• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dönüş ve annem ..

Nilnillaylay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
64
16
3
35
Gunaydin herkese. Oncelikle sizden ricam lutfen annemi yaegilayacak seyler yazmayin yargilamanizi degil cozum odakli cevaplarinizi fikirlerinizi merak ediyorum ona ihtiyacim var.

Konuma geceyim. Annem yaklasik 1 yildir internetle cok hasir nesir ve surekli isi olmadigi her dakika oyun oynuyor online oyun. Gece bazen 1 lere 2 lere kadar uyumuyor ve sabah 6 7 de kalkip ise gidiyor bazen uyanamiyor bu yuzden. Yaklasik 5 6 ay once ben universitedeyken annem yine bu oyuna devam ediyodu vr surekli birileriyle konusuyodu ozelliklede konustugu bi adam vardi ve biz sonunda yakaladik ki anneme bu adam uygun olmayan seyler söylemiş yani sapikca degil ama sevgili gibi hani. Cok olaylar oldu babam ogrenmedi tabi bunu annem yeminler etti agladi sizladi bosluktaydim izin berdim hataliyim su bu biz bi sekilde sustik ama asla unutmadik. Annem o adamla konusmayi birakti ama hala oyuna ve insanlarla konuşmaya devam ediyor. O titiz kadinin evini artik pislik goturuyor 2 kopegimiz var onlarla ilgilenmiyor babam sofor 2 haftada bir falan eve geliyo babam evdeyken bile oynuyor gece 1 de 2 de yataga gidiyor. Gecenlerde anneme not yazmıştım bu oyuna devam edersen evi terk ederim su bu diye ben napiyorum sanki oyunda su bu diye az oynicam falan diye beni ikna etti yine oynamaya devam ettim hani anlatmaya kalksam onanin cok daha uzun olur. Ben simdi isimden ayriliyorum ve ailemin yanina dönüyorum ve annemin bu hallerine dayanabilecegimi sanmıyorum cunku 2 gun gittigimde bile hep oyuni yuzunden kavga kiyamet kopuyor belki 1 ay gorusmemis oluyoruz gelip benimle oturmuyor gidiyor oyununu oynuyor. Oynarken benimlr konusuyor bende buna tahammul edemiyorum. Ben ne yapmaliyim nasil vazgeçirebilirim annemi ayrica calisiyor ama iste bile firsat buldukca giriyor oyuna
Uzun oldu biliyorum ama inanin suan isten cikacagimi borclarimi falan degil eve gidince olacaklari annemi dusunuyorum surekli uyku girmiyor gozume. Annem babamdan soğudu. Babam severdi annemi simdi oda annenden uzaklastim artik uzaklastirdi kendinden diyor
Yapici yorumlara ihtiyacım var arkadaslar simdiden tesekkur ederim

Taahhutu var sanirim ve internet annemin üzerine yani ancak o kapatabiliyor malesef . Oda isine gelmez tabi kapattirmaz

Kendisiyle konuşun durum zaten ortada bilgisayarı kullanma saatleri belirleyin yoksa bilgisayarı kaldırın :)

Onceki olaylar oldugunda abim bilgisayari kirdi . Telefondan devam ediyor annem . Hatta tutturuyor sakayla karisik bana bi bilgisayar alin diye. Suan kuzenim bizde kaliyor onun bilgisayarini kullaniyor eve donunce kuzenime anneme verme diyemem niye dese anlatamam patlicam artik

Online oyunlar var okey tavla vs gibi onlardan birisi . Orda konusuluyor malesef. Su interneti icat edeni bi bulsam.

Oyundan ziyade paylaşım alanı olarak görüp konuşup iletişim kurmak için giriyor gibi geldi bana.
Yol iyi bi yol değil gözünü korkutup acilen netti bidaha kullanmıcak şekilde hayatından cıkarmanız lazım iyi gelmedi gidişat

Aynen gidisat kotu malesef. Hani bidaha yaparsam sizden once ben kendimi oldururum su bu diyo ama onceden boyle biseye izin veren yine verir. Annemi inanilmaz severdim ama artik arayip sormuyorum bile bu yuzden kizdigimi anladiginda da o bana tavır yapiyor.

