- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
-
Bu bahaneniz çok saçma, komşu, iş arkadasi da çagirabilirsiniz tek kalmamak için.Kimse eve çağırdığı işçi ile can ciğer kuzu sarma değilPerde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Sorsan kendi ayaklarım üstünde duruyorum der ama ailesi gelmeden evinin tadilat işini halletmekten acizEvet. Herkes nasıl çağırıyorsa öyle çağıracaksınız. Hayatınızda bir erkek yoksa hep ailenizi mi bekleyeceksiniz? Yeni evlerde ocak takılınca gaz kontrolü için adamını çağırmak şart mesela. Öyle bir durumda olsanız ne yapacaktınız? Tatlı bir flört konusu diye girdim garip bir şey çıktıYalnız yaşamak böyle bir şey.
Tamam sana göre bahane olsun.Niye ustalar adam mı yiyor? Ya da biz kadın değil miyiz ki gerekince eve usta çağırıyoruz.
Valla biz yemedik bahaneyi, herif de normal zekada bir adamsa yemeyecektir. O kadar bariz ki
O zaman parasını ver birini tut. Adamı kullanma.Yok şu an için ev işleri öncelikli.
Yanlış değil bilakis dosdoğru anlar niyetinizi. Perde için merdiven kullanın, tadilat için usta çağırın.. kısa boylu olup pigme değilsiniz herhalde..Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Bakın burada samimi olduğum kişi sayısı çok az. Ve en mantıklı seçenek erkek arkadaşım.Bu bahaneniz çok saçma, komşu, iş arkadasi da çagirabilirsiniz tek kalmamak için.Kimse eve çağırdığı işçi ile can ciğer kuzu sarma değil
Eve yabancı alamiyormuşO zaman parasını ver birini tut. Adamı kullanma.
O zaman kendi yapsın evinin işini veya dürüstçe açık açık çatır çutur sevişmek istiyorum desin.Eve yabancı alamiyormuş
Sizde doğru olduğundan emin değilsiniz ki burada fikir danıştınız. Kendi içinizde çelisiksiniz, yabancıyı eve almam deyip sevgili olmadığınız adam gelsin istiyorsunuzBakın burada samimi olduğum kişi sayısı çok az. Ve en mantıklı seçenek erkek arkadaşım.
Hepsini yapmadım demedim. Çoğunu yaptım zaten. Ve ayrıca koskoca evin her şeyini tek başına yaptım kimseden yardım almadan senden daha iyi biliyorum merak etme.Sorsan kendi ayaklarım üstünde duruyorum der ama ailesi gelmeden evinin tadilat işini halletmekten aciz
Bu adamı da bir aydır tanıyorsunuz.. usta en fazla göz eder nabız ölçer. Bu adam sonuç garantili..Hiç tanımadığım birini iş içinde olsa eve çağırmam. Ben sevişmek için olsa derim bahaneye ihtiyacım yok.
Çoğunu kendim yaptım ayrıca isterim istemem istesem ona söylerim zaten.O zaman kendi yapsın evinin işini veya dürüstçe açık açık çatır çutur sevişmek istiyorum desin.
İstersen biz yapalım senin evinin işini?Hepsini yapmadım demedim. Çoğunu yaptım zaten. Ve ayrıca koskoca evin her şeyini tek başına yaptım kimseden yardım almadan senden daha iyi biliyorum merak etme.
Tamam işte tanıyorum. Ayrıca ortak arkadaşlarımız falan var.Bu adamı da bir aydır tanıyorsunuz.. usta en fazla göz eder nabız ölçer. Bu adam sonuç garantili..
Al kiz sen yine de baktin olmadi adamin ustune dusersin, siz gencler az degilsiniz. Adami eve atacak, onceden yolunu yapiyor. ShhshsshhDüşersem falan diye almadım.
Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
Eminim sen ev işlerin için yardım almışsındır ben bir kişiden yardım almadım.İstersen biz yapalım senin evinin işini?Allah Allah kendi evinin işini yapmak mesele olmuş.
Ahahah üç gün aileden ayrı yaşadı diye bizden daha iyi bilir oldu. Valla ben hiç bir evimin işini sevgilime yaptıracak kadar aciz durumda olmadım.Hepsini yapmadım demedim. Çoğunu yaptım zaten. Ve ayrıca koskoca evin her şeyini tek başına yaptım kimseden yardım almadan senden daha iyi biliyorum merak etme.
Iddialisin bunu sevdim hayirli işler o zaman. Gelecek konularda görüşmek üzere.Hepsini biliyorum ve korkum yok.
Üstüne düşmek istesem merdivene ihtiyacım yok.Al kiz sen yine de baktin olmadi adamin ustune dusersin, siz gencler az degilsiniz. Adami eve atacak, onceden yolunu yapiyor. Shhshsshh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?