Eve düşen yıldırım⚡️

Ben olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani :sopa:
[/QUO
Ben olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani :sopa:
Bu zamana kadar hep böyle yaptığım için nefret ediyo belki benden
Hanımefendi ağzına geleni söylesin ben sesimi kesip oturayım beni ezsin istiyor o.
Nişan muhabbetim olduğundada ne gerek varmış nişan yapmaya sen kimsin pardon

Mustakbel yengeniz degil, direkt yengeniz bu kisi. Nacizane duzelteyim dedim, cunku konuyu okurken karisiklik yaratti benim icin.
Hee tamam doğru teşekkür ederim düzeltme için 😀
Bİ an yengem olduğunuzu düşündüm oda sizin gibi hemen böyle düzeltirdi beni 🤪

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?

kadın öyle ise niye gidiyorsunuz evlerine hala?
arkamdan açık saçık diyecek anama babama laf edecek bende gidip çay içeceğim değişik.

Ah keşke böylelerinin ağzı büzgülü olsa da büzebilsek :temizlik: Kendi yetersizliklerini, yaşayamadıklarını, mutsuzluklarını böyle hareketlerle aşabileceklerini zannediyorlar.

Mesafe candır. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Telefonunuzu kullanacak kadar samimiyeti varmış. Ben kendi aileme bile belli bir mesafede dururum. Benim eşimle ayrı bir ailem var. Eşimin ailesine de mesafeliyim ama birbirimizi severiz. Samimi olsak birbirimize düşeceğimize eminim. İşin sırrı mesafe bırakmakta.

Aslında abisi ayrılsa sorun çözülür belki zaten ev ev üstüne durumu çok sıkıntılı herkes kendi evinde olsa görüşmezsin olur biter
öyle olsa keşke ah ah 😂
Yengen hadsizin teki ona uyup da canını sıkma. Bende de var o modelden. Ben hiçbir zaman görümcelik yapmadım ama sağolsun sevgili yengem bekarken üniversiteden evime gelip gitmeme bile karışırdı. Babamın bana verdiği harçlıktan, annemin aldığı çeyize kadar. Fesatlığından birgün kendi başını yiyecek yazık gerçekten.
hah işte benimki de aynı bu modeldi

Yahu misafirim
Her gün gidip gelmiyorum
Ne var yani hadi çay koy dese eline mi yapışır?
Zaten onun bir iğnesine bile muhtaç olmadığım için reddettim ama bu kişi ailemin yanında bile iki seksenn uzanıp yatan biri(babamda dahil)

Ne olursa olsun ben bunu saygısızlık olarak görüyorum .

abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Siz bunu nerden biliyorsunuz? Bunu size abiniz söylediyse bence abinizide uyarmanız gerekir, esinle konuştuğunuz seyler sende kalsın diye.

Sizde az fena değilsiniz.

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce sözü geldi aklıma
Öcümüyüz biz ya😀
Öcü degilde :) her soylenen yanlis anlaşılıyor
Bende gorumceyim gelinin evine senede bir giderim oda yigenimin dogum gununde
Kimseyi cagirmaz kimseyede gitmek istemez

Bende gorumcemlerle görüşmüyorum gorumceler uzakta tlfla aradiklarinda bir kac kere ilk adim atip konustum baktim onlar aradiklarinda sormuyor bende geri cektim kendimi selam soyle deyip geciyorum eltiyle ve gorumcelerle ayri ulkelerdeyiz uzak olmak en temizi ama yan yana gelincide konusuyoruz kusmedim kimseye

Ben nisanliyken abim demek evlenip gideceksin diye duygusal bir giris yapacakti ki yengem yuzume bakip amaan birak boyleleri hep mutlu oluyor zaten diyip konusmanin ivine etmisti.nasil zoruma gitmisti sanki dusmaniydim

Benim telefonumdan mesengere girip kayıtlı olduğunu unuttuğunda ve konuşma bildirimleri düştüğünde fark ettim

Ne olursa olsun doğru değil okumanız.
Çay meselesinde de abiniz haksız.
Takı konusunda dedikleri hoş değil ama abinizle onun arasında bir mevzu.

Sizin giyiminize laf etmiş, siz de burada oturuşuna laf ediyorsunuz. Pek farklı gelmedi bana tavırlarınız. Ama yine de rahatsız olduysanız-ki olabilirsiniz- görüşmeyin olsun bitsin.

Sizin giydiğinize gezdiğinize karışamaz orada haklısınız. Ama abiniz de eşine çayınızı doldurmasını buyuramaz, haklı yengeniz o tepkiyi vermekte. Benim abim de bir kere yengemden çayımı doldurmasını istemişti, ''çok misafirperversen sen doldur abicim kardeşinin çayını niye yengemden bekliyorsun'' demiştim. Ben de ayda yılda bir giderim abimlere, yengemden çay doldurmasını beklemeyi bırak kalkıp ben doldururum onun çayını. O kadar ağırlamış bizi, benim de elim kolum var yabancı yer değil niye çayımı doldursun yani. Gereksiz yere üstünüze alınmışsınız bence.

Benim telefonumdan mesengere girip kayıtlı olduğunu unuttuğunda ve konuşma bildirimleri düştüğünde fark ettim
Hem özel konusmalarini 'firsat bu firsat' de , gir oku
aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
hem kızın özel telefonundan bir başkasına özel olarak yazdığı şeyden ona bağır çağır.
Asıl terbiyesizlik bu bence, sizi nasıl sevsin?
İkide bir laf soktuğu, hiç sevmediği gorumcesinin telefonundan neden Messengere girsin,o da saçma bir hikaye gerçi,çok inanmadım . Ama öyle bile olsa öyle 'firsat bu firsat,bakayım ne karistiriyor' dediginiz özel konusmalarinizda kadının ya da abinizin uygunsuz konuşmaları,hatta uygunsuz resimleri pat diye karşınıza çıkabilirdi. Bundan da mı hiç korkmadiniz??? Bir ömür hafızandan sil abinin o halini, silebilirsen.
Bence birinin özel konusmalarini okumak tek kelimeyle ahlaksızlık. Hem kadına saygısızlık etmişsiniz hem de onunla ozel olarak konuştuğunu sanıp sohbet ettiği kadına. Belki çok özel bir şeyini anlattı,belki bir kürtaj, belki kısırlık tedavisi gördüğü... Yani nasıl bu cüreti kendinizde bulabilirsiniz?

40 yil sonra anladmki..seni uzen her kimse hayatindan cikacaksin..bu kardesinde olabilir farketmez...evet arada abin var katiliyorum ama minimum derecede gorus sadece..gerek yok cunku..seni mutsuz edecek insanlarla gorusmenin mantigi nedir? enerjimizi bizi sevenlere ayiralim bence.ben artik bu kafadayim

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
Yazışmaları nasıl gördünüz?

Back
X