeseydi![]()
Sehir disinda bir arkadasi vardiBen eve birini getirdiğini sanmıyorum ama o rumuzlar
Erkek arkadaşı neden size gelip saçını yıkayıp kurutsun.. Çok belli bir şekilde aldatıyor, lütfen yalanlara inanma, ben gıcık oldum burdan. Kararını ver ve ayrıl bence
Hem karnı doyuyor hem pastası yanında niye boşansın?Niye bosanmiyor madem benden
Benim miYaş 17-18 falan mı ya?
Dışarıdan bir gözle bakınca, yalancı ve aldatıyor olarak görülüyor. Facebooktan mesajlar, telefona gelen mesaj, sevgililer gününde pasta... Ama en iyi sen biliyorsun tanıyorsun, iyice düşün kararını ver. Evli değilim, uzaktan konuşmak kolay belki bilmiyorum ama ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum, çocuk da yokmuş, onu karşıma alır konuşurdum, şüphelendiğim herşeyi söylerdim, inanmadığımı ve boşanma davası açacağımı söylerdim ve açardım da.. Ona o tebligat gitsin, o zaman bakalım pişman oluyor mu, düzeltmek için, seni kazanmak için birşeyler yapıyor mu?Sehir disinda bir arkadasi vardi
Duzelecegine inancim kalmadiDışarıdan bir gözle bakınca, yalancı ve aldatıyor olarak görülüyor. Facebooktan mesajlar, telefona gelen mesaj, sevgililer gününde pasta... Ama en iyi sen biliyorsun tanıyorsun, iyice düşün kararını ver. Evli değilim, uzaktan konuşmak kolay belki bilmiyorum ama ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum, çocuk da yokmuş, onu karşıma alır konuşurdum, şüphelendiğim herşeyi söylerdim, inanmadığımı ve boşanma davası açacağımı söylerdim ve açardım da.. Ona o tebligat gitsin, o zaman bakalım pişman oluyor mu, düzeltmek için, seni kazanmak için birşeyler yapıyor mu?
Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.
Nick'inle uyumunu takdir ediyorum. Yav he he diyorum.Bir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.
Off dalga geçiyorsun zaten belliydi deBir ay once kanepede battaniyeyle oturur bakkala gitmisti, battaniyeyi dureyim dedim,altindan kadin pijamasi cikti bu ne dedim gelince copten aldim suriyelilere veririm diye dedi, kurana el basti,ama pijama cok temiz kokuyordu.
Ay bende bu konunun gercek olmadigina daha dogrusu arkadasin bizimle dalga gectigine inanmis bulunmaktayim. Battaniye altinda kadin pijamasi buldum esim copten aldim suriyelilere veririz diye. demek ne yaaaaa biri bana anlatsin Allah rizasi icin. Kuzum cidden ya sen saka misin. Bi git isin gucun yok mu senin yaa
Yemin ederim dogru soyluyorum, esim eski seyleri cok sever, ben ona yeni kiyafet aldigimda kizarAy bende bu konunun gercek olmadigina daha dogrusu arkadasin bizimle dalga gectigine inanmis bulunmaktayim. Battaniye altinda kadin pijamasi buldum esim copten aldim suriyelilere veririz diye. demek ne yaaaaa biri bana anlatsin Allah rizasi icin. Kuzum cidden ya sen saka misin. Bi git isin gucun yok mu senin yaa
Vay be ben bunlari yasiyorum, suan anladim ki sen aptal bir hayatim var, kimse inanmiyor bileNick'inle uyumunu takdir ediyorum. Yav he he diyorum.
Fake değilsen akıl sağlığından şüphe edeceğim. İnşaAllah fakesindirYemin ederim dogru soyluyorum, esim eski seyleri cok sever, ben ona yeni kiyafet aldigimda kizar
Ay güldüm sinirim bozuldu yeminle. Ne arkadaşmış yaOlabilir, evde yokken,bir keresinde banyoda sac kurutma makinasi bulmustum, kendi kullanmaz, bu niye burda dedim normalde dolabimda durur, erkek arkadasim geldi sacini yikadi dedi
DÖNMEYÍN.Merhaba arkadaslar, ben 3 yillik evliyim, esimle evlendigimizden beri sorunlarimiz var, en basta esimin ailesi beni istemediler, simdide yuzume gulup esimi dolduruyotlrlar,esim cok yalanci bir insan, bu zamana kadar hersey hakkinda yalan soyledi, her kavgada beni defalarca evden kovdu, her seferinde evden gittim her seferde geri almaya geldi, onu cok sevdigim icin geri dondum, evimdeki esyalari habersizce ailesine verdi, sonrada kizacaksin diye soylemedim dedi, gecen yil bir sosyal hesap kullandigini farkettim bir kizi etiketleyip mesaj atmis, ama bu hesap benim degil arkadasimin dedi, simdide surekli telefonuyla ugrasiyor, ben bakinca tuhaf davraniyor, ceketinin cebinde bayan rumuz adlari buldum yazmis, ama benim degil arkadasimin diyor, gecenlerde bir is icin sehir disina cikti 14 subattan once donecekti, donmedi,isim uzadi dedi, eve geldiginde arkadasim pasta yapti fotorafinini cektim sana gostercem dedi,teline baktim 14 subat gecesi ev yapimi bir pasta yapilmis fotorafi cekilmis iki cay bardagi yaninda,sordum arkadasim yapti ben ne dusunuyorum sapna gosteemeyi dusunuyorum sen ne diyon diye kizdi, niye gelmedin dedim o gun zaten gelmiycektim sen kizma diye 14 subattan once gelirim demisti dedi, ben cok kiskanc biriyim ama bu kadarida tuhaf degil mi arkadaslar, dun yine teliyle oynuyordu oyunda msj geldi acmadi niye acmiyorsun dedim al acayim dedi biri hayirli gunler olsun diye msj yazmis,sen beni mi takip ediyorsun diye bagirmaya basladi boyle evlilik olacagina yerin dibine batsin , git kendine didikleyebilecegin bir koca bul sana izin veriyorum tabi oyle bir erkek varsa dedi, sonra evden cikarken nereye gidiyorsun dedim sanane bundan sonra konusma benle dedi, bende o gidince aileme feldim, gece olunca zili caldi asagi in dedi, bende yukari cik dedim, inmiyorsan gidiyorum dedi gitti, ne yapmaliyim bilmiyorum