• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve bırakmayan erkek

Premses misin acaba :KK53:
Adam taksi parasını ödemiş daha napsın.
Ki bence bir daha bu kadar geç saatlere kadar dışarda durma ve kendi çabalarınla eve dön, bir erkek seni evine bırakmak zorunda değil.
Kızlar boyle dusune dusune kendi degerlerini dusurdu. Evet prensesiz ve gece cikiyosa ben seni birakirim diyip taksiyle yolluyosa kibarlik falan degil bu. Birakacak gerekiyosada kendi donecek. Biz kadin oldugumuzu onlarda erkek oldugunu hatrlasinlar artk yeter.

Kızlar boyle dusune dusune kendi degerlerini dusurdu. Evet prensesiz ve gece cikiyosa ben seni birakirim diyip taksiyle yolluyosa kibarlik falan degil bu. Birakacak gerekiyosada kendi donecek. Biz kadin oldugumuzu onlarda erkek oldugunu hatrlasinlar artk yeter.
Değer böyle ölçülmez. O sizin düşünceniz.

Benim de eşimle aramızda 1 saatlik mesafe vardı o her buluştuğumuz da 1 saatlik yolda gelir alır merkeze götürür geri eve bırakır kendi dönerdi ben hep zahmet etme derdim ama kendisi ısrar ederdi yollarda geçmiş çoğu zaman:) biz bide Ankara dayız siz terör bölgesi diyorunuz ciddi bir ilişkiniz var ise sizi yanlız bırakmamalıydı yine de çok aşırı tepki vermeyin ama rahatsız olduğunuzu dile getirin onun cevabına göre hareket edersiniz

Eski sevgilim sevgilim gece 11de Tarlabaşında bı otelde iş başı yapardı. Çokça gece azıcık daha sohbet edebilmek icin onu oteline bırakır, TARLABASİ'NDAN Taksim'e çıkar otobüsle de evime giderdim.
Bilmeyenler için Tarlabaşı fuhusun kol gezdiği, insanlarin uyuşturucu bulma ihtiyacını karşıladığı güzide bir mahallemiz : p
Hiç de rahatsızlık yaşamadım.
Bence siz biraz fazla prenses sendromundasiniz.
Benim de var sizin gibi arkadaşlarım. Bir yıldır beraberler, kız daha hiç hesap ödememiş, hep eve bırakılmış... Yani bu da bana acayip geliyor. Benim yanımda birisi devamlı hesap odese,o hesap öderken ben de sağı solu incelesem kendimi çok kötü hissederdim.
Bir de 'ama ben kadınım beni eve bırakmalı/ama ben kadınım hesap odettirmemeli/ama ben kadınım ilk adımı o atmali' diyen kadınlar tam da bu düşünceye uygun adamlar bulup sonrasında adamın ataerkil düşüncelerinden,kadini ikinci sınıf vatandaş gormelerinden yakınıyor ya, ifrit oluyorum.
Adam zaten baştan beri seni kendine eşit görmemiş ama sen buna uzulecegine 'elimi cebime attirmiyor' diye sevinmişsin...

Esim, benim gecenin 11inde tarlabasina eşlik etmemi, oradan eve otobüsle dönmemi asla istemezdi, ici rahat etmezdi. Şahsen ben calisiyor olsam aklim kalirdi. Basina birseyler gelen insanlarin hepsi premses ve aciz mi oluyor?

Şu durumda sizin erkek arkadasiniz esitlikci degil umursamazmiş. Eşim ataerkil, kadini 2. Sinif gören biri asla degil. Gece de gezdim ama abuk sabuk yerlerde gezmedim ve bunu otobus minibusle yapmadim, en kotu taksiye binerim kendi altimda arac yoksa.
Eşitlik, kanunlar onunde ve haklar olarak esitliktir benim icin. Önemsenmemek esitlik degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esitlige nerden baglandi konu bilmiyorum hepsini okumadim ama bu onemsemektir,inceliktir,sevgidir benim esim beni alir herzaman sonra geri birakirdi eve çoğu saat yolda gecerdi suanda evliyiz sevgi dolu bir yuvamiz var kisacasi size deger veren adamlari sevin bunu yaptı diye prensesmisin su bu dusuncelere kapilmayin tabi ki oylesinizz bizler kadiniz once biz kendimizi degerli gorelim ki karsimizdakilerde ayni degeri versin....

Ben sana hak verdim. Evet arkadaşlarınla da çıkmış olabilirdin ama o zaman ona göre ayarlardın kendini. Erkek arkadaşınla çıkınca ona güvenirsin sonuçta. Taksiyi kendin de çağırabilirdin, incelik yapmamış.

Yorumlari okurken kendimi isvicrede yasiyor zannettim bir an. Kiz suclu cikmis, prensesligi, simarikligi kalmamis.

Hanimlar burasi Turkiye. Bir kadin sevgilisine guvenip gec saate kadar disarida kalabilir ne var bunda. Ben mi anormalim? Insan normal arkadaslarindan eve birakmasini beklemez ama onceden de soz vermis birinden tabi bekler.

Ben olsam demek ki cok da dusunmuyor beni derdim cunku insan merak eder basina bir sey gelir mi diye. Dolmusta tecavuze ugrayip yakilan kadinlarin ulkesi burasi.

Haklisin sen.
Vallahi ben de şaştım kaldım, sevgiline güvenip çıkıyorsan hiç çıkma demişler bir de. Kadınların %90 ı sokağa çıkamaz yahu. Bu ortamda evet bir erkeğe güvenip kalıyorum vallahi geç saate kadar. Bu da benim değil yeterli güvenliği sağlayamayan ülkenin suçu. Yersiz cengaverliğe gerek yok bence.

Vallahi ben de şaştım kaldım, sevgiline güvenip çıkıyorsan hiç çıkma demişler bir de. Kadınların %90 ı sokağa çıkamaz yahu. Bu ortamda evet bir erkeğe güvenip kalıyorum vallahi geç saate kadar. Bu da benim değil yeterli güvenliği sağlayamayan ülkenin suçu. Yersiz cengaverliğe gerek yok bence.

Kesinlikle katiliyorum. Yoksa biz de isterdik istedigimiz saatte istedigimiz yerde olmayi. Arabanda dahi sıkıstırılıyorsun daha ne olsun.

Eski sevgilim sevgilim gece 11de Tarlabaşında bı otelde iş başı yapardı. Çokça gece azıcık daha sohbet edebilmek icin onu oteline bırakır, TARLABASİ'NDAN Taksim'e çıkar otobüsle de evime giderdim.
Bilmeyenler için Tarlabaşı fuhusun kol gezdiği, insanlarin uyuşturucu bulma ihtiyacını karşıladığı güzide bir mahallemiz : p
Hiç de rahatsızlık yaşamadım.
Bence siz biraz fazla prenses sendromundasiniz.
Benim de var sizin gibi arkadaşlarım. Bir yıldır beraberler, kız daha hiç hesap ödememiş, hep eve bırakılmış... Yani bu da bana acayip geliyor. Benim yanımda birisi devamlı hesap odese,o hesap öderken ben de sağı solu incelesem kendimi çok kötü hissederdim.
Bir de 'ama ben kadınım beni eve bırakmalı/ama ben kadınım hesap odettirmemeli/ama ben kadınım ilk adımı o atmali' diyen kadınlar tam da bu düşünceye uygun adamlar bulup sonrasında adamın ataerkil düşüncelerinden,kadini ikinci sınıf vatandaş gormelerinden yakınıyor ya, ifrit oluyorum.
Adam zaten baştan beri seni kendine eşit görmemiş ama sen buna uzulecegine 'elimi cebime attirmiyor' diye sevinmişsin...
O yüzden eski sevgilin olmuştur belki. Adamı gece işyerine bırakmak nedir ya??? tarlabasinda üstelik.
El ense çekip birlikte halisaya da gitseydiniz, kolunuzun altında alıp makas alsaydınız. İstemeye de giderdiniz kısmet olmamış. Kadın erkek eşitliğini epey yanlış anlayip erkek rolune çok kaptıran kadınımız kadınlarımız... Kadın erkek eşittir aynı değildir bunun üzerine biraz kafa yormanizi öneririm.

Adam sizle tartıştığı için sizden soğuyup taksiyle gönderivermiştir belki de. Yani konu neydi, laflar neydi bilmiyoruz ama yeterli bir sebep çıkabilir altından sizle daha fazla ilgilenmek istememesi için. Tatlıya bağladık diyorsunuz ama o öyle olmuyor ki, insan huzursuz ve sinir olduğuyla kalıyor yine. Belki ağır konuştunuz vs vs, bilmiyoruz.

Kendi tecrübelerimden yola çıkarak değer veren erkek merak eder içi rahat etmez en fazlasını yapmak ister diyebilirim. Ama taksiye bindirip parasını ödemekte değer vermediği anlamına gelmez. Bence güzel hareket. Daha ilişkinin başındaysanız takmayın. Zamanla evin kapısından girdiğinizi görmek için bekler hale gelir. Türk erkeğinin genlerinde var bu.

Back
X