• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve düşen yıldırım⚡️

sizi çok iyi anlıyorum bizde de neler neler oldu size sadece şunu diyim asla değişmeyecek bu insan , siz de benim gibi yapın iletişimi kesin bende numarası dahi engellidir mesela. Abime de dedim ben sizin aranizda sorun olmasın diye elinden geleni yaptım ama benden bu kadar diye en son öyle şeyler olduki oda tamam sen elinden geleni yaptın dedi .. inanın iletişimi kesmediginiz takdirde her seferinde ignelemeye laf geçirmeye çalışacak haseetllik ruhlarına işlemiş çünkü 😂😂😂
Araları bozulsun istemiyorum.
Bi kere yine buna benzer bi konu oldu.
Annem dayanamadı yani sana söylemezdim ama yedi kat yabancıya bile ne dediğini bilmiyor bi uyar eşini dedi.
Sonra ağlayarak geldi siz beni mi şikayet ediyorsunuz diye

Anladım ne kadar gereksiz,Boş muhabbetler.
Benden 5 yaş büyük aramızda bi uçurumda yokki onun dengi değilim ondan hoşlanmadı benden diyeyim.
zaten kiskandiysa hep öyle gidiyor, en küçük hareketine bile laf sokuyor böyle sinsi olunca insanın goresi gelmiyor
Haklısınız bu konuda bana göre sorun çokta büyük olmadığı sürece pekte takmamalı
söyle diyim sorun küçük büyük fark etmiyor aile içinde olduğu için anne de abi de baskı yapıyor,annem diyorki ara sor olsun abin mutlu olsun, abi eşe bişey diyemeyince size söylüyor rahatınız hepten kaçıyor..hele sorun büyükss bu sefer aileler görüşmüyor görüşmek isteyince gene sorun ..
Araları bozulsun istemiyorum.
Bi kere yine buna benzer bi konu oldu.
Annem dayanamadı yani sana söylemezdim ama yedi kat yabancıya bile ne dediğini bilmiyor bi uyar eşini dedi.
Sonra ağlayarak geldi siz beni mi şikayet ediyorsunuz diye
sen hiç bişey yapmasan da araları zaten bozulacak çünkü abinin başınin etini yiyecek

zaten kiskandiysa hep öyle gidiyor, en küçük hareketine bile laf sokuyor böyle sinsi olunca insanın goresi gelmiyor

söyle diyim sorun küçük büyük fark etmiyor aile içinde olduğu için anne de abi de baskı yapıyor,annem diyorki ara sor olsun abin mutlu olsun, abi eşe bişey diyemeyince size söylüyor rahatınız hepten kaçıyor..hele sorun büyükss bu sefer aileler görüşmüyor görüşmek isteyince gene sorun ..

sen hiç bişey yapmasan da araları zaten bozulacak çünkü abinin başınin etini yiyecek
Yiyor zaten boş durmuyor

Aslında abisi ayrılsa sorun çözülür belki zaten ev ev üstüne durumu çok sıkıntılı herkes kendi evinde olsa görüşmezsin olur biter

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
Elti eltiyle
Gorumce gelinle
Gelin görümceyle
Anlasamiyor anlasan cok nadir
Bunu kabul edip yolunuza devam edin

Yengen hadsizin teki ona uyup da canını sıkma. Bende de var o modelden. Ben hiçbir zaman görümcelik yapmadım ama sağolsun sevgili yengem bekarken üniversiteden evime gelip gitmeme bile karışırdı. Babamın bana verdiği harçlıktan, annemin aldığı çeyize kadar. Fesatlığından birgün kendi başını yiyecek yazık gerçekten.

Yengen hadsizin teki ona uyup da canını sıkma. Bende de var o modelden. Ben hiçbir zaman görümcelik yapmadım ama sağolsun sevgili yengem bekarken üniversiteden evime gelip gitmeme bile karışırdı. Babamın bana verdiği harçlıktan, annemin aldığı çeyize kadar. Fesatlığından birgün kendi başını yiyecek yazık gerçekten.
Yalnız değilmişim 😀
Yani ailesinde var onun gibi 2-3 kişi birlik olup dedikodu yapıyor.
Gittiğim gezdiğim yerlerin notunu tutuyolar.
Yada açık giyinmişim kapalı giyinmişim.
Sanane? Sa na ne?
Kayınvalidem beni çok sever görümcemde keza öyle. Onu bile dert etti kendine

Abiniz niye yengenize çay doldurmasını söylüyor ? Sizin eliniz kolunuz yok mu, abinizin yok mu , tek eli olan yenge mi orada ?

