Kesinlikle doğru karar derim eve çıkma fikrine.
Bir ay yurtta kaldım daha sonra tek başıma eve çıktım.İlk başta tam yerleşene kadar bazı problemler oluyor ama zamanla evde herşey yerli yerine oturunca bize tadını çıkarmak kalıyor.Temizlik ve yemek sanıldığı kadar problem değil.Çünkü ben zaten yurtta da temizlikçilere güvenmeyip odamın temizliğini kendüm tekrar yapıyordum.Yemek de haftasonları yapıyorum.Hafta içi okulda falan yiyerek bir şekilde geçiyor.Ayrıca yurtta kalınca sürekli hazır yemek insanı boğuyor.İnsan arada kahvaltılık vs gibi şeyler de yemek istiyor.Yurtta bir odada tıkılıp kalmaktansa evde istediğin gibi özgür yaşamak çok daha güzel.Yurtta insan sıkılabiliyor ama evde sıkılacak zaman bile olmuyor, istediğinde tv istediğinde müzik istediğinde pc ile zaman geçirebilirsin.
Arkadaşların sürekli gelip rahatsız etmesi de senin kişiliğinle alakalı.Bana daha bir defa bile ''Çıkışta sana gidelim.'' diyen olmadı.Uygun olunca ben çağırıyorum zaten.Ama arkadaşımın evi bu konuda sorunlu, onun arkadaşları sürekli ama sürekli onun evinde.Seni rahat görürlerse ve bu problem başlarsa kurtulamazsın, sınav zamanı falan dinlemezler.Ama otoriter bir yapın varsa, öyle haberli habersiz misafir almayacak biriysen ve bunu yansıtıyorsan problem olmaz.Belki ben biraz katıyım ama öğrenci evi olunca ve ipleri bir kere elinden bırakırsan işler çığrından çıkar.