Eve düşen yıldırım⚡️

ciddi bir sorun görmedim. belki biraz patavatsız olabilir.görümcenizin sizin hakkında yazdıklarını görmüşsünüz. belli ki sizden haz etmiyor. belki onun da gerekçeleri vardır bilemeyiz. mesela sizle ilgili neyden yakınmış gibi... diğer yandan siz de yengenizden haz etmiyorsunuz. burda dert yanıyorsunuz..dolayısıyla sizde onun hakkında üstü kapalı da olsa burda konuşmuş oluyorsunuz. o da kendi ailesi yada arkadaşları ile sizin hakkında dertleşmiş olabilir. en iyisi bu kadar geçinemiyorken uzak kalmanız.

Yahu misafirim
Her gün gidip gelmiyorum
Ne var yani hadi çay koy dese eline mi yapışır?
Zaten onun bir iğnesine bile muhtaç olmadığım için reddettim ama bu kişi ailemin yanında bile iki seksenn uzanıp yatan biri(babamda dahil)

Babasının yanında iki seksen yatan biriyle evlenmek, evlenince bu davranışı gördüğünde ise kendisini uyarmamak, abinizin tercihi.

Eliniz ayağınız tutuyor diye tahmin ediyorum çayınız bittiyse kalkın alın. Misafircilik oynuyorsanız da abiniz kalksın alsın. Dedikodudan bağımsız kadın sizi sevmiyor işte. Ayrıca yazışmaları nasıl gördünüz merak ettim 🤪

Yengeyi bilmem de sizden çok herkes beni kıskanıyor zannetme havası aldım. Yengeye komple haksız diyemeyeceğim.

Şunuda eklemeden gecemeyecegim onlar bir cift
Çay mevzusu bana abinize gonderme gibi geldi lutfen herseyi ustunuze alinmaktan vazgecin
Soyle dusunun sizde evleneceksiniz ve esinizin size kardesi icin kalk cay doldur demeye hakki yok bu terbiyesizliktir misafire degilde ese yapilan terbiyesizlik
Oda kendince abinize agzinin payini vermis olmus yani
Yani dis kapinin dis mandali olun ve misafircilik oynamayi kesin mesele cay degil yengeye yapilan terbiyesizlik

Yengenızın bıldırımlerı dırek ustten ıcerık bellı olacak şekilde mi gözüküyor? Şundan soruyorum bazı telefonlarda direk mesaj belli şekilde bıldırım gözüküyor. Ben olsam bakmazdım insanlar her zaman dedıkodu yapar yapmıyorum dıyen yalan söyler. Çay konusunda bılemedım abı emrıvaki mi yaptı tavrına bağlı yanı misafir geldiğinde kımse çay doldurmaz mı ? Onu geçtım burda kv görümce arkamdan böyle konuşuyor laf sokuyor dedıklerınde sende cevabını ver ezdırme kendını dıyen bız bunu bıle görümce yapınca tehtıt etmışsın şu bu oluyor bu ikiyüzlülük değil mi? Niye olaya sıfatlara bakarak yorum yapılıyor. Benım arkamdan kılık kıyafetıme gezıp tozmama hakaret ıcerıklı üstüne kımse laf edemez bende olsam karşısına geçer haddını bıldırırım. He gıdıp şuna buna söylemem karşısına geçer çat çat söylerım. Bu arada ınanmadım bıldırım olayına o ayrı telefonundan mesajlara baktığınıza emınım ama ıspatlayamam bu da ıkınızınde suçlu olduğunu gösterır. Bırbırınızın açıklarını kollamayın mesafe koyun. Kardeşinizle istediğiniz gibi görüşün zaten buna kimse karışamaz ama yengenızle bırbırınızden haz etmiyor iseniz görüşmeyın

Son düzenleme:
Burda konu açılınca yenge olanlar kendini yengenin yerine görümce olanlar görümce yerinemi koyuyor acaba😂😂ne yengeyi ne görümce..... Bence iki bölümde gereksiz ne onun yazışmaları ne sizin görüp onunla konuşmanız.... Niye bunlarla uğraşırki insanlar.... Yengenin hayatı eş olursa varsa çocuklar çalışıyorsa işi arkadaşları..... Görümce in varsa okulu arkadaşları işi nişanlısı.... Ne kadar gereksiz Bi durup düşününce..... Hepimiz için öyle değilmi.... Herkes kendi hayatına bakıp saygıyı korumayı bilse hayat ne güzel olurdu...... Çok iç içeliği sevmeyenlerin Bi bildiği var...... Bence ikiside haksız ikiside haklı ikisi içinde saçma Bi durum..... Yüzyüze olunacak ömür boyu hayat da biten bişey....... Hepside bu 🙏

Back
X