Bir ortamda birinin bana bu şekilde uyarısı olursa onu fena bozarım.
Yahu misafirim
Her gün gidip gelmiyorum
Ne var yani hadi çay koy dese eline mi yapışır?
Zaten onun bir iğnesine bile muhtaç olmadığım için reddettim ama bu kişi ailemin yanında bile iki seksenn uzanıp yatan biri(babamda dahil)

Ben de yengeyim, ben niye böyle değilim? 🤔 sorun bende mi acaba? 😬
Şaka bir yana, ben olsam abime söylerdim. Alttan aldıkça ezilirsin unutma.
İşin garip tarafı bende yengeyim
Kız kardeşimden ayırmam
Yeri gelir uyarırım yeri gelir bağrıma basarım ama ne bir iğneeleme ne bir laf sokma nede bir kıyaslama halindeyim

Yalnız değilmişim 😀
Yani ailesinde var onun gibi 2-3 kişi birlik olup dedikodu yapıyor.
Gittiğim gezdiğim yerlerin notunu tutuyolar.
Yada açık giyinmişim kapalı giyinmişim.
Sanane? Sa na ne?
Kayınvalidem beni çok sever görümcemde keza öyle. Onu bile dert etti kendine
Allah yengelerimize acil şifalar versin inşallah 😁

Görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce sözü geldi aklıma
Öcümüyüz biz ya😀
Görümcelerin adı çıkmış vallahi, benim çevremdede kız tarafı her olaya müdahil oluyor bazı baldızlar var Allah uzak etsin. Ben insanların sıfatlarına göre kötü diye nitelendirilmesine karşıyım. Bir insan kötüyse kötüdür oğlan anası, kız anası farketmez.

Görümcelerin adı çıkmış vallahi, benim çevremdede kız tarafı her olaya müdahil oluyor bazı baldızlar var Allah uzak etsin. Ben insanların sıfatlarına göre kötü diye nitelendirilmesine karşıyım. Bir insan kötüyse kötüdür oğlan anası, kız anası farketmez.
Valla ya
Taaaa ilk zamanlar yeğenim olursa şöyle yaparım böyle yaparım dediğimde sen doğurda seninkini
Sevelim dedi dahada töbe konusunu açmadım

Arkadaşlarrııım
Herkese hello🤩
Artık salağa yatıyorum mu diyeyim,önemsemiyorum mu diyeyim bilemedim.
Şöyle ki
Benim abimin eşi,müstakbel yengem benden oldum olası haz etmedi bunu tavırlarından fark ediyordum zaten.
Neyse gel zaman git zaman
Belki ben yanlıs düşünüyorum vs dediğim anda aile içinde benim hakkımda olan yazışmaları (hakaret içerikli ve benim nispeten açık ve gösterişli giyinmem ile ilgili ailemle ilgilide bir kaç şey gördüm ki benim hakkımda söylenenlerden ziyade ailemin arkasından konuşulması benim için tahammül edilemeyecek bir durum oldu) ile karşılaştım.
Elbette koştura koştura abime yetiştirmedim.Aman evlerinde huzuru bozulmasın aman abimin kulağına gitmesin diye aldım kendisini karşıma durumun ne kadar yanlıs olduğunu bağıra cağıra anlattım bir kere daha böyle bir şeye denk gelirsem sonucuna katlanması gerektiğini ilettim.
Ki bu sadece bir olay.
İnanılmaz sivri dilli.
Sen önüne altın tepside yemek sun yine bahane edecek bir şey bulur.
Asla ama asla memnun edemedik.Geçen nişan bohçam geldi tepkisi şu ‘amann benimkilerin aynısı açmana ne gerek var’
Yahuu bu tepkiyi vereceğine güle güle kullan hayırlı olsun demek bu kadar zor mu gerçekten?
Yada ne bileyim nişanımda bana takılanlar konu olmuş,abime sunshine a baban şunu şunu taktı damat tarafıda neler taktı ben ucuza gittim valla demiş.
Asıl şu cümle daha ucuz değil mi?
Geçen onlardaydım abim hadi çay koy sunshine dedi görmüyo musun çayı var deyince bende yok abi içmeyeceğim zaten dedim
Ben mi abartıyorum acaba?
Ben olsam onun iki katı dalgaya alır iki katı yukarıdan konuşurum. Her türlü bir araya geleceksiniz, o çaktırmadan laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış muhabbeti olsun yani :sopa:

Back
X