Eve alış-verişi kim yapar ?

sebzeyi filan esim alir.diger malzemeleri beraber aliriz.ama dogrusu erkeklerle alisveris yapmak pek zevkli degil.tutturuyorlar gidelim cabuk ol.en iyisi imkan varsa gidip kendin alican

aylık alışverişimizi eşimle beraber çıkıp yapıyoruz.

gündelik lazım olanları eve yakın market de olsa eşime ısmarlıyorum gelirken alıyor aciliyeti yoksa...

sebze-meyve sokagımızda pazar var haftalık gidip alıyorum yoksa eğer, değilse bazen aylık alışveirşe katıyoruz onu da duruma göre...

yani eşim ya da eşimle beraber :D

Evin butun alisverisini genelde yanliz yaparim...Sadece kasaba beraber gideriz oda bazennnnnn park yeri bulamuyor orda cunki. Arabada beklesin diye goturuyorum .. :))))

ben yaparım alış verişi zaten eşimin alış verişe pek vakti olmaz.bende alış-veriş konusunda hassasımdır her dediğim alınsın ve ne marka istiyorsam alınsın en tazesi seçilsin son kullanma tarihine bakılsın vs...istediğim için evimin alış verişini kendim yapmak daha çok içime siniyor.tabi eşimde yanımda olup poşetleri taşıyacaksa daha ne olsun:)))

aynen bende öyle istiyorum :kızgın: evde mutfakla alakalı olan benım ney eksık ney yok ben bilirim dediğin gibide canım markası tazesi sevdiğim istediğim şeyler olması için kötükedihüso fırsat buldukça hafta sonları ben çıkıyorumkaydirigubbakcemile2 hafta içide acil bişe lazım olursa yolunun üzerinde büyük market var ona sipariş yazarım kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

biz her hafta beraber v ezevkle yaparız bende eşimde almaya pek düşkünüz ya
bazen ona sipariş veririm o alır ama yine de telde tekrar konuşuruz
eğer liste azsaçok üzülür kendi bişeler ekler yani çok şükür
eşim o konuda ii dir
sadece mutfak değil alışveriş merkezlerin gezmeyide cok sever benimle gezer durur
özellikle ben bi şe alacaksam benden çok bakar
yani memnunum o konudaa
saolsun

ayy beraber yaparız alışverişimizi.ama alelacele olur genelde.pazar alışverişinide ben yapıyorum pazardan.kıyafetleride asla ayrı almayız.çünkü herşeyi giyrdirmeyebiliyor.o begeniyor genelde onun için.kendine alcak olsada asla begenemez ben begenirim onada.

hangimize denk gelirse o şekilde yaparız.ama geneli ya eşim iş dönüşü sipari ederim alır gelir yada beraber gideriz.çok acil bi durum olmadığı sürece ben tek başıma pek yapmam....

ne olursa olsun birşey alınması gerekiyorsa birlikte gider alırız ..bazı konularda ben eksiksem o tamamlar onun göremediği bazı şeyleride ben tamamlarım.halimizden memnunuz anlıycanız.iyiyz böle:))

pazara ben giderim.markete beraber gideriz ama alışverişi ben yaparım o sadece parayı verir.:1rolleyes:
eşim alışverişi hiç sevmez hiçde anlamaz bende tam tersi çok severim
o hemen al çık der bende bakınmayı severim önceleri kızardı şimdi o da alıştı galiba artık marketde oyalansamda bişey demiyo

valla esım sagolsun markete gıder evın eksıgı neyse ararım soylerım alır evde ne eksık benden daha ıyı bılır ıs donuslerınde ugrar bı kac yerde pazarımız kuruluyo pazarada gıder herseyı taze secerek alır bu bazen beraber gıderız buyuk markete bu konuda cok rahatım saolsun askım benı yormuyo

tek başıma alışveriş yapmaktan daha çok keyif alıyorum eşim arada takılır ama ondada alacağımın çoğunu unuturum.çünkü kendisi alışverişi pek sevmez ve acele ettirir ..
kıyafet alacağımız zaman beraber çıkarız..

Bütün alışverişlerimizi beraber yaparız. zemuszemus bayanssulusmile

tüm alışverişlerimizi beraber yaparız
eşim çok seviyor birlikte alışveriş yapmayı opuyorumnanaktan

aynen canım benım eşimde öyle ona ekmek su dışında bişey aldırmıyorum ama olsun kocişimi cok sevıyorummkaydirigubbakcemile3

Cimri olmalarından,hesap kitap yapıp boğmalarından iyidir diye düşünüyorum.
Memnunum bu halinden :kedi:

Back
X