Eve dair ne varsa öneri istiyorum :)

Hayırlısı olsun,güzel telaşlar bunlar.

Ben en çok 8-9-10 numarayı beğendim.Hepsi de birbirine uyumlu tarzda.Ayrıca yemek takımında vitrin olmaması güzel.

Oturma odasına L koltuk olabilir ama bu resimlerdekiler çok büyük.
Oturma odası için İkea'nın ektorp serisini öneririm.
Hem gönül rahatlığı ile açık renk alabilirsin.Kirlenirse kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun.
Bir de günlük çatal bıçak takımımı ikea'dan yeniledim,çok memnunum.

Salon için oturma grubu seçerken,ölçüye dikkat etmek lazım.
Mobilyacılarda mekan çok büyük ve yüksek tavanlı oluyor.
Orada beğendiğin mobilyayı eve getirince aynı durmuyor.
O yüzden koltukların ölçüsünü alıp evde yerleşim planlamak daha mantıklı.
Bir de çok geniş 2'li koltukları tavsiye etmem.Ne kadar geniş olsa,sonuçta 2 kişi oturacak.Fazla yer tutmasına gerek yok.

Porselen takımı 1 tane alacaksan,çok baskın desenli olmasın derim.
Masa örtüsü ve peçetede değişiklik yapma şansın olan bir desen seçersen sıkılmazsın.

Kahvaltı seti bence çok gerekli değil.Onun yerine nescafe fincanı takımı alınabilir.
Kahvaltı seti yerine,günlük yemek takımında çukur tabak,servis tabağı ve kase olması daha önemli bence.

Günlük tabak takımını,kullanım alışkanlığına göre tek tek satan yerlerden tamamlamakta fayda var.
Takım alınca gereksiz parçalar dolapta fazlalık yaratırken,gerekli parçalar eksik kalıyor.

Açıklayıcı yorumların için çok teşekkür ederim.
Oturma odasına yemek takımı koyar mıyım diye ben de düşünmüştüm ve hayır sanırım demiştim

Çok teşekkür ederim.
Çok haklısınız. Sanırım çok zorlanacağım

öncelikle evin şimdiden hayırlı olsun canım güle güle otur içinde
kahvaltı takımlarından en çok bernardonun takımını beğendim her bernardo sitesine girdiğimde hayranlıkla bakarım bu takıma çok güzel

canım üç numaralı köşem takımı oturma odası için.12 numaralı koltuk takımı salon için.11 numaralı yemek takımı için ve 8 numaralı yatak odası için düşünebilirsin tabii renkler senin tercihin olucaktır muhakkak ben çok beğeendim

Çok teşekkür ediyorum, beğenmenize sevindim

sen ne sormak istiyorsan seve seve cevap veririz.bu işlerin piri var karşında.karacanın porselenleri çok güzel.günlük için kütahyanın 24 parçaları çok uygun.gördükçe begendikçe alırsın.hepsini birden almana gerek yok.dolaşa dolaşa içine sine sine.acele etme.mobilya da ikeayı begenmiyorum.mutfak dolaplarını çok daha uyguna yaptırabilirsin.işçilik çok önemli.marongoz güvenilir olmalı felan

Çok teşekkür ederim bol bol soracağım, bol cevaplayan olmaz bölüm itibariyle ama kısmet artık :)
Beğendiğim takımlar için yorum yaparsanız da sevinirim..

CANIm mrb 1. sini beğendim ben.öncelikle tez zamanda yuvanı kurmanı dilerim...4 yıllık ewliyim bende ne hevesle aldım çeyizimi ...eksikler olmadı mı tabıkı oldu..olsun zamanla çalışır alırsın herşeyini...marka sormuşsun ben sana memnun kaldıklarımı kalmadıklarımı söleyim fikir olsun diye....

mobilyadan başlayım,bnm salonum yemek takımı koltuk doğtaş çok memnun olmakla bırlikte sağlamlık on numara taşınırken mesayı parçalayamadılar okadar diyebilirim...

yatak odam hazır bır mobilya ama sürgülü kapı tevsiye etmıyorum bırdaha taşınırken zor oluyor takması bozuluyor dıyorlar çabuck bnmkı daha bozulmadı ama olsun...koyu renk tercıh etme derim toz belli eder bnmkı beyaz....

halılarım saray ve pierre kardin ve royal çok memnunum hepsnden

mutfağa gelince yemek takımı çelik tencere, mısafir çatal kaşık mısafir çay takımı vs jumbo,şimdiye kadar çizilmedi kararmadı

günlük yemek takımı çatal kaşık kahvaltı takımı kütahyanın onlardanda memnunum

teflonlarım ve küçük ev aletlerim tefalin memnunum bozulmadı şimdiye kdr

ütüm philips çok memnunum

aklıma bunlar geldi...yapma diyeceğim tek şey var...
o da şu, kiracıysan stor perde işine girişme

cnm kolay gelsin

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı bir yorum oldu benim için.
Jumbo çok pahalı diye biliyorum ama en iyisi diye duymuştum.
Doğtaş da çok pahalı gerçekten..
Umarım gönlüme göre en uygunlarını bulabilirim.:26:

koltuklar cok güzel.köşeleri oturma odası için düşünebilirsin.yemek odası için konsolu begenmedim.çok klasik ve basit duruyor.burda beyaz çok guzel takımları olan arkadaşlar vardı.

ben 3. takımı begendim.çok kolay modası geçmez.insanı dinlendiriyor.

koltuklar cok güzel.köşeleri oturma odası için düşünebilirsin.yemek odası için konsolu begenmedim.çok klasik ve basit duruyor.burda beyaz çok guzel takımları olan arkadaşlar vardı.

Çok teşekkür ederim. Evet bu koltukları gerçek anlamda beğendim.
Yemek odası, yatak odası konusunda hala tereddütteyim.
Gözüm her tarza kayıyor ya.
Bir diyorum country olsun çiçekli çiçekli içi açılır insanın.
Bir de diyorum beceremem o tamamlamayı çok zor. Zaten parçaları beğenirim ama
birbirleriyle tamamlamayı ne kadar becerebilirim bilmiyorum.
Farklı tasarımlar hoşuma gidiyor. Seçmek zor

selam canım,
ne güzel bir telaş içindesiniz inşallah herşey gönlüzce olur,

eklediğiniz resimlere göre bende fikrimi yazmak istedim ve en çok 1-6-9-10-11 numarları beğendim, harikaa hepsii

birde şunu söylemek istiyorum fikir olsun ve bir araştırın isterseniz :)
mutfak için size tek bir tencere önereceğim "fissler düdüklü tencere" alın rahat edin derim, herşeyden tasarruf zamandan, ekonomiden...inanılmaz rahat ben kullanıyorum mutfaktaki en büyüy yardımcım kurtarıcım benim ve asla vazgeçmem :)

kuacağınız evde mutluluk hep sizinle olsunn :)

sevgiler

Çok teşekkür ederim kesinlikle dikkate alacağım

Kızlar bu yemek takımları hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim?
Güzel mi sizce? Değilse sizin önerilerinizi görmek isterim.
1. benim günlük için hoşuma gitti sanki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…