• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve çıkma sorunu??

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
27
Merhaba ben bu yıl 2.sinifa gectim arkadaşımla birlikte eve çıkmaya karar verdik,genel olarak iyi anlaşıyoruz ve uyumluyuz,arkadaş çevremiz ortak

Arkadaşım bugün okuduğumuz yere gitti ve ev bakmaya başladı,içimize sinen bir ev bulur gibi olduk ama son kat sizce olur mu benim pek aklıma yatmadı eskişehirde okuyoruz soğuk çok ve asansör yok kira da 700

Birde emlakçılar çok komisyon istiyor ve abonelikleri açtırmak 650 tlymis ve daha eşyalar yok

Ne yapabiliriz sizce son kat olur mu emlakçı için ne yapabiliriz eşyaları nasıl ucuza alırız ev kiralarken neye dikkat etmeliyiz

Teşekkürler

canım bence Eskişehirde 700 tl kira için fazla . Ablamlar oturuyor üniversite çevresinde dublex 650 tl. Anneannemlerde esparka yakın oturuyor 550 tl ve koskocamn ev orta kat

Merhaba ben bu yıl 2.sinifa gectim arkadaşımla birlikte eve çıkmaya karar verdik,genel olarak iyi anlaşıyoruz ve uyumluyuz,arkadaş çevremiz ortak

Arkadaşım bugün okuduğumuz yere gitti ve ev bakmaya başladı,içimize sinen bir ev bulur gibi olduk ama son kat sizce olur mu benim pek aklıma yatmadı eskişehirde okuyoruz soğuk çok ve asansör yok kira da 700

Birde emlakçılar çok komisyon istiyor ve abonelikleri açtırmak 650 tlymis ve daha eşyalar yok

Ne yapabiliriz sizce son kat olur mu emlakçı için ne yapabiliriz eşyaları nasıl ucuza alırız ev kiralarken neye dikkat etmeliyiz

Teşekkürler

Asansör olmaması sıkıntı. Eşya taşıyacak edeceksiniz ben 2. katta bile zorlanmıştım.

Emlakçıdan istemiyorsanız gezip kendiniz aramalısınız. Ya da sahibinden . com gibi sitelerden bakabilirsiniz.

öğrenciye son kat uymaz,
hem akarı kokarı olursa uğraşamazsınız hem yakıtıyla başedemezsiniz,
orta kat olsun,
eşyalar için de spotçulara ve ara sokak dükkanlarına bakın,
hatta internette hepsinden ucuz eşyalar oluyor, 350 liraya 4 kapılı çekmeceli koca dolap aldık kardeşime.
dükkanlar daha pahalıydı.

öğrenciye son kat uymaz,
hem akarı kokarı olursa uğraşamazsınız hem yakıtıyla başedemezsiniz,
orta kat olsun,
eşyalar için de spotçulara ve ara sokak dükkanlarına bakın,
hatta internette hepsinden ucuz eşyalar oluyor, 350 liraya 4 kapılı çekmeceli koca dolap aldık kardeşime.
dükkanlar daha pahalıydı.

Internette taşıma işi nasıl oluyor eve geliyor mu

Birde kirası 700 tl olan yerin aboneliği açık

Asansör olmaması sıkıntı. Eşya taşıyacak edeceksiniz ben 2. katta bile zorlanmıştım.

Emlakçıdan istemiyorsanız gezip kendiniz aramalısınız. Ya da sahibinden . com gibi sitelerden bakabilirsiniz.

Sahibinden bakıyorum ama okul yakını olanlar ya giriş katı yada son kat orta kat olanlar da var ama çok uçuk rakamlar var

Sahibinden .com da bile hep emlakçı var

Teşekkürler

Son kat soğuk olur. Dikkatli olsun dış cephe mantolama var mı mesela? Çatı damlatıyor mu?

Aboneliklere o miktar bi para harcanıyor sonra iptal edildiğinde de geri alınıyor o para. Depozito gibi bir şey

Emlakçıdan bulursanız komisyon ister1 kira miktarı.
sahibinden.com a bakın. Uygulamayı indirirseniz çok pratik çevredeki kiraları harita üzerinden gösteriyor kendinize göre filtreleme filan yapabiliyorsunuz. Ve komisyon yok tabiki emlakçı olmadığı için.

Eşyaları Da ucuza halletmenin tek yolu çıkan öğrencilerden bulmak. Sizin okul için yada eskişehir de 2. El eşya filan satılan facebook grupları mutlaka vardır tek tek bulup üye olun. Spotçular çoook ucuza aldığı için (çamaşır makinesine 25 tl filan diyorlar alırken) insanlar internetten satmaya çalışıyor. Spotçulardan bulabileceğinizden daha ucuz oluyor tabiki bu da. Ama iyi bi araştırmak ve beklemek lazım. Bide tabi ayrı ayrı parça almayın tüm evi alıcaksınız bi nakliyeciyle anlaşıp taşıtıcaksınız.

Bunun dışında spotçudan 2. El alabilirsiniz ama pazarlık yapın mutlaka. Çok pahalı söylüyorlar genelde ama nakliyesini filan da yapıyorlar.

Bahsettiler mi bilmiyorum ama, üniversitelerin itiraf sayfaları oluyor.
Oraya artık o ilden dönen öğrenciler eşyalarıyla birlikte evlerini bıraktıklarını falan yazıyorlar, o sayfalara bi bakın derim. Benim arkadaş itiraf sayfasından bulmuştu.

Back
X