Eve düşen yıldırım⚡️

Of size ne ya bosverın. Bızım gelın heryerın sahıbı gibi davranıyor da tınlamıyorum.banane yae

Çok samimi söylüyorum , abim / kardeşim eşine " kalk 1Sen' e çay doldur " derse abim adına orada çok utanırım.

Çok saygısızca hareketler bunlar.

Medeni biri olsaydı kalkıp çayınızı abiniz doldururdu ya da ağzını kapatirdi hanımı istese doldururdu. Sanki kadının gözü yok.

Hani siz ben orada misafirim diyorsunuz ya o yüzden sizi eledim.

Bunun dışında sizde açılan sohbet sayfasını okumak yerine kapatmaliydiniz.

Kadının özel alanina girmissiniz. Üstüne de tehdit etmişsiniz.

Nasıl sevsin bu kişi sizi.

Babamın yanında bile uzanıyor diyorsunuz , babanız bundan rahatsizsa iletir, o da babanızın bir kızı artık. Sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.

Bazen erkek ailesi geldi mi gitmek bilmez, her gün oradadir.

Belki kadının canına tak etmistir , uzanası gelmiştir ,belki çok yorgundur.
Bu kısmı da özellikle eklemek istiyorum.

Görümceler bazen gerçekten yorucu oluyor.

Gelinlerden de var elbette fazlasıyla aile bozan kişiler ancak gorumceleri de es geçmemek lazım.

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?

ohoo bu yengeyle işin var senin.
mümkün oldukça muhatap olmayacaksın başka yol yok..

Konunuzdan ve sonrasındaki yorumlarınızdan anlaşıldığı üzere siz yengenize kafayı takmışsınız ama o sizi kafaya taksın, sizi kıskançlıktan çatır çatır çatlasın istiyorsunuz. Şikayetçi olurkenki mütevazı görünüşünüzün altındaki üstenci tavrınız ve hırsınız fazla sırıtıyor maalesef. Ayrıca kadının özel konuşmaları sizi hiç ilgilendirmez. Kimse abinizle evlendi diye size veya ailenize tapmak zorunda değil. Belki sizi sevmiyor/beğenmiyor? Mecbur mu arkadaş sizi sevmeye? Kendi çevresiyle de istediği gibi konuşur, dedikodunuzu da yapar. Sindiremiyorsanız burnunuzu sokmasaydınız. Ayrıca abiniz kim ki insan içinde eşine iş buyuruyor. İnsan gibi rica etmeyi hatta ilk tercih olarak kendi kalkıp yapabilmeyi öğrensin çok istiyorsa. Siz de ay ben de yengeyim ay ben de görümceyim offf bana yapılanları kıskanıyor diye şişinip duracağınıza o çok muhteşem hayatınıza bakın da kadın da az nefes alsın.

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?

Ooovv görümce 🙊. Burda daima gelin haklıdır ki sen de cidden takmışsın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum az görüşün

aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm
yazışmaları nerden nasıl gördünüz ki?

Büyütmemek olmuyor anlamında değil mi🤨
Hayır çokta güzel oluyor, bende yengemle oldum olası iyi bir iletişim kuramadım beni kuma gibi gördü resmen, gitmiyorum gelmiyorum, annemin evinde karşılaşıncada merhaba merhaba o kadar muhattap olmuyorum, ben muhattap olmayınca ortada kafaya takılacak birşeyde olmuyor ohh mis!!

Bir noktaya değinmek istiyorum.
Yengeniz sizin veya anneniz (yani görümcesi ve kayınvalidesi) hakkında konuşabilir bunu yapmayan çok nadir insan vardır.
Kaldı ki tehdit etmek nedir.
Görümcem gelse bana bidaha yaparsan sonuçlarına katlanırsın dese e abinede diyorum ben bunlar der güler geçerim.
Gerçekten bunlarla uğraşıyor musunuz ?yengenizi salın görüşmeyiverin olsun bitsin.
Mesajları okuyup üstü kapalı tehdit etmek nedir bence kendinizi küçük düşürmeyin o küçükse de onun seviyesinede inmeyin.

Önce kadının özel yazışmalarını GİZLİCE okudunuz sonra da kendisine yaptığının yanlış olduğunu BAĞIRA ÇAĞIRA anlattınız öyle mi!

Evlerine gidip çayınızın doldurulmasını bekliyorsunuz. Hatta abiniz çayınızın doldurulmasını buyuruyor. Ha pardon misafirdiniz siz!

Çay kısmına kadar haklı olduğunuz yerler var. Ama yengeniz ne münasebet size çay koyuyor. Hiç bir kayımbiraderime çay koymadım koymam. Eşime de paşa gönlüm isterse koyarım yoksa koymam. Ben çaycı yada hizmetçi değilim. Bana eşim onu söylese ağzına da ederim oracıkta.

siz de az değilsiniz konu sahibi hiç iyi niyetli gelmediniz bana
anladığım kadarıyla daha nişanlıymışsınız bi evlenin 3-5 sene geçsin de ondan sonra ben şöyleyim böyleyim kimseyle sorunum yok deyin.
görümce değilim, görümcem de yok. kayınvalidemle kayınbabamı da çok severim eksik olmasınlar. ona rağmen bazen kardeşlerimle veya annemle konuşurken eşiminde onlarında eleştirdiğim yönlerini anlatırım.
bas bas hesap sormak ne demek?
üstten üstten konuşma tarzınız beni bile irite etti burada.

Abiniz niye yengenize çay doldurmasını söylüyor ? Sizin eliniz kolunuz yok mu, abinizin yok mu , tek eli olan yenge mi orada ?

Bir ortamda birinin bana bu şekilde uyarısı olursa onu fena bozarım.
+1 tam yazacaktım
abinizde öyle demesin konu sahibi
çayınızı gayet kendiniz de alabilirsiniz

Yani ne yaparsak yapalim memnun edemedik sozu gicik geldi bana
Heleki gorumcelerin kaynanalarin boyle demesi
Herkes uzerine duseni yapar memnun olur olmaz ayri konu
Gelinde ayri bir gicik tabi oda yanlis dusunuyo
Besleme yada hizmetci alinmiyor o eve gelin alma sozude irrite edici bisey
İki insan evleniyor sulaleler degil

Konuda size hak verdiğim tek kısım giyiminizle ilgili yorum yapması. Bunun dışında yazdığınız her şey neden sevilmediğinizi gösteriyor.

Dedikodu çok kötü bir şey, hiçbirimiz yapmayız değil mi? Mesela siz de burada hiç tanımadığınız kadınlara yengenizin dedikodusunu yapmıyorsunuz :işsiz:

Yengeniz eminim messenger kullanmazsa ölecek hastalığına yakalanmıştır ve kendi telefonu, eşinin telefonu ya da bilgisayar dururken hiç sevmediği görümcesinin telefonundan bir doz messenger alması gerekmiştir. Sonra da hesabı açık unutup whatsapp yerine messengerdan dedikodunuzu yapmıştır. Çünkü çok mantıklı evet.

Yarın evlensem, hayatımın 31 senesinde tanımadığım görümcem açıp özel yazışmalarımı okusa, bir de karşıma geçip bağırsa büyük cinnet geçiririm, o telefonu da ona yediririm. Bence yengeniz çok naif bir insanmış.

Abiniz de kimin çay içmesini arzu ediyorsa kaldırsın totosunu kendisi doldursun çayı. Kendisine inansın, eminim bunu başarabilir :işsiz:

Back
X