Eve aldığım yavru, pireli kedi.

monalazo

akşam güneşi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
5.003
4.566
123
60
Bu yavrucak, diğer kedilerime pire bulaştırdı. Daha önce de evde bakıldığı için piresi olacağını tahmin etmemiştim. Kimyasal ilaç olmadan nasıl kurtulabilirim. Deneyiminiz varsa paylaşırmısınız lütfen. Ense damlası haricinde bir öneriniz var mı? Kedilerim birbirini yaladığı için damla tehlikeli olabilir. Deneyimleyip, olumlu sonuç aldığınız yöntemleri paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu yavrucak, diğer kedilerime pire bulaştırdı. Daha önce de evde bakıldığı için piresi olacağını tahmin etmemiştim. Kimyasal ilaç olmadan nasıl kurtulabilirim. Deneyiminiz varsa paylaşırmısınız lütfen. Ense damlası haricinde bir öneriniz var mı? Kedilerim birbirini yaladığı için damla tehlikeli olabilir. Deneyimleyip, olumlu sonuç aldığınız yöntemleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Benim bildigim dis parazit yaptrmaniz lazim veterinerde.ya da nette yaziyo pire ilaci eczaneden alip kullanin.yada once kedilerinizi hepsini yikayin ince disli tarakla acitmadan tarayin

Evdeki kedilerinizin dis paraziti yok muydu, neden yaptirmadiniz?
Dis parazit damlasi damlatirsaniz gecer, yalamalarindan bir sey olmaz ama olur derseniz aşı hali de var yaptirabilirsiniz.

Biberiye yagini duymustum gigisinin oraya ve enseye ama onu dis parazit yerine suruyolardi .
Pire icin etkili mi bilemiyorum .
Tedavisini yaptirin onu ayri bi odaya koyun yapacak bir sey yok .

Benim de çok kedim var ense damlasını damlatıyorum sonra yarım saat gözüm üstünde oluyor yalamasınlar diye sonra tehlike geçiyor zaten. Böyle böyle bir saat arayla yapıyorum damlalarını siz de böyle deneyebilirsiniz

Benim de çok kedim var ense damlasını damlatıyorum sonra yarım saat gözüm üstünde oluyor yalamasınlar diye sonra tehlike geçiyor zaten. Böyle böyle bir saat arayla yapıyorum damlalarını siz de böyle deneyebilirsiniz
Yarım saat yeterli oluyor mu?

Back
X