Eve alış-verişi kim yapar ?

her zaman her türlü alışverişi eşimle beraber yaparız ..pazara çıkamıyoruz çalıştığımız için...marketlerden alıyoruz sebze meyveyi ...taze ürün satana bir iki marketimiz var ..gidip oradan beraber alıyoruz ...eşimle en keyif aldığımız şeylerden biri beraber alışveriş yapmak ...zaten ayrı bir şey yaptığımız yok ki...her yerde beraberiz...:nazar:

valla biz ayda bir çıkıyoruz .. Ben gündüz değil gece gitmeyi severim markete o yüzden eşimle giderim.Ben yalnız gitsem altını üstüne getiririm eşim o yüzden bırakmaz beni tek başıma merkette kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

beraber yaparız,inşallah bundan sonra da hep beraber olur çünkü mutlu oluyorum ben birlikte bişeyler yapınca,,hele hele alışveriş:))))

Hep ben yaparım alışverişimi pazara götürüyorum eşimi artık taşıyamıyorum diye geliyor.Günlük şeyleri ona bırakmam ilk gördüğü şeyi alıp çıkar çünkü .

hmm bende hic sevmiyorum ya alis-verisi iskence gibi geliyor bazen bana... :KK43:( :))
guleyimmi aglayayimmi bende sasirdim wala
üstelik çalışan biriyseniz market alışverişi kabus oluyor o kadar iş güç arasında bir de markete gitmek......Arkadaşım ev hanımı çalışmıyor Marul.com diye bi site açılmış haberin var mı dedi bende hayır yok nasıl ne sitesi dedim o kadar yoğunum ki, artık düşünün...internet sayfaları var giriyorsun yaşadığın yerdeki bir marketi seçiyorsun ve aynen markete gitmiş gibi alışverişini yapıyırsun ve evine geliyor dedi...bende bir inceleyeyim dedim şu Marul.com u. sipariş vermek istedim valla hemen getirdi market siparişlerimi hiç ekstra ücrette ödemedim üstelik bence çok güzel birşey yapmışlar artık markete gitme derdim yok o kadar iş güç arasında sizlere de tavsiye ederim

Anca beraber kanca beraber bizde nereye gidersek gidelim hep yan yanayız tabi özel şeyler dışında genelde beraber alışveriş yaparız (:::

Beraber yapıyoruz tek başıma taşıyamam zaten onca şeyi.
Bir de birimizn aklına gelmeyen diğerinin aklına geliyor gereksiz şey almıyoruz beraberken.

genelde ben yapıyorum haftalık yaptıgım ıcın tasıması zor olmuyo
eskıden aylık yapıyoduk tasımak tam bı felaketti
pazarada ben gıdıyorum alışverış yapmayı sevıyorum...
esımede acıl bısey bıtmısse onu aldırıyorum..

En cok esim yapar...bense sunlar sunlar alinacak diye talimat veririm..eve gec gelecekse mecbur bana kalir hersey...

Toplu.alışverişi birlikte yaparız. Birlikte tasiriz.gunluk olanlari aksam gelirken alir esim. Deterjan vs kendim alirim.

Back
X