- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
- Konu Sahibi sunshineee3
Of size ne ya bosverın. Bızım gelın heryerın sahıbı gibi davranıyor da tınlamıyorum.banane yae
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarrııım
Herkese hello
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
Arkadaşlarrııım
Herkese hello
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
yazışmaları nerden nasıl gördünüz ki?aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm
Hayır çokta güzel oluyor, bende yengemle oldum olası iyi bir iletişim kuramadım beni kuma gibi gördü resmen, gitmiyorum gelmiyorum, annemin evinde karşılaşıncada merhaba merhaba o kadar muhattap olmuyorum, ben muhattap olmayınca ortada kafaya takılacak birşeyde olmuyor ohh mis!!Büyütmemek olmuyor anlamında değil mi![]()
+1 tam yazacaktımAbiniz niye yengenize çay doldurmasını söylüyor ? Sizin eliniz kolunuz yok mu, abinizin yok mu , tek eli olan yenge mi orada ?
Bir ortamda birinin bana bu şekilde uyarısı olursa onu fena bozarım.