- 8 Kasım 2018
- 5.772
- 13.866
- 248
- Konu Sahibi sunshineee3
Mustakbel yengeniz degil, direkt yengeniz bu kisi. Nacizane duzelteyim dedim, cunku konuyu okurken karisiklik yaratti benim icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani
[/QUO
Bu zamana kadar hep böyle yaptığım için nefret ediyo belki bendenBen olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani![]()
Hanımefendi ağzına geleni söylesin ben sesimi kesip oturayım beni ezsin istiyor o.
Nişan muhabbetim olduğundada ne gerek varmış nişan yapmaya sen kimsin pardon
Hee tamam doğru teşekkür ederim düzeltme içinMustakbel yengeniz degil, direkt yengeniz bu kisi. Nacizane duzelteyim dedim, cunku konuyu okurken karisiklik yaratti benim icin.
Arkadaşlarrııım
Herkese hello
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
Hay ağzın bal yesinMustakbel yengeniz degil, direkt yengeniz bu kisi. Nacizane duzelteyim dedim, cunku konuyu okurken karisiklik yaratti benim icin.
öyle olsa keşke ah ahAslında abisi ayrılsa sorun çözülür belki zaten ev ev üstüne durumu çok sıkıntılı herkes kendi evinde olsa görüşmezsin olur biter
hah işte benimki de aynı bu modeldiYengen hadsizin teki ona uyup da canını sıkma. Bende de var o modelden. Ben hiçbir zaman görümcelik yapmadım ama sağolsun sevgili yengem bekarken üniversiteden evime gelip gitmeme bile karışırdı. Babamın bana verdiği harçlıktan, annemin aldığı çeyize kadar. Fesatlığından birgün kendi başını yiyecek yazık gerçekten.
Yahu misafirim
Her gün gidip gelmiyorum
Ne var yani hadi çay koy dese eline mi yapışır?
Zaten onun bir iğnesine bile muhtaç olmadığım için reddettim ama bu kişi ailemin yanında bile iki seksenn uzanıp yatan biri(babamda dahil)
Siz bunu nerden biliyorsunuz? Bunu size abiniz söylediyse bence abinizide uyarmanız gerekir, esinle konuştuğunuz seyler sende kalsın diye.abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Öcü degilde :) her soylenen yanlis anlaşılıyorGörümce görümce görmeyeyim seni ömrümce sözü geldi aklıma
Öcümüyüz biz ya![]()
Benim telefonumdan mesengere girip kayıtlı olduğunu unuttuğunda ve konuşma bildirimleri düştüğünde fark ettim
Hem özel konusmalarini 'firsat bu firsat' de , gir okuBenim telefonumdan mesengere girip kayıtlı olduğunu unuttuğunda ve konuşma bildirimleri düştüğünde fark ettim
hem kızın özel telefonundan bir başkasına özel olarak yazdığı şeyden ona bağır çağır.aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Yazışmaları nasıl gördünüz?Arkadaşlarrııım
Herkese hello
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?