Eve düşen yıldırım⚡️

sunshineee3

Güneşin batışı,gecenin açılış müziğidir💫
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
391
179
18
Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir ker

Son düzenleme:
Hahaha😅
Şanslısınız ya sizde ucuza gidip kendinize bunu dert etseydiniz😇
Yok ya. Boyle vasat şeyleri prensip olarak dert etmiyorum. Sizde etmeyin. Yol verin gitsin yenge. Haa cok daralırsan herkese ederi kadar haklisin de gec. Oyle düşünen birine cok koyar.

Büyütmemek olmuyor anlamında değil mi🤨
yani canınızı sıkıyor ister iistemez dediğim gb bende de vardı böyle bu model, yüzüme güler bir de arkamdan beni kıskanıyor vs derdi alışverişe çağırdı giderdim ev için yardıma çağırdı giderdim , sonra zaten olaylar başka boyuta evrildi , şuan iletisimim yok rahatım ben dediğim gibi 😇

Yok ya. Boyle vasat şeyleri prensip olarak dert etmiyorum. Sizde etmeyin. Yol verin gitsin yenge. Haa cok daralırsan herkese ederi kadar haklisin de gec. Oyle düşünen birine cok koyar.
Ya ben çok düşündüğünü konuşan biriyim.
Yani öyle pat pat sinir olduğumu belli ederim yani.
Bu seferde bizimkiler bozuluyo
Arkadaş neye bozuluyosun yapılanları görmüyor musun sanki

Daha neleri var
Anlatsam roman olur😅
sizi çok iyi anlıyorum bizde de neler neler oldu size sadece şunu diyim asla değişmeyecek bu insan , siz de benim gibi yapın iletişimi kesin bende numarası dahi engellidir mesela. Abime de dedim ben sizin aranizda sorun olmasın diye elinden geleni yaptım ama benden bu kadar diye en son öyle şeyler olduki oda tamam sen elinden geleni yaptın dedi .. inanın iletişimi kesmediginiz takdirde her seferinde ignelemeye laf geçirmeye çalışacak haseetllik ruhlarına işlemiş çünkü 😂😂😂

yani canınızı sıkıyor ister iistemez dediğim gb bende de vardı böyle bu model, yüzüme güler bir de arkamdan beni kıskanıyor vs derdi alışverişe çağırdı giderdim ev için yardıma çağırdı giderdim , sonra zaten olaylar başka boyuta evrildi , şuan iletisimim yok rahatım ben dediğim gibi 😇
Anladım ne kadar gereksiz,Boş muhabbetler.
Benden 5 yaş büyük aramızda bi uçurumda yokki onun dengi değilim ondan hoşlanmadı benden diyeyim.

Back
X