• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dadanan çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca annesiyle konuşmanın hiç bişeyi değiştireceğini düşünmüyorum.çocuğunun sürekli başka evlere gittiğini biliyormuş zaten.
Dün 2 yaşındaki bebeğini parka bırakmış yanında sadece 7 yaşındaki abisi var ve kadın ortalarda yok.Böyle bir kadına ne kadar anlatsanız boş.
Nasıl bir adım atmamı bekliyorsunuz...
Annesini dışarda gördüğümde ilk işim konuşmak olacak.
Evine gitmemi bekliyorsunuz sanırım
Dün üyelerden biri yazmış evine gittiğinde beyaz atletli biriyle karşılaşmayacağın ne malum demiş.çok da mantıklı geldi bana
Neden kendimi riske atayım
Hiç de böyle bişey düşünmüyorum dışarda görürsem konuşurum
Çocuğu da eve almıyorum artık
Bugün yukarıda ki mesajı yazmışsınız zaten, bravo 👏👏
Konuyu açmanız da ki amaç da çocuğa nasıl yardım edebilirim değil, evden nasıl uzak tutarım üzerineymiş anlamış olduk.

Bugün yukarıda ki mesajı yazmışsınız zaten, bravo 👏👏
Konuyu açmanız da ki amaç da çocuğa nasıl yardım edebilirim değil, evden nasıl uzak tutarım üzerineymiş anlamış olduk.
İki mesajı karşılaştırmaktaki amaç ne anlamadım
Annesiyle konuşmanın bişeyi değiltireceğini düşünmüyorum demişim evet doğru değişmez
Ama yine de görürsem konuşacağımı söyledim
Konuyu açma amacım tabiki de çocuğu bu evden kırmadan nasıl uzakkaştırabilirim
Nasıl bişey bekliyorsunuz gerçekten de anlamadım
Yardım edilmesi gerekiyorsa seve seve yardım ederim
Kendimce eve alarak karnını doyurarak yardım ettiğimi düşündüğüm için bu beni sorumsuz ve kötü yapmaz vicdanım rahat çocuğa en ufak kötü bir söz kırıcı bi davranışta bulunmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back