- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Ay ne bileyimBu kadar büyütmenize ne gerek var
Sinek küçükse görmezden gel miden bulanmasınAy ne bileyim
Sinek küçük ama mide bulandırır derler ya o misal
Yok yokMümkün mertebe görüşme .
Yazışmaları nasıl gördün ?
aynı ailede bulununca öyle bişey mümkün olmuyor inaninSinek küçükse görmezden gel miden bulanmasın
HahahaBu muhabbetlere bakinca bende tiksinti olusuyo yaa. Bir de Ben belese gittim sanirim. Off. Neyse allahtan kendim zenginim.
Büyütmemek olmuyor anlamında değil miaynı ailede bulununca öyle bişey mümkün olmuyor inanin
Yok ya. Boyle vasat şeyleri prensip olarak dert etmiyorum. Sizde etmeyin. Yol verin gitsin yenge. Haa cok daralırsan herkese ederi kadar haklisin de gec. Oyle düşünen birine cok koyar.Hahaha
Şanslısınız ya sizde ucuza gidip kendinize bunu dert etseydiniz
yani canınızı sıkıyor ister iistemez dediğim gb bende de vardı böyle bu model, yüzüme güler bir de arkamdan beni kıskanıyor vs derdi alışverişe çağırdı giderdim ev için yardıma çağırdı giderdim , sonra zaten olaylar başka boyuta evrildi , şuan iletisimim yok rahatım ben dediğim gibiBüyütmemek olmuyor anlamında değil mi
Daha neleri varBöyle içi haset dolu biriyle muhatap olmaya bile değmez
Ya ben çok düşündüğünü konuşan biriyim.Yok ya. Boyle vasat şeyleri prensip olarak dert etmiyorum. Sizde etmeyin. Yol verin gitsin yenge. Haa cok daralırsan herkese ederi kadar haklisin de gec. Oyle düşünen birine cok koyar.
sizi çok iyi anlıyorum bizde de neler neler oldu size sadece şunu diyim asla değişmeyecek bu insan , siz de benim gibi yapın iletişimi kesin bende numarası dahi engellidir mesela. Abime de dedim ben sizin aranizda sorun olmasın diye elinden geleni yaptım ama benden bu kadar diye en son öyle şeyler olduki oda tamam sen elinden geleni yaptın dedi .. inanın iletişimi kesmediginiz takdirde her seferinde ignelemeye laf geçirmeye çalışacak haseetllik ruhlarına işlemiş çünküDaha neleri var
Anlatsam roman olur
Anladım ne kadar gereksiz,Boş muhabbetler.yani canınızı sıkıyor ister iistemez dediğim gb bende de vardı böyle bu model, yüzüme güler bir de arkamdan beni kıskanıyor vs derdi alışverişe çağırdı giderdim ev için yardıma çağırdı giderdim , sonra zaten olaylar başka boyuta evrildi , şuan iletisimim yok rahatım ben dediğim gibi
Haklısınız bu konuda bana göre sorun çokta büyük olmadığı sürece pekte takmamalıaynı ailede bulununca öyle bişey mümkün olmuyor inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?