- 16 Kasım 2023
- 438
- 111
- 23
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
3 basamaklı merdiven al.Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Tadilat ayagina adami gotureceksiniz gibi ama yine de siz bilirsinizMerhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Düşersem falan diye almadım.3 basamaklı merdiven al.
Sanmıyorum olacağını çünkü evde çok iş varÇağırırsan büyük ihtimal fikfik olur ona göre çağır bence
Dusmezsin bir şey olmaz. Tabanlarında kaydırmaz önlem var daya duvara çık üstüne tak perdeni. Sen perde bahane illa gelsin diyorsan bir şey diyememDüşersem falan diye almadım.
Neden ağlayayım sanki olursa ilk defa olacak.Seviştikten sonra ağlamayacaksan sorun yok bence.
Daha çok sevgili gibiyiz evet. Ama o kadar çok iş var ki enerjisi kalır mı bilmiyorum.Bu birisi ile tanışma yolunda misiniz sevgili misiniz? Sanki sevgili gibisiniz.
Bence bu işin sonu yatakta biter. Şimdi tamir işleri yüzünden çatalı falan görünce dayanamazsiniz gibi geldi.
İnan yazarken hiç aklıma gelmedi ama süreç ilerlerse belki olur.Tamiratçı fantezisi looding
Yok şu an için ev işleri öncelikli.Tadilat ayagina adami gotureceksiniz gibi ama yine de siz bilirsiniz
Tamam perdeyi taktım diyelim diğer işleri zaten yapamam.Dusmezsin bir şey olmaz. Tabanlarında kaydırmaz önlem var daya duvara çık üstüne tak perdeni. Sen perde bahane illa gelsin diyorsan bir şey diyemem
Parasını veriyorsun gelip yapıyorlar. Sevişmek için bahane arıyorum demiyor daTamam perdeyi taktım diyelim diğer işleri zaten yapamam.
Bilmem. Burda hatunlar sevişip sevişip ağlıyor genelde.Neden ağlayayım sanki olursa ilk defa olacak.
O zaman bu isleri yapan elemanlardan yardim isteyin, parasi neyse verin. 7 kere gorustugunuz adama neden amelelik yaptiracaksiniz?Yok şu an için ev işleri öncelikli.
Kalir kalir o libido hormonlar iki tarafi yükselise gecti mi durdurabilene ask olsunDaha çok sevgili gibiyiz evet. Ama o kadar çok iş var ki enerjisi kalır mı bilmiyorum.
O olmasa ne yapacaktınız? Amaç eve davet etmek tamirat tadilar bahane gibi geldi.Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?