Valla biran önce kardeşiniz le dur diyin. Bilgisayara koruma programı falan yükleyin telini de bozun ve nete giremeyen tel alın ama yani anne bu ya çocuk olsa insan baseder ama anne zor

internet olmadıgı zamanlar daha iyi bi toplumduk bence. aradığımız şeyi şipşak bulamıyorduk ama huzurumuz vardı en azından. şimdi boşanmaların çogu aldatmadan. nette tanışıp çocuklarını bırakıp kaçan o kadar çok kişi varki. Tek kadın degil erkeklerde bunun içinde. kesinlikle şeytan icadı olarak görüyorum. interneti kapattırmayı deneyin kapatmak istemezse babanıza söylemekle tehdit edin geçmişteki yaptıgı hatayı. biran önce kurtulması gerek.

Sormayin. Sanki ben onun annesiyim. Artik ne yemek yapiyo ne temizlik babamlada aralari kotu dahada kotu olacak diye korkuyorum. Eve gidince guzelce konuşmak sonrasinda olmazsa telefonu elinden almak gerekicek sanirim. Belki sibirlenir kizar ama ilerde olabilecejlerdeb daha iyidir . Telefona yuklenen boyle casus programi tarzinda tun yazismalari falan kaydeden bi program var mi kizlar biliyor musunuz

internet olmadıgı zamanlar daha iyi bi toplumduk bence. aradığımız şeyi şipşak bulamıyorduk ama huzurumuz vardı en azından. şimdi boşanmaların çogu aldatmadan. nette tanışıp çocuklarını bırakıp kaçan o kadar çok kişi varki. Tek kadın degil erkeklerde bunun içinde. kesinlikle şeytan icadı olarak görüyorum. interneti kapattırmayı deneyin kapatmak istemezse babanıza söylemekle tehdit edin geçmişteki yaptıgı hatayı. biran önce kurtulması gerek.

Kesinlikle oyle . Keske teknoloji bu kadar ilerlemeseydi

akıllı telefon kullanmasını önleseniz? bir süre zorlanır ama o bağımlılık geçince iyi ki bıraktım diyecektir.İşiniz zor Allah yardımcınız olsun.Hani çocuğunuzdan bahsediyor olsanız ona hükmetmeniz kolay ama annenize ne yapılabilir koca kadın.Anca akıllı telefonu bıraktırmak geldi aklıma.

Arastirayim bi madem online oyunlar engelleniyosa engelliyim cunku tek bir site o siteyi kullanmasini onlersem bi sorun kalmicak

Pc degil malesef telefon . Eve gidince son kez konusmak eger dinlemezsede herseye ragmen oyunu silip tekrar yujlemesini engellemek icinde google play e sifre koymak en mantiklisi gibi

Ahh canımm aynısı benimde basımda okadar ıyı anlıyorum ki seni benim annem birde ev hanımı gece 2ye 3e kadar oynayıp 12 1de kalkıyor internetten telefondn 101 oynuyor oda bir süre sonra anneliği hanımlığı kadınlığı unutuyolar ben çözümü evlenmekde buldum başka sehirdeym günde 1telefonla konusyrm kardesımden duyuyorum günde 8-9saat oynadığı oluyor yapcak hıcbıse yok koskoca insanlar sen kendi hayatını kurtarmaya bak acımasız gibi görünebilir yorumum sana ama bıkmışlığın yansıması artık..

Problemin altındaki sebepleri ortadan kaldırmadan problemi de ortadan kaldıramazsınız. Anneniz belli ki büyük bir boşluğa düşmüş. Kendisini o kadar yalnız ve ilgiye muhtaç hissetmiş ki hiç tanımadığı bir insanla kurduğu yakınlık hoşuna gitmiş. Sert davranmak, bilgisayarı kırmak vs yerine bir uzmandan yardım almalısınız.

Back
X