B BirBaharAksamiSenVeBen Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 438 Emoji Skoru 109 Puanlar 23 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen #381 cilek.yagmuru .!.: Insta beğenisi dedi ya asdfhj Konu sahibi adına utanmaktan ciğerim soldu burada. Genişletmek için tıkla... Sen kendi adına utan anca eküri ile üstüme gelirsiniz zaten.
cilek.yagmuru .!.: Insta beğenisi dedi ya asdfhj Konu sahibi adına utanmaktan ciğerim soldu burada. Genişletmek için tıkla... Sen kendi adına utan anca eküri ile üstüme gelirsiniz zaten.
B BirBaharAksamiSenVeBen Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 438 Emoji Skoru 109 Puanlar 23 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen #382 Sevgili Patates .!.: Yok baya baya linç yemişsin. Önceki konularında bana inandırıcı gelmemişti ama bu sefer emin oldum ve diğerlerinin anlamasına da sevindim. Genişletmek için tıkla... Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok senin ne halt olduğun mesaj ile anlamış olduk.
Sevgili Patates .!.: Yok baya baya linç yemişsin. Önceki konularında bana inandırıcı gelmemişti ama bu sefer emin oldum ve diğerlerinin anlamasına da sevindim. Genişletmek için tıkla... Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok senin ne halt olduğun mesaj ile anlamış olduk.
H Hodrimeydan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 1.254 Emoji Skoru 2.813 Puanlar 63 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen #383 Bu konudan nasil kavga cikti yaa
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 45.428 Emoji Skoru 284.527 Puanlar 598 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen #384 cilek.yagmuru .!.: Insta beğenisi dedi ya asdfhj Konu sahibi adına utanmaktan ciğerim soldu burada. Genişletmek için tıkla... Kendi asla utanmıyordu
cilek.yagmuru .!.: Insta beğenisi dedi ya asdfhj Konu sahibi adına utanmaktan ciğerim soldu burada. Genişletmek için tıkla... Kendi asla utanmıyordu
KudrAlobar Ayak feministi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 45.428 Emoji Skoru 284.527 Puanlar 598 13 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen #385 BirBaharAksamiSenVeBen .!.: Sen kendi adına utan anca eküri ile üstüme gelirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Kendi adına niye utansın ki? İnsta beğenileriyle mi övündü sanki
BirBaharAksamiSenVeBen .!.: Sen kendi adına utan anca eküri ile üstüme gelirsiniz zaten. Genişletmek için tıkla... Kendi adına niye utansın ki? İnsta beğenileriyle mi övündü sanki