evden yemek yapmak?

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selam kızlar. son bi haftadır bi işe giriştim. maddi sıkıntıdayız ben normald
e çalısıyorum vardiyalı. nöbetim olmayan günlerde evden yaprak sarma sarip satmaya başladım siparişleride instagramdan aliyorum. bir haftada 3 sipariş aldım. aranızda buna benzer işler yapanlar var mi? siparişi teslim ederken çok çekiniyorum

Ellerinize sağlık , çok güzel bir iş.
Size sipariş veren insanlar çok şanslı bence
Biz de bir yemek sayfası ile tanışmıştık,
onlar eşi ile gelip veriyorlardı.
Siz de varsa yanınıza kardeşinizi yahut müsait zamanlarında eşinizi alın isterseniz.
Onlar Çok sempatik görünüyorlardı, karı koca...
beyefendi poşetleri verip , hanımefendi benimle muhabbet ediyordu .
Bol ve hayırlı kazançlar dilerim. Allah iyilerle karşılaştırsın

Cok mutlu oldum sizin adiniza ne kadar guzel iyi kotu eliniz ekmek tutuyor,ben de yurtdisinda yasiyorum,bilsemki boyle seylerle satis yaparim bende seve seve yaparim akmasa da damlar kendi harcligimi cikaririm,suan kucuk cocuklarim var buyudukleri an temizlik yapmaya bile raziyim,namusunla kimseye minnet etmeden calismak gibisi yok,heleki bu zamanda paraz kazanmak zorlasmisken...Kim bilir belki isleri ilerletir cok guel kazanc elde edebilirsiniz Allah bin bereket versin ne diyelim...

Ellerinize sağlık , çok güzel bir iş.
Size sipariş veren insanlar çok şanslı bence
Biz de bir yemek sayfası ile tanışmıştık,
onlar eşi ile gelip veriyorlardı.
Siz de varsa yanınıza kardeşinizi yahut müsait zamanlarında eşinizi alın isterseniz.
Onlar Çok sempatik görünüyorlardı, karı koca...
beyefendi poşetleri verip , hanımefendi benimle muhabbet ediyordu .
Bol ve hayırlı kazançlar dilerim. Allah iyilerle karşılaştırsın
Ya.. neden benim gozumun onune vahit emmiyle zeliha geldi bunu okurken yaa :D

Ben de sekerhamurlu butik kurabiye vs isine girismek isterdim acikcasi.. ama yasak mi degil mi bilmiyorum oyle satis yapmak :/

Yaptığınızdan utanmayın. Namusuyla kazanılan her lokma hem helaldir hemde göğsünüzü kabartır.
Ancak, internet ortamında yaptığınız satışlar nedeniyle tespiti halinde (ki maliye tarafından bu taramalar devamlı yapılıyor) ceza yersiniz.
En yakınınızdaki vergi dairesine gidip bilgi alın. Sonrasında cezalarla birlikte astarı yüzünden pahalıya gelmesin.
İsterse 3 yıl sonra tespit edilsin önemli değil, ilk satış yaptığınız tarih tespit edilir ve geriye yönelik işlem yapılır.

Back